Čudesni De Hea začarao mrežu na 'Pishuanu'

Autor: Boban Filipović
sreda 21.02.2018.
22:35
Izvor: Sportske.net

Zahvaljujući čudima svog najboljeg igrača u poslednjih nekoliko godina, Mančester Junajted je uspeo da ostane neporažen u Sevilji.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prvi duel 1/8 finala Lige šampiona između Sevilje i Mančester junajteda, odigran večeras na 'Ramon Sančez Pishuanu', završen je najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Najveći krivac za to je David De Hea, koji je briljirao na golu i sa osam odbrana bio apsolutni junak utakmice.

Činio je čuda svaki put kada su Andalužani šutirali u okvir njegovog gola, sjajnim intervencijama hapsio je pokušaje Koree, Nzonzija, Murijela, Lenglea...

U nekoliko navrata Junajted je imao sreće da je lopta odlazila tik pored gola, kao što je bio slučaj prilikom oštrog udarca Hesusa Navasa sa ivice šesnaesterca s početka meča ili Luisa Murijela glavom dvadesetak minuta pre kraja utakmice.

Veoma interesantan podatak sa ovog meča je da je vezista Sevilje Ever Banega oborio rekord po broju stvorenih prilika za gol na jednoj utakmici Lige šampiona ove sezone. Čak deset puta je Argentinac spojio svoje saigrače sa golom, ali nijedna lopta nije završila u mreži neverovatnog De Hee.

Što se 'đavola' tiče, osim povrede Erere u ranoj fazi meča, te pokušaja iz daljine MekTominaja koji je išao direktno u Serhija Rika u završnici prvog dela igre i poništenog gola Lukakua u finišu meča zbog pretodnog igranja rukom robusnog napadača, ama baš ništa više vredno pomena.

Nemanja Matić je odigrao ceo meč i bio verovatno najbolji igrač gostiju u polju.

Suma sumarum, Mančester junajted može da "peva" sa 0:0 u gostima, budući da je odučen od fudbala na 'Pishuanu'.

U isto vreme u Harkovu, Šahtjor iz Donjecka je posle preokreta savladao Romu sa 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

107 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 22.02.2018
14:42

Ovakav De Hea na golu vredi vise nego Nejmar da se ne lazemo,covek je nezdrav kako brani.

avatar
Rulermaster
Thursday, 22.02.2018
09:45

Sve sto moze da uradi Konte, Murinjo moze duplo bolje! :)

avatar
Phenomenal
Thursday, 22.02.2018
08:43

Kad vidim Fergija na tribine i ovakav sadasnji Junajted obuzme me neka teska nostalgija... Od ubitacnog Junajteda do brenda sa modernim frizurama... Bitno da najvise zaradjujemo i imamo najvise pratioca na mrezama... Nekad je Fergi kupovao talente, vrhunske igrace, znao se red, ma sve je bilo pod konac a sad se kupuju igraci po ucinku na marketing, po broju pratioca na instagramu... I neka je Klop iza tebe, neka izgubi od nekog Svonsija ali se vidi da je covek stvorio nesto, njegov fudbal kida, njegovi transferi su vecinom odlicni. A kod nas se igra sa tri destruktivca, da kvare igru, njihovu i nasu i fudbal i sve... Pogba bezvoljan a Alexis ugusen... Stvarno me ne interesuje kako je igrao u Juve-u, koliko pratilaca ima i kakva mu je frizura, on treba sada da pravi razliku i vala sve uslove ima za to. Prvo napolje Vudvord i ceo marketing sistem za pravljenje para, para je bilo i pre vas. Pa onda i skauting sluzba... jer ovde je mnogo dublji problem od samog trenera...

avatar
vojin denic
Thursday, 22.02.2018
07:56

Zao mi je sto sevilja nije dala go zasluzili su. Sramota za junajted sta drugo da se kaze. Na kraju ima da se promuvaju jedva kao i uvek, ali nadam se da nece ne zasluzuju to.

avatar
rosen.manutd
Thursday, 22.02.2018
04:11

Znaci, muka mi je vise da gledam ovakvu igru svog voljenog tima. Ne znam sta , neka se promeni bilo sta samo da krenu da igraju kako treba, napadacki. Toliki ofanzivci u ekipi on ih nabio u kazneni prostor. S jedne strane Murinjo mi je drag trener zbog svojih ranijih uspeha, a sa druge strane sve vise mi je odvratan. Mozda bi za nas najbolje bilo da ode.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 22.02.2018
04:02

