Da li je Arsenal 'dobio to što je zaslužio'?

Autor: Stefan Matić
subota 20.06.2020.
22:02
Izvor: Sportske.net

Jake reči verovatno najomraženijeg čoveka za navijače iz Londona.

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Artetin tim je doživeo i drugi poraz iz dve odigrane utakmice po restartu PL.

Arsenal je danas imao i vođstvo i bolju igru od Brajtona, ali nedovoljno. Sijaset grešaka odbrane je dozvolio "galebovima" da se vrate a onda i osvoje prvih tri boda u ovoj godini.

Dosta pažnje, a i agresivnosti od strane igrača Arsenala, se dalo Nilu Mopeju. Napadač Brajtona je prvo neopreznim sudarom povredio Bernda Lena, da bi golom u 95. minutu doneo preokret.

Po kraju meča mogli smo videti kako ga Genduzi hvata za vrat, što je napravilo poveću gužvu i koškanja. Sam fudbaler je imao interesantnu izjavu za medije.

"Izvinio sam se i Mikelu Arteti, nikada mi nije bila namera da povredim golmana. Samo sam skočio po loptu i onda se on po doskoku povredio i izvrnuo koleno. Nije mi bila namera da ga povredim. Mislim da se igrači Arsenala moraju naučiti poniznosti, pričali su svašta tokom utakmice kada su vodili 1:0. Dobili su ono što su zaslužili", priznaje napadač Brajtona.

Ovaj poraz dosta škodi Arsenalu i njihovim evropskim ambicijama, problem je još veći pošto Lena izvesno čeka duža pauza te će ostatak sezone morati da računaju na Martineza.

Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Sunday, 21.06.2020
06:33

Leno se povredio sam u doskoku. Ali crni Mustafi kod pobedonosnog gola Brajtona...uzas.

avatar
Don Carlo
Saturday, 20.06.2020
22:08

bješe li to jedan od 6 velikana, kandidata za titulu :D xaxaxaxaxa