Da li je Riberijevo vreme prošlo?

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.12.2018.
14:23
Izvor: Sportske.net

Sve se više piše o njegovom rastanku sa Bavarcima.

Epa/Christian Bruna
Epa/Christian Bruna

Povezane vesti

Minhenski Bajern je u evidentnoj krizi, zaostaju devet bodova za vodećom Borusijom Dortmund u Bundesligi nakon 12 odigranih kola.

Krivica se svaljuje na trenera Kovača, o čijoj sudbini se ovih dana mnogo priča, ali čini se se da iza loših rezultata stoji loše odrađen letnji prelazni rok.

Nisu ipak shvatili u klubu tokom leta da je dobar broj igrača "pred isticanjem roka", na to su se nadovezale povrede i krenule su nevolje.

Tako su svesni situacije Bavarci spremili 200 miliona evra za narednu sezone i letnji prelazni rok, smena generacija je neminovnost, tačnije moraće da dovedu talas mladih igrača koji će preuzeti štafete od najiskusnijih, među kojima je i Frank Riberi.

Francuz verovatno igra najgoru sezonu u karijeri, a o tome svedoči i podatak da na 12 vezanih mečeva u Bundesligi nije učestvovao u golu Bajerna.

Poslednji put je to uradio u martu minule godine, pa se stiče utisak da je 35-godišnjak odigrao svoje na "Alijanc areni".

Ugovor sa klubom mu ističe na kraju sezone, već u januaru će moći da pregovara sa zainteresovanim stranama, ali treba očekivati da Riberi karijeru nastavi na nekom drugom kontinentu, videćemo da li će koracima Inijeste, bivšeg saigrača Podolskog, Toresa i Davida Vilje u Japan ili možda u američku MLS ligu.

Bavarci vredno rade na pronalaženju zamene za Francuza, čini se da bi to mogao da bude Ante Rebić, hrvatski reprezentativac iz redova Frankfurta.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Astorija
Monday, 03.12.2018
20:24

Imaju comana samo da mu stabilizuju te povrede i on je idealna zamena za riberija i jos nek grunu za sanea grdne pare kao idealnu zamenu za robena i o5 ce imati dva mlada krilna napadaca za narednih 10 god.sto ih je i drzalo sve ove godine u vrhu,roben i ribery.

avatar
Nenadd
Sunday, 02.12.2018
21:34

Koman i da dovedu Malcoma iz Barselone i eto krila...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 02.12.2018
09:53

Oooo na vrijeme su shvatili

avatar
Di Stéfano
Sunday, 02.12.2018
02:49
avatar
Jerome Drake
Saturday, 01.12.2018
18:00

Jeste proslo. Bio je fantastican igrac

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
15:37

Draksler bi bio prirodna zamena za njega, Gnabri je tu samo da premosti:-D