Da li je ovom izjavom sjajni fudbaler zatvorio sebi vrata "Enfilda"?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.05.2018.
21:24
Izvor: Sportske.net

Navijači "Redsa" će biti razočarani.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul sutra od 20:45h igra utakmicu sezone. Sastaju se u finalu Lige šampiona sa madridskim Realom, koji je u prethodne dve sezone osvojio ovo takmičenje.

Sve oči uprte su u Kijev, gde će se na "Olimpijskom stadionu" odigrati veliko finale, a jedan od igrača za koje je Liverpul itekako zainteresovan istakao je ko mu je draži u finalu.

Naime, Nabil Fekir, sjajni vezista Liona i francuske reprezentacije, rekao je da nema svog favorita, ali će mu biti drago ukoliko madridski Real ostvari trijumf.

"Da li imam ličnog favorita u finalu Lige šampiona između Liverpula i Reala? Ne, zaista nemam.

Ipak, sutra igraju dva moja saigrača, Rafael Varan i Karim Benzema.

Neka bolji pobedi! Ukoliko Real slavi, biću srećan zbog njih
", izjavio je Fekir.

Dakle, čini se da bi fudbaleru Liona bilo draže da u finalu slave Madriđani, što će sigurno naići na neodobravanje od strane navijača Liverpula.

Sam fudbaler je nedavno izjavio da ne bi imao ništa protiv da završi na "Enfildu", ali posle ovakve izjave pitanje je koliko će navijači "Redsa" želeti da ga vide u crvenom dresu, pogotovu ako Liverpul izgubi sutra u Kijevu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brainless
Saturday, 26.05.2018
08:31

Auuu bre ljudi...koga briga za koga navija...nek dodje i nek daje golove i deli asistencije...ako ne dođe nek dođe bolji od njega...nisu to navijači nego igrači profesionalci...nemaju 5 godina

avatar
_mladen_
Saturday, 26.05.2018
01:19

Hahaha koji naslov, da li je ovo realno. xD

avatar
Mino Raiola
Saturday, 26.05.2018
00:39

Ovo je tekst za konkurenciju najglupljeg teksta veka.

avatar
remedyynwa
Friday, 25.05.2018
21:45

Navija za svoje drugare ne vidim u cemu je problem? Da on igra za LFC sutra vrv bi dao 245% sebe

avatar
Friday, 25.05.2018
21:40

Fekir je navijac Celzija kao i mali Leon Bejli,to se zna......

avatar
äxwell
Friday, 25.05.2018
21:35

Srecan zbog Benza i Varana, nije rekao zbog Reala!! Nice try...Cak je i naglasio da nema favorita.Klasicno novinarsko trik pitanje da se izvuce iz konteksta upravo ono sto novinari zele..Mozda i navija za Real al je time sto je naglasio da nema favorita upravo na neki nacin rekao da je prelazak u LFC veoma moguc..Da od prelaska nema nista, lagano bi, bez problema izjavio da navija za Real..U Liverpul ce se tek zaljubiti, ima vremena!

avatar
Колатерална Штета
Friday, 25.05.2018
21:32

Ne znam sta je sporno ovde, navija za prijatelje, jos nije otisao u Liverpul, nije ni poslataa ponuda za njega koliko znam,...

avatar
Kralj Stiven
Friday, 25.05.2018
21:31

Isto kao sto ste u vasim tekstovima na nivou brace Grim napisali da navijaci Liverpula ne odobravaju post Salaha i Manea,a svi ih podrzali.Covek dao gospodsku izjavu i kao takav je dobrodosao na Enfild ne trebaju nama lazni moralisti,ovakav treba da ocisti desetku upraljnu izdajom.