Da li je moguće da je Dušan Tadić kriv za sve?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.10.2017.
09:29
Izvor: Sportske.net

Svaka utakmica ista priča, daleko je od nekadašnje forme, ali neverovatno je da prozivke uvek čekaju njega...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Sautemptonu ne pomaže ništa, ovo je još u sredini su tabele, ali to je optička varka, imaju tek četiri boda više od timova iz zone ispadanja.

Mnogo više od plasmana navijače bole igre, "Sejntsi" deluju očajno, dali su samo devet golova, da nije odbrane sve bi bilo gore.

Na udaru i posle ovog kola, Dušan Tadić.

Zamera se treneru što uopšte igra, Srbin je ponovo bio loš, zamenjen je, a probao je da prevari i sudiju prilikom jednog pada.

"Da toliko ulaže u igru, koliko u glumu, imali bismo sjajnog igrača", kaže jedan navijač Sautemptona.

Kritike pljušte sa svih strana, računajući i prošlo prvenstvo u dvadesetak mečeva Tadić je učestvovao kod samo dva gola. Doduše, kreirao je više prilika, ali napadači ne pogađaju.

"Kako je uopšte u timu", "Kada je poslednji put promenio tok nekog meča",
"Saberi se, počni da igraš fudbal", neki su od komentara na račun Srbina.

Tačno je da i  u reprezentaciji gde nas je nosio u prvom delu kvalifikacija, igra slabije, kao da je onaj lom nosa sve poremetio. Ipak, svejedno, ovoliki kriticizam na račun jednog igrača, odavno nije viđen.

Ide toliko daleko, da se "navijači" nadaju da bi zbog simuliranja mogao da bude kažnjen i da ne bude deo tima u narednim mečevima.

Sautempton će pre reprezentativne pauze dočekati tvrdi Barnli, a onda nakon dve nedelje gostuju Liverpulu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
eldoctore
Monday, 30.10.2017
18:02

Dobar je on igrac,igra na bljesak pomogao nam je dosta u kvalifikacijama i uz stojkovica i matica bio nas najbolji igrac u kvalifikacijama.medjutim nije lider i ne moze da igra konstantno dobro.ima dosta oscilacija u njegovoj igri.nadam se da ce do sp da pronaci sebe.

avatar
Sinbad
Monday, 30.10.2017
12:01

Realno u pravu su!

avatar
RedDevil89
Monday, 30.10.2017
17:43

Realno, Sautempton je prosecna ekipa, za sredinu tabele Premijer lige. Bili su pre njega, sad su i bice posle njega. On im je zadnjih par sezona jedan od najvaznijih igraca. Bolje neka se zapitaju zasto se pre svake sezone prodaju najbolji igraci? Oni jednostavno nemaju nameru da ostaju u ekipi koja nema ambiciju vecu od sredine tabele.