Čvrstina u odbrani Kjeva, da li je Tomović zreo za povratak u reprezentaciju?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.05.2018.
12:47
Izvor: Sportske.net

Srpski defanzivac igra u sjajnoj formi za tim iz Verone.

Epa/Simone Arveda
Epa/Simone Arveda

Povezane vesti

Srpski fudbaler Nenad Tomović u kontinuitetu pruža veoma dobre igre u dresu Kjeva. 30-godišnji defanzivac, koji u timu iz Verone igra na pozajmici iz Fiorentine, bio je jedan od najzaslužnijih što je Kjevo u prethodnoj rundi u direktnom duelu u borbi za opstanak u Seriji A stigao do pobede protiv Krotonea sa 2-1.

Tomović predstavlja "cement" u odbrani, igrajući smireno i bez problema, što unosi sigurnost golmanu Sorentinu i ostatku odbrane Kjeva.

Ne računajući duele protiv vodeće šestorke, Kjevo je u 2018. godini na 11 mečeva primio samo 9 golova, što dovoljno govori o čvrstini i kvalitetu defanzivne linije ekipe iz Verone.

Pobedom nad Krotoneom, Kjevo je popravio svoje stanje na tabeli. Trenutno deli 15. mesto sa Krotoneom i Udinezeom, ali ima samo bod više od Kaljarija, koji se nalazi u zoni ispadanja.

U narednom, pretposlednjem kolu, Tomovića i Kjevo očekuje jedna od presudnih utakmica u borbi za preživljavanje, gostovanje ekipi Bolonje koja je dve poziciju iznad sa pet bodova više od tima iz Verone. Taj duel je na programu u nedelju, 13. maja od 15 časova. U prvom susretu ove dve ekipe, u decembru, Bolonja je slavila u Veroni sa 3-2.

U poslednjoj rundi, 20. maja, Kjevo će na svom stadionu dočekati već prežaljenu ekipu Beneventa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 10.05.2018
12:59

Jovanovic/Radunovic- Pejcinovic, Milenkovic (moze i obrnuto), Subotic, Antonov ili Rodic

avatar
Man united
Thursday, 10.05.2018
14:38

Па, где ти је ту Томовић?

avatar
DR23
Thursday, 10.05.2018
16:37

O kom Suboticu pricas? Covek od 2013/14 odbija da igra za reprezentaciju. Zvali ga svi moguci selektori od tada i ljudi iz FSS hteli da se vide sa njim da pricaju i sve ih je iskulirao i rekao da nece vise igrati za reprezentaciju. A i Antonov je komedija, ne moze covek u Partizanu da igra standardno a ne da ga zovu u reprezentaciju. Kolarov i Obradovic su tu sigurni. A i golmani ne trebaju, imamo vec tri dobra i sigurna. Stojkovic, Rajkovic, Dmitrovic. A i gde ih isprobati kad, koliko ja znam, vise nema utakmica do SP?

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 10.05.2018
15:37

Znam da moze, ali, desno imamo i Ivanovica i Bastu i Rukavinu i Gajica, a i Pejcinovic i Milenkovic to mogu da pokriju. Cak ni levo nema potrebe za njim iako je i to umeo da igra. Nisam ja bas za dzabe napisao Pejcinovic i Milenkovic, ne boj se:-D

avatar
Man united
Thursday, 10.05.2018
15:26

Томовић може и бека да игра.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 10.05.2018
15:08

Nisu mi objavili dva komentara pre ovog pa sam morao ovako da izrazim svoj protest. Ovo su igraci koje jos treba isprobati pre SP. Poenta je da pored Pejcinovica i Subotica (Bleki se podrazumeva) nema sta da se prica o nekakvom Tomovicu...