Da li će Mojes dočekati narednu godinu na klupi "Čekićara"?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.11.2017.
15:11
Izvor: Sportske.net

Škotski stručnjak se vratio u Premijer ligu, ali pitanje je koliko dugo će se zadržati.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Slaven Bilić je nakon serije loših rezultat i ubedljivog poraza od Liverpula dobio otkaz (4:1), a na klupi Vest Hema nasledio ga je Dejvid Mojes.

Bivši strateg Evertona je do sada na tri duela predvodio "Čekićare", a upisao je samo jedan bod.

Na debiju je poražen od Votforda, nakon toga je izvukao remi sa Lesterom, da bi sinoć doživeo debakl na stadionu na kojem je proveo najveći deo svoje trenerske karijere.

Everton je na "Gudisonu" slavio sa 4:0, Runi je postigao het trik, a to je peti poraz Mojesa protiv svoje bivše ekipe, na isto toliko odigranih duela, uz gol razliku 0:12.

Da stvari budu još gore po škotskog stručnjaka, "Čekićari" će u narednih pet kola imati gotovo nemoguć posao da dođu do bodova.

Najpre ovog vikenda gostuju Mančester Sitiju, potom dočekuju Čelsi, nakon toga na "Olimpijskom stadionu" gostuje zahuktali Arsenal, a onda slede gostovanje Stouku i novi duel sa Arsenalom, ovoga puta na "Emirejtsu".



Vest Hem ima samo 10 bodova nakon 14 odigranih kola, a veliko je pitanje da li će svoje bodovno stanje uspeti da promene u narednih pet duela. Ukoliko ne dođu do bodova, imaće ih ukupno 10 nakon 19 kola, a sa tim učinkom im već na polusezoni ne bi ginulo ispadanje u niži rang takmičenja.

Pojedine kladionice su već dobrano spustile kvote na njegov otkaz, videćemo da li će uspeti da sačuva posao u narednih nekoliko nedelja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 30.11.2017
19:30

Ovo su svi znali osim uprave West Hema koja jos jednom pokazuje koliko je nesposobna da vodi jedan veliki klub kao sto su to cekicari. nMojesa je pojelo vreme, nije uspeo da se prilagodi novim taktikama vec je ostao zaglavljen u nekoj 2006 godini.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 30.11.2017
18:36

Moyes je samo ime...

avatar
Damirijus
Thursday, 30.11.2017
16:26

Ja ga ne bih ni postavio za trenera! Eto sanse za Jokana!