Da li je on najsrećniji odlaskom Ronalda?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.09.2018.
15:33
Izvor: Sportske.net

Da li ovom izjavom to i potvrđuje?

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo jeste bio najbolji igrač i verovatno najzaslužniji za osvajanje tri uzastopne titule prvaka Evrope.

Ipak, njegova pojava je donekle sputavala ostale igrače da pokažu šta znaju, videli ste i sami da su Bejl i Benzema proradili ove sezone i da Real i bez Ronalda igra sasvim dobro.

Jedan od onih od kojih se očekuje da proradi jeste i Isko.

On je istakao da ovom timu Real Madrida uopšte ne nedostaje Kristijano Ronaldo i da ekipa igra dobro bez njega.

"Kris je odličan, neverovatan fudbaler. On vam garantuje 40-50 golova. Kada pobedimo, drugi će reći da nam ne nedostaje, ako ne pobedimo biće suprotno. Sada igramo veoma dobro, igrači koji nisu toliko golova postizali prethodnih godina sada to čine. Sada nam ne nedostaje Ronaldo. Ja mu želim sve najbolje u Juventusu", rekao je Isko.

Nema sumnje da su mnogi igrači konačno dobili slobodu o kojoj se toliko priča u Madridu i u Španiji, a Isko je jedan od njih, pa treba očekivati i više lopte u njegovom posedu i više poteza kao ovaj naredni koji ćete videti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Sunday, 09.09.2018
03:16

Kao navijaca Barselone ovaj Real me mnogo vise plasi nego Real zadnje 3 godine. Cinjenica je da su sad opasni sa svih strana i pozicija i kompaktniji kao ekipa. Tacno je da su osvojili 3 LS sa Ronaldom ali uz tonu srece i mnogo sudijskih gresaka vise nego umijecem.

avatar
Badr Hari
Monday, 10.09.2018
01:36

Nisu oni osvojili 3 titule sa Ronaldom već su opljačkali 4 titule sa Čakirom, Kassaijem, Rochijem, Klatenburgom, Oliverom itd. Normalno je da te ovaj Real mnogo više plaši negoli Real u poslednje 3 godine, jer su igrači (među kojima je priličan broj vrhunskih) počeli da igraju fudbal (do sada su gađali izlizanog u peterac, a njemu je trebalo 157 šuteva za 26 golova).

avatar
scofield
Friday, 07.09.2018
13:46

Nije bez razloga Ronaldo bio glavni u Realu, svi su ovi ispod njega mnogo. Imali ste jednu ozbiljnu utakmicu u sezoni i izgubili ste od Atletika sa 4 komada. Videcemo da li ce vam nedostajati samo polako..

avatar
Badr Hari
Thursday, 06.09.2018
21:50

Realu ne, ali Barsi će mnogo nedostajati izlizani, a i ZiZu.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 07.09.2018
15:46

sad kad nema njih dvojice , konacno ce Barsa imati priliku da osvoji LS ( pod uslovom da opet ne naleti na Romu)

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 09.09.2018
09:17

zanimljivo . znaci moguce je podmicivati sudije u Evropi a nemoguce je to raditi u Spaniji. kako pametno razmisljanje Barsa kidova

avatar
Badr Hari
Saturday, 08.09.2018
23:27

Nema boljeg dokaza od prošle (-20) i pretprošle sezone koliko su izlizani i ZiZu značili Barsi. Najslabija Barsa u ovom veku bi 2016/17 duplo jačem Realu lagano uzela titulu da je Real sudijskim pljačkama nije oteo. Ko je u toj sezoni davao ikakve šanse Barsi u El Klasicima? Niko. U prvom je Barsa trebala da pobedi, što bi se i desilo da nije bilo Ramosa i njegovog 93. minuta. U drugom El Klasiku na Bernabeu Barsa je potpuno zasluženo pobedila Real sa 2:3. Dakle u dva El Klasika u sezoni 2016/17 duplo jači Real je zabeležio remi i poraz na svom terenu. Bez izlizanog i ZiZu-a bi Real te sezone pojeo Barsu.

avatar
Badr Hari
Saturday, 08.09.2018
23:01

Ma kakvu LŠ, to će Real opet pokrasti sudijama. Problem je Primera gde Real neće prosipati bodove zbog samoživosti izlizanog, niti će imati 'magičnog' ZiZu-a da Iska i Bale-a drži na klupi i da im napravi 'sjajnu' taktiku 'gađaj izlizanog u peterac'. Kako Barsa da oduči Real od fudbala na Bernabeu bez pomoći izlizanog i ZiZu-a? Nikako.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 06.09.2018
18:22

Mozda vam ne nedostaje, ali videcemo da li ce i trofeji nedostajati...