Čudo sa "Old Traforda" duplo bolje od Ronalda, "Vaza" sledeći na tapetu!

Autor: Stefan Matić
nedelja 05.07.2020.
09:31
Izvor: Sportske.net

Junajted odličan po restartu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Solskjerov Mančester Junajted je nastavio da odševljava svoje navijače. "Crveni đavoli" su juče savladali Bornmut rezultatom 5:2, blistali su Grinvud i Fernandeš, engleski tinejdžer je postigao čak dva gola.

Ovime je došao do kote petnaest u svojoj prvoj sezoni kao standardni član prvog tima sa "Old Traforda".

Ni Kristijano Ronalo kao tinejdžer nije imao takve brojke po svom dolasku u Junajted. Portugalac je postigao duplo manje golova u sezoni 2003/2004. Sledeći na redu jeste Vejn Runi, "Vaza" je postigao dva više gola u sezoni 2004/2005 kao osamnaestogodišnjak.

Mejson Grinvud

Junajted ima još pet utakmica do kraja PL, tu je naravno i učešće u polufinala FA kupa, ali i nastupi u Ligi Evrope. Za očekivati je da Grinvud sruši rekord nekadašnjeg kapitena Mančester Junajteda.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevilSRB
Sunday, 05.07.2020
14:01

Luj Van Gal je to uradio sa Rašfordom a Ole mora sa Grinvudom. Treba mu se davati šansa što više jer je očigledno igrač za velika dela. Ne uplaši se lako protivnika a vrlo je mlad. Pritom, leva noga mu je strašna a i desnom se i više nego dobro služi. On, Marsijal i Rašford mogu da budu napad za narednu deceniju. Odlično izgledaju zajedno. Još ako Bruno i Pogba naprave partnerstvo u veznom redu, to je već strašna napadačka ekipa. Samo fali jedan štoper svetske klase i Henderson na golu i to je to.

avatar
Medison
Sunday, 05.07.2020
12:19

Potencijal za zlatne lopte nesumljivo, dal ce to i ostvariti ovisi samo od njega, zasada veoma prizemjen.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 05.07.2020
10:57

Ima isti broj golova kao firmino u PL a poceo je nekih 20 utakmica manje nego firmino

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 05.07.2020
13:12

Kakav crni Firmino, duduk.

avatar
Grobbelaar
Sunday, 05.07.2020
10:28

Mali Greenwood je na svojoj prvoj utakmici kao 6-ogodišnjak postigao 16 golova, u pobedi svog tima od 16:1. Već tada je skrenuo pažnju na sebe i u klubu su znali da imaju nebrušeni dijamant koji pažljivim poliranjem mogu pretvoriti u nešta neverovatno. OGS zajedno sa pomoćnicima mu brižljivo dozira minutažu, vodeći računa da mali ne sagori pre vremena, ali budući da je totalno nepredvidljiv više ne može da ga sakrije od očiju javnosti. Podatak da je trio Martial-Rashford-Greenwood postigao 55 golova, naspram 51 Mane-Salah-Firmino dovoljno govori sam za sebe!

avatar
Moljonazo style
Monday, 06.07.2020
02:30

Da ali bas pricam danas pre posla sa kumljom ovi nasi to postigli racunaju im se golovi protiv partizana zatim liga kup fa kup nemoj da se zajebavamo ovi ljudi davali golove u ls bre