Koliko lose igra Junajted, stvarno me je sramota da kazem da sam gledao tekmu. Gubljenje vremena, nista vise. Steta sto Sevilja nije pobedila, a zasluzili su makar sa 2 gola razlike da pobede. Murinju dati otkaz po zavrsetku sezone i dovesti nekog ko igra ofanzivan fudbal. Ne vidim razliku izmedju Murinja, Son Dajca i Pjulisa... Osim sto ovaj prvi ima novac na raspolaganju koliko hoce, a opet svi igraju strogu defanzivu.

avatar
scofield
Thursday, 22.02.2018
02:29

De Hea je u zadnjih nekoliko godina za 3 klase iznad bilo kog od svojih saigraca. Ne zasluzuje da igra u ovakvoj ekipi definitvno. Junajted ne igra fudbal, ne znam kako se ovo zove. Ali toliko miliona ulozeno i pogledaj ih molim te... nadam se da ce Sevilja proci.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 22.02.2018
02:10

Uzas, ali bitno da cemo da se poigramo sa malim celzijem na Old Trafordu, idemo sad jako!

avatar
CFC-Macedonia
Friday, 23.02.2018
19:15

sudiski klub propala united dinastija uvek bile pacienti Mocnog Londonskog Kluba Chelzi.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 22.02.2018
00:56

Kad je ovako sa Sevillom Murinjo odigrao tezak bunker mogu misliti da je umjesto Celzija Junajted igrao sa Barsom koliko bi tek onda bio zatvoren.Celzi juce jest da nije igrao napadacki ali nije bio ni bunker jer je napadao Barcu i stvarao sanse pred golom .Bilo je i ne kazem trenutaka kad je Celzi se branio ali to je nista spram Junajtedovog izdanja.Junajted strogo mirovanje u svome sesnestercu i nikako da pokusaju da napadnu.Meni je zao sto jedan Junajted je potrosio tone i tone para a brani se protiv jedne Seville koja je duplo jeftini tim ja ne vjerujem sta sam odgledao veceras svojim ocima.Murinjo cak i da prodje Sevilu ma da osvoji LP dzaba sve kad je cojk primjenio totalni bunker koji niko nije uspio da uradi i svaki dobar rezultat na takav nacin je gorak i stresan po svakog navijaca .

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 22.02.2018
01:17

Ajde sto bi se branio nego ne bi se odbranio nema teorije

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 22.02.2018
02:38

Da imas onakve igrace i da se branis od neke propale Sevilje i da drhtis celi 90 minuta. Steta sto united nema neku gazdu kao Cika Roman da ga sutne do Portugala :D

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 22.02.2018
01:39

Ne znam kako mu nije zao imati onakve ofanzivce a ljudi zatupljeni odbranom.Nazalost tako i u Celziju Willian i Azar nisu nista mogli da pokazu u velikim utakmicama zbog njegove taktike.

avatar
Adnan
Thursday, 22.02.2018
00:55

Nevjerovatno sam sretan rezultatom,dok sam sve zivce pogubio utakmicom.nSevilja nas nije kaznila,imamo dovoljno vremena da udjemo u formu do uzvrata.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 22.02.2018
02:32

imate vremena da pozovete Howard Webba u da molite da on sudi tekmu na old trafordu, inace Sevilja ide dalje, pamti ovaj komentar.

avatar
lonchy2909
Thursday, 22.02.2018
12:46

Ne treba Junajted da, udje u formu, vec Murinjo da promeni pristup.

avatar
_mladen_
Thursday, 22.02.2018
00:42

Ni jedan navijac Junajteda ne moze biti zadovoljan, za ovakvu igru ni onaj Pigvin ne moze naci izgovor. Kao da ne pricaju jedani sa drugima, totalno ne povezano. Sve pokusavaju iz nekog kontra napada, ali to lose rade. Pogba je definitivno unisten, decko je bezvoljan. Zeleo sam da Junajted prodje, ali budu li kuci igrali ovako, zelim im barem 3 komada u mrezi. Plus neka se zahvale De Hei, da njega nema ni odbranu ne bi imali.

avatar
Thursday, 22.02.2018
00:34

Sahtjor doktorski

avatar
zeks
Thursday, 22.02.2018
00:30

Iako nisam fan Junajteda,krivo mi je da ih gledam ovakve.Mogu samo da zamislim kako se osecaju njihovi navijaci.Real,Bajern i Barsa(ako prodju) ce im dati 4-5golova za dvomec,tad ih ni svemocni DeHea nece spasiti.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 22.02.2018
00:59

