Ćurčić ekspresno preporodio svoj novi tim, šta će tek biti kad se pojačaju?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.05.2018.
17:40
Izvor: Sportske.net

Bolji start nije mogao da poželi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Preneli smo nedavno, bivši selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić preuzeo je ekipu Muangtong junajteda na Tajlandu, gde je svojevremeno uspešno radio i Slaviša Jokanović.

Nekadašnji šampion je loše počeo aktuelnu sezonu, pa su čelnici kluba odlučili da promenom trenera trgnu ekipu, a ako se po jutru dan poznaje, Radovan Ćurčić bi mogao da se pokaže kao odlično rešenje.

Njegov tim je ovog vikenda prekinuo sa lošim igrama i rezultatima, pa je srpski stručnjak debitovao pobedom od 2:0 protiv Čainata.

U izjavi ''Novostima'' posle uspešnog debija, Ćurčić je podsetio da je ekipa Muangtonga prilično oslabljena i da bi kadrovska situacija uskoro trebalo da bude bolja.

''Rezultat je za nas vredan i zbog činjenice da smo pobedu ostvarili praktično bez stranaca koji ovde prave razliku. Imamo ih i mi, ali svi su dugo povređeni, tako da nisam imao mnogo izbor.

Igrali smo protiv kluba koji je u poslednjih pet kola ostvario četiri pobede i remi, a mi bili u velikom hendikepu sa igračkim kadrom. I toga su u klubu bili svesni. Neće nam, dakle, biti lako ni u narednim utakmicama'',
objašnjava Ćurčić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke