Da li je ovo razlog zbog koga će Siti osvojiti titulu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.04.2019.
11:01
Izvor: Sportske.net

Brojevi navode na takav utisak, no ovo ne mora da znači ništa...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Posle pobede protiv Kardifa, Siti je prvi, ima bod prednosti nad Liverpulom, imaju i bolju gol razliku. Do kraja je šest utakmica, pa šampion drži sudbinu u svojim rukama, ako dobije sve do kraja odbraniće krunu.

Liverpul ima večeras šansu da trijumfom u Sautemptonu izbije na čelo, doduše sa utakmicom više. I dok Redsi dobijaju mečeve u poslednjim minutima, Gvardiola pobednička taktika podrazumeva rani gol.

Neki podaci su neverovatni, naime, ove sezone u šampionatu Siti je u 10 mečeva dao gol u prvih 10 minuta. U 15 je davao gol u prvih 15 minuta, a za pola sata su u 22 utakmice davali najmanje jedan gol.

To bi obično bio uvod u ubedljivu pobedu, svega četiri puta ove sezone "Građani" su meč rešavali u nastavku.

Za vikend igraju u kupu Engleske, polufinale sa Brajtonom, već su osvojili titulu u Liga kupu, a čeka ih četvrtfinale Lige šampiona, sudar sa Totenhemom, pa onda najverovatnije, ako prođu, Juventus u polufinalu. San o četiri krune je i dalje živ...

Španski mediji navode da je Siti ubedljiviji, da Liverpul ne može stalno da pobeđuje u poslednjim trenucima, sa čime se slažu i neki engleski novinari.

Međutim, to ništa ne mora da znači, na kraju krajeva Liverpul pokazuje da ima karakter, a sreću su u nekim mečevima zaslužili.

Do kraja šampionata Liverpul posle večerašnje utakmice, čeka Čelsi, Hadersfil i Vulvse, ide u Kardif i Njukasl.

Siti će u poslednjih šest kola igrati u gostima protiv Palasa, Junajteda, Barnlija i Brajtona, dočekuju Totenhem i Lester, pa je sigurno da imaju teži raspored od rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 05.04.2019
12:34

Na papiru ima Liverpul laksi raspored. Liverpul je zasluzio trofej, par godina unazad. Prvo Sevila u finalu, Coke dva gola na srecu. Nije sviran penal za Liver. Protiv Reala desio se Karius, koji pogadja Benza u nogu i daje gol.

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.04.2019
11:27

Svi su ravnodusni prema Sitijevoj titulu. Pa cak nema navijaca Junajteda koji bi pre izabrao Liverpul pre njih a gradski rivali. Ja na njih gledam kao nekog ko igra igricu sa siframa dakle koristi cheat... Oni ne bi trebalo da postoje a sredice se sve to uskoro... Cak ni stadion ne mogu da ispune...

avatar
BlueMoon
Friday, 05.04.2019
17:00

Siti je najbolja ekipa u PL,a tako ce biti jos dugo vremena.Dobro je da se vecina polako navikava na to.