Zamisli samo da prodjemo pa se sastanemo sa Sitijem,unistili bi nas. Real bi nas takodje zgazio jer od lige su se oprostili i kidace sad u LS. Barsa ne igra leprsavo kao ranije ali su jaci od nas na svakom delu terena i prosli bi,isto vazi i za Hajnkesov Bajern. I ko prodje od Totenhema i Juventusa bi bio favorit protiv nas,jednostavno bolje igraju. Ne znam zasto neki podrzavaju Murinja a on jos uvek ne zna koji su mu prvih 11.

avatar
veljaunited
Thursday, 22.02.2018
00:14

tipicna Murinjovska takticka igra sa dosta pasivnosti i defanzivnosti...losa za oko,dobra za sledecu rundu u Ligi Sampiona...Subjektivno ne volim ovakve utakmice pogotov svog omiljenog tima ali objektivno dobar rezultat za revans na Old Trafordu..sve pohvale De Hei

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 22.02.2018
00:12

Bas me interesuje sta je pametno rekao Mourinho nakon ovog meca. Osim toga sto nisu imali srece i sto su sudije bile na strani protivnika... to vec znam. 🙄🤷‍♂️

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 22.02.2018
02:40

Rekao je da sam dosao u klubu da kinem zivce navijacima uniteda i posle svake tekme smijem se njima kak se oni nerviraju :D

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 22.02.2018
00:10

Kako neko moze da podrzava Murinja,to mi nikad nece biti jasno,jednostavno covek nije trener za velike ekipe,svojom taktikom i igrom cini da velike ekipe izgledaju kao autsajderi...Bednik!

avatar
A.Shevchenko 7
Thursday, 22.02.2018
00:07

Ajde sad lepo nek se javi onaj momak sto je juce ovde degradirao Celsijevo takticko gazenje Barselone, 4 puta vise sansi, oni bez jedne prilike, manje suteva pa da uporedimo OVO sa jednom Seviljom da ih vadi golman i spasava da ne bude 3:0?nTreba imati hrabrosti...Kao i uvek jedva cekam nedelju i redovnu musteriju, spremite se.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 22.02.2018
02:54

Razlika je samo ogromna u tome kad igras u gostima i kad si domacin..ako se ne varam celzi je.igrao na svom terenu dok je junajted bio gost..sad ces napisati igrali sa Barsom pa i Psg je prosle sezone igrao sa barsom pa im.je PSg dao 4 gola kod kuce jos ona barsa kad je bio i nejamar je jaca od ove sad barse. Ni ja ne volim ovakvu igru ali budi objektivan svaki tim koji je prosao grupe je jako opasan kao.domacin...Sevilja je jaka ekipa sa odlicnim.pojedincima ne smijes reci ausajder nema toga u LS..i Sahtor je protiv rome pa mozda je izbaci..juve je klimav protiv totnhema a ima skuplji tim.. siti i psg imaju naj skuplje timove pa psg mozda i ispadne iako je real ocajan u ligi.. At madrid je 2 u spaniji ali nije prosao grupu..tako da ja sam ocekivao ovakvu sevilju svako ko je.mislio da ce ih junajted nadigrati taj nema.pojima o fudbalu...ova sevilja je odolila i liverpulu koji igra napadacki u obadvije utakice kao i u finalu LE. Mou je postavio tako utakmicu nije do nas navijaca vec kako on kaze..isto mogu reci i za kontea kad je vidio da je barsa ranjiva zasto nije je napao mogao je povoljni zavrsiti...poenta je sledeca kamp nou je duzi i siri stadion celzijevi igraci su dobro drzali sredinu ispred gola svoga kuda obicno mesi prolazi sad na njihom stadionu bice razvuceni na strane i mesi ce vam se setat kroz odbranu..ja ne znam sta konte ocekuje nista nije bolji od mourinja igras na domacem terenu moras dobiti utakmicu jer u uzvratu protiv barse nemas sta traziti na onom stadionu uz njihovu tika taku imate male sanse da prodzete tacnije minimalne. Ne brani kontea morao je iskoristiti ovakvu barsu da je dobije samo da je malo ih pritisno pobjedili bi ih...sjeti se sta im je psg radio prosle sezone na svom terenu kad ih je napao dao im je 4 gola. Ni konte ni mou nisu nista posebno ko treneri...kad sam vidio da je hejkens nasledio ancelotija odma sam napisao Bajern je favorit za osvajanje LS a isti je tim ljudi gaze sad sta ti je reci trener. Sad Fergi da sjede na klupu vidio bi koji kapacit ima junajted u igrackom kadru i kako bi igrali i ginuli za loptom svi i pogba i ostali baletani..

avatar
Medison
Thursday, 22.02.2018
00:04

Bobane Filipovicu, izvini stvarno sto nisu vredne pomene dva suta Rasforda tik pored gola, Kakav slobodnjak covek nije ga pomenuo, sta radim ja na ovaj sajt covece

avatar
Nikola M.
Thursday, 22.02.2018
00:04

Na šta je spao Junajted... Gledaju li ovo Skols, Gigs, Van Nistelroj, Kantona?! Gledaju li ostale legende kluba?! Gleda li Ferguson?! Gledaju li Glejzeri?! Nijednu jaču ekipu Murinjo nije mogao da nadigra, čak ni egal sa protivnikom. Njega Vićenco Montela satre od fudbala, šta čovek da priča dalje?! Dokle više da De Hea bude stalno u centru pažnje?! Dokle više da svaka jača ekipa nadigra Junajted i to daleko?! Dokle više da se bruka slavno ime?! Dokle više lošeg fudbala?! Dokle više ovakve igre?! Ima malo, ali ovo je prevršilo svaku meru. Umesto da se navijači raduju utakmicama u LŠ, utakmicama sa jačim protivnicima ne bi li videli na kom je nivou Junajted, da se vidi dobar fudbal, ne, ovde prosto nemaš čemu da se raduješ. Brukanje kluba. Jednom šutnuli u okvir gola za 90 minuta. Sevilja 25 šuteva. Šetali se kroz vezni red i kroz odbranu, radili šta su hteli, igrali dobar fudbal i prikazali igru sa kojom zaslužuju prolaz. De Hea po ko zna koji put dokazao svoju klasu. Maestralan. Koja je poenta trošiti ovoliko koliko Murinjo troši ako za ishod imaš ovakav fudbal?! Ovo mogu da pruže i igrači iz nižih liga. Džabe njemu i Pogba i Sančez i bilo ko drugi kad mu je pristup protiv jačih rivala očaj živi. Tu niko od ofanzivaca ne može da se iskaže na pravi način. Duboko sam razočaran, još 1000 linija teksta mi ne bi bilo dovoljno da to opišem.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 22.02.2018
01:19

Fergusona sam vidio na tribinama,vjerujem i ti :D

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 22.02.2018
02:41

najobjektivni navijac uniteda.

avatar
barça mes que un clu
Thursday, 22.02.2018
00:03

De Gea. Ter-Stegen. Oblak. Alison. Po meni 4 golmana sa najboljom formom.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 22.02.2018
02:42

Tibo je bolji od Ter-Stegena

avatar
Маркус19
Thursday, 22.02.2018
23:11

Куртоа је рупа од голмана. Ипак, ни у клубу ни у репрезентацији нема адекватну конкуренцију, па је први голман.

avatar
barça mes que un clu
Thursday, 22.02.2018
18:05

Ni u snu. Ter-Stegen je pored Davida najbolji golman. Kurtoa nije ni u top 5.

avatar
II Plava Horda II
Thursday, 22.02.2018
00:02

Za igraca koji je izabran za najgorih 11 PL dati 500k nedeljno plate, LOL. Kako ih je namagarcio Sancezov agent svaka mu cast, majstor svoga zanata.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 22.02.2018
02:42
avatar
Hitch
Thursday, 22.02.2018
00:00

Sta napravi Murinjo od Junajteda kuku lele... pa ovako ne igra ni treceligas.

avatar
gunner11
Thursday, 22.02.2018
00:00

Murinjo bezi iz Junajteda ako imas imalo casti ,idi vodi Svonsi ,Palas ako hoces kukavicki da igrac .Ferguson ne moze da veruje kakvu je utakmicu gledao .Pogba,Marsijal,Baily i Rasford na klupi a utakmicu pocinje sa 3 destruktivca kao sto su Matic ,McTominej i Erera (koji je u ocajnoj formi ) a zato Mata igra po krilu ... Kakvu taktiku ima ovaj covek i sta je u njegov glavi to samo on zna .Sevilja da ima malo bolje napdace dala bi barem 5 golova veceras ,zasluzili su pobedu ,a sto se Junajteda tice pocnite da dizete spomenik De Gei jer je najbolji golman na svetu i ne znam dokle ce vise da vas cupa .

