Da li će on naslediti Alegrija u Juventusu?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

Iskusni igrač kaže da razmišlja o tom potezu.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Bonući je u letnjem prelaznom roku ponovo šokirao sve navijače. Nakon jedne sezone provedene u Milanu, Leonardo se vratio u Juventus i ponovo obukao dres kluba iz Torina.

Tridesetjednogodišnji defanzivac je govorio o mogućim narednim potezima u svojoj karijeri.

"Moj san je da postanem dobar trener u velikom timu, verovatno u Juventusu. Naučio sam mnogo od velikih trenera tokom cele karijere", rekao je igrač Juventusa.

"To je nešto o čemu sam ja razmišljao prethodnih godina, da nastavim da budem u fudbalu, pa što da to ne bude i moj Juventus."

"Alegri? On je vrlo inteligentan i to mu pomaže da vodi tim kakav je Juve. Naš konflikt? Da, ponekad postoji tenzija u fudbalu. Stres, važne utakmice, pa dođe do rasprave. Međutim, inteligentne i zrele osobe na kraju pruže ruku i pokušavaju zajedno da ostvare isti cilj", rekao je Leonardo Bonući.

bonuci

"Bila je to vrlo teška i komplikovana odluka da napustim Juventus i doneta je u trenutku kada sam bio besan. To je iskustvo koje me je naučilo da u trenucima kada smo besni možemo da donesemo pogrešne odluke, ili makar da uradimo ono što ne bi uradili da nismo besni", rekao je Bonući aludirajući na odlazak u Milan prošlog leta.

"Zajedno sa predsednikom Anjelijem i mojim agentom sam imao mnogo sreće da se vratim u ovaj klub i tada sam shvatio da je Juventus moja porodica."

Bonući je stigao u Torino 2010. godine iz Barija, zabeležio je 328 nastupa za ovaj klub i veoma je bitan igrač koji doprinosi svojim iskustvom. Da li bi on bio dobar izbor za budućeg trenera Juventusa, i da li bi možda Bonući pristao da bude trener Milana u budućnosti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke