Da li je Gatuzo želeo da "pobegne"?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.12.2017.
13:00
Izvor: Sportske.net

U Milanu problemi, ekipa ne beleži dobre rezultate. Šta će biti sa Gatuzom?

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Izgleda da su se u Milanu već pokajali kada su doveli Đenara Gatuza.

U klubu imaju sve manje podrške navijača jer su malo stvari odradili kako treba, kupovali su letos na svakom koraku zbog čega bi mogli da se suoče sa kaznama jer su prekršili finansijski fer-plej.

Da su makar dobili dosta od tih transfera, priča bi bila potpuno drugačija, ali je situacija suprotna, retko ko je zadovoljio ove sezone navijače Milana.

Poslednje što je zadesilo klub jeste poraz od Verone od 3:0, pravi šamar velikom klubu, a pričalo se nakon meča i da je Gatuzo spremio ostavku nakon samo par nedelja za kormilom ovog tima.

"Rino Gatuzo niti jednog jedinog trenutka nije pomenuo ostavku", piše na zvaničnom sajtu Milana.

Dalje u tekstu piše da je odavno već bilo jasno da su priče koje su se širile društvenim mrežama lažne, kao i da Milan mora da se potrudi kako bi u nastavku sezone imao bolje rezultate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLANETA MILAN
Tuesday, 19.12.2017
15:43

To sto su demantovali da je ponudio ostavku ne mora da znaci da je to i tacno, zele da (da se figurativno izrazim) smanje pozar, a vatra je kod nas vec poodavno zahvatila i fasadu. Meni Djenarino bas i lici na coveka koji i kao trener ima izuzetno kratak fitilj i bas mi i to nudjenje ostavke deluje kao nesto sto bi on uradio. Razumem ga, mi smo vec sest (ne -samo- pet) sezona toliko bedni da je ovo neopisivo, toliko bola nam nanosi sve ovo sto nam se desava da je to strasno, ponekad je tesko pronaci prave reci...

avatar
PLANETA MILAN
Tuesday, 19.12.2017
15:11

MILAN je dzin/div u prasini, previse je konaca kojima su nas obuzdali i sputali, ali, kad jednog dana ustanemo i ponovo se dignemo na noge, Evropa ce se tresti:-D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 19.12.2017
14:17

stavljajte katanac...tone titanik polako

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 20.12.2017
12:13

mi i kad stavimo katanac o nama ce se pricati pa ako zelis isto kao i o titaniku....pametnom dosta