avatar
Armani
Wednesday, 21.02.2018
23:57

Ovo je bruka i sramota tim koji vrijedi i vise nego duplo od sevilje jedva sutne na gol,murinju bi momentalno poderao trenersku licencu..!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.02.2018
23:52

4 tima su bili izraziti favoriti nakon zreba i vec smo ih svi videli u 1/4 finalu. Bajern i Liverpul pobedili 5:0, Siti 4:0 a ovi spasavali zivu glavu dabldekerom i po prikazanom tesko da ce u 1/4 finale i nakon revansa. Mi ako ovakav Junajted ne razvalimo za 4 dana i ne zavrsimo na kraju ispred njih ne znam sta da kazem. Liverpul i Totenhem isto. Da im nije De Hea bili bi sedmi u engleskoj. Pa Murinjo parkira bus svaki tezi mec, cak i protiv Sevilje ne moze nijednu ozbiljnu ekipu da pobedi cele sezone.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 22.02.2018
02:11

Bicete vi zgazeni na Old Trafordu.

avatar
CFC-Macedonia
Friday, 23.02.2018
19:16

hahaah Bristol, Morata?

avatar
Маркус19
Thursday, 22.02.2018
11:59
avatar
Bat
Wednesday, 21.02.2018
23:51

znao sam da ce utakmica da zavrsis 0:0...sve i da prodjemo sevilju ne vidim nista pozitivno..

avatar
Маркус19
Wednesday, 21.02.2018
23:49

Мене је срамота ове игре... Изгазиће нас Челси

avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 21.02.2018
23:57

Igrate kao WBA, sramota ko je drugi u engleskoj, nadam se sa ispadate iz top4 da vise ne brukate ceo engleski fudbal i dajete izgovore ljubiteljima primere da velicaju ceo spanski fudbal.

avatar
MANUTD
Thursday, 22.02.2018
17:07

Koji engleski klub je poslednji osvojio neki trofej u evropi? Hvala i dovidjenja. Brukamo engleski fudbal.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 22.02.2018
00:01

Nema šta tebe da bude sramota, nisi ti birao ní trenera ni postavljao taktiku, igru. Ovo večeras je zaista sramota,, Murinjova koji gleda ladan, sramota za najtupaviju upravu u ovom trenutku. Dolazi utakmica sa Liverpul, rival po meri da nabuši ovaj Murinjov fudbal koji ima više sreće nego pameti. Nemam reči za ovaj Junajted,

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.02.2018
23:48

Kakav golman vredi i preko 100 miliona. Real nece stedeti, mada poznavajuci Junajted ponudice mu iz ocaja neku bolesnu platu od 600k nedeljno da ostane.

avatar
äxwell
Wednesday, 21.02.2018
23:47

Kad imas problem sa nesanicom samo pogledaj utakmicu MU...Prepali se napasti Sevilju kao da igraju protiv Barselone! Ali bez obzira na bunker Sevilja ni kriva ni duzna napravi super sanse... Al nema ko zabiti gol..Steta sto nisu poveli pa da se malo otvori utakmica.

avatar
_mladen_
Thursday, 22.02.2018
00:37

Ja mislim da se oni nisu uplasili da napadnu, vec ne umeju to da urade.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 22.02.2018
00:58

Sto je najgore od svega ovoga ovaj Junajted uz Siti ima najskuplji tim u ligi i najvise su potrosili na kadar posle Sitija a ne smiju napasti jednu Sevillu kao da je Real Madrid.Ma sa Realom da ovakvu strogu defanzivu igraju sramota je a kamoli sa Seviljom .Defanzivni trener od Murinja u svijetu fudbala nikad nije postojao

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 21.02.2018
23:47

Junajted igra katastrofalno s obzirom da je ulozenu u igrace 500 miliona.Sevilja zasluzila pobjedu,igrala je ofanzivno i leprsavo,Nadam se zbog fudbala da ce Sevilja proci dalje,jer sa ovim Murinjom definitivno nesto nije u redu.Pa Junajted u doba Fergusona je uz Barselonu igrao najljepsi fudbal,a pogledajte sada kako je ovaj veliki klub bukvalno Murinjo srozao.Uvijek cu navijati za dobar,leprsav i ofanzivan fudbal,uvijek.

avatar
Roger Elliott
Thursday, 22.02.2018
00:26

Dembele i Kutinjo 300 miliona, uputili jedan sut u okvir gola sinoc.

avatar
Roger Elliott
Thursday, 22.02.2018
09:19

Gde je Mian u LS? Vi sa bacenim parama ni u ocajnoj seriji A ne mozete da izborite LS. Javio se navijav Milana, ajde da se javio Juventusovac,napiolitanac ili interovac.

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 22.02.2018
00:50

Pa nisu igrali ni jedan ni drugi...Ne znam gde si izmislio i taj jedan.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 21.02.2018
23:45

A najjaca situacija negde sredinom drugog poluvremena. Kamera hvata Murinja kako se smeje na klupi,prica tamo sa nekim i zabavlja se covek a bas ga briga sto je igra mrtva. Motkom bih ga isterao. Posle Mojesa i Van Gala,nastavlja da bruka Junajted.

avatar
myspace
Wednesday, 21.02.2018
23:44

Izgledaju kao tim od 40m a ne od 800m... Ocjana igra.

avatar
Roger Elliott
Thursday, 22.02.2018
00:27

8 milijardi, zeznuo si se.

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 22.02.2018
00:37

40 miliona... dinara. 😌

avatar
RedDevils1878
Wednesday, 21.02.2018
23:44

Bunker odradio zadatak, mada da ne bi De Hee, završilo bi jedno 0-2. Igra po ko zna koji put očajna, taktika i ne postoji, igra se po principu šutni pa šta bude. Igrači nezainteresovani, a i ja bih bio kad bi igrao za Murinja. Neće taj još dugo biti na sceni. Nek ide u Porto i uzme tamo titulu jer ovdje ne može.

avatar
lonchy2909
Thursday, 22.02.2018
00:35

Nisu igraci nezainteresovani. Njima jee murinjo rekao ko sta sme da radi. Bekovi I Matic nisu smjelini centra, preci. Krenemo u, kontru sa cetri igracapet, a dvijica ostanu na 35 od gola, a ona dvojica ne mogu nista protiv njih 5 ili sest. Kako smo igrali dobrosmo prosli. Nadati se u revansu nekoj pobedi od 1:0, ili 2:1.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 21.02.2018
23:44

2-0 realan rezultat ovog meca :D Nevidjena sreca i De Gea za Junajted,kakav ocaj jao

avatar
Medison
Thursday, 22.02.2018
00:05

Momak sinoc sreca odlicila veceras opet sreca, pa nije ti ovo lutrija bre lol

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 22.02.2018
01:26

Donekle i jeste lutrija,tako je bilo i sta sad :)

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 21.02.2018
23:43

Imam utisak kao da niko sa nikog da ne prica u timu,sramota najlosije 5-6 utakmice MU koje Sam gledao Od kako pratim fudbal.

avatar
II Plava Horda II
Thursday, 22.02.2018
15:34

Idi se podseti sta si pisao za Celsi Barsa, jel te sad bar malo sramota ovakvog Junajteda? :DDD Sramotite ceo engleski fudbal.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 27.02.2018
23:28

Naravno da sam ziv, samo cekam neke vase odgovore ali ih nema. Tvoj vec celih 5 dana nije ti valjda maca pojela tastaturu?

avatar
theDarkKnightRises
Tuesday, 27.02.2018
16:00
avatar
Z
Wednesday, 21.02.2018
23:42

Covek je dosao po bod i uzeo ga je. Uradio je ono sto najbolje radi- ne prima gol. Sevilja je bila vise nego dominantna, De Gea fenomenalan i MU ce proci dalje (moje misljenje)

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 22.02.2018
00:41

Sta najbolje radi? Pa jel tebi deluje kao da je Mourinho uopste i imao neki plan, kad onako pogledas igru Uniteda na ovom mecu? Jel znas koja je verovatnoca da protivnik koji prema tvom golu uputi 25 suteva, na istom mecu ne postigne gol? Mnooooogo mala. Dakle, nije ovde bunker odradio posao niti je ovaj bod plod Mourinhovog znanja, vec odlicni De Gea, malo srece i najvise nesposobnost igraca Seville.

avatar
Wednesday, 21.02.2018
23:41

Junajted najveca bruka I sramota za PL,ovo je takva blamaza toliko novca ulozenog i da ti jedna Sevilja koja dodje nesto kao Everon u PL ima 25.suteva na gol Junajteda.LOL

avatar
Roger Elliott
Thursday, 22.02.2018
00:31

Dobro dosao nazad. Jel ono Sanