Da li će Simeone biti selektor Argentine? Ima ko zna!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.09.2018.
16:31
Izvor: Sportske.net

Navijaći bi bili presrećni.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Reprezentacija Argentine ima tim prepun zvezda, ali nikako da to pokažu i na terenu. Poslednji loši rezultati su bili u Rusiji na Mundijalu. Nakon što su se nekako plasirali na Svetsko prvenstvo i jedva prošli grupu, ispali su od Francuza na startu nokaut faze.

Dvadesettrogodišnji napadač Fiorentine, Đovani Simeone je ubeđen da će njegov otac, Čolo Simeone u budućnosti sesti i pokušati da vodi reprezentaciju Argentine.

"On će voditi reprezentaciju Argentine jednog dana! Verujem da bi svi u Argentini voleli da moj otac vodi ovu reprezentaciju. On je trener koji uloži svoje srce i dušu u ono što radi. On motiviše igrače."

"Pogledajte samo Atletiko Madrid, kao njegov sin, ja bih voleo da preuzme reprezentaciju u budućnosti. On je jedan od najboljih trenera na svetu", rekao je popularni Čolito.

Dijego Simeone je na klupi Atletiko Madrida od 2011. godine i upravo je on najveći razlog zašto je ovaj klub uspeo da ostvari značajne rezultate u prethodnih nekoliko godina i da bude ravnopravan sa Realom i Barselonom u Španiji, a i sa ostalim najvećim klubovima u Evropi.

Uspeo je da osvoji ligu, kup Španije, Superkup, Ligu Evrope dva puta i dva puta UEFA Superkup, a čak je Atletiko doveo i do dva finala Lige šampiona. Kada pogledate koliko on energije daje svom timu, koliko se trudi iako stoji pored aut linije, kada pogledate kako postavlja taktiku gotovo savršeno, jasno je zašto bi Argentinci voleli da vide ovog trenera na klupi njihove reprezentacije.

Simeone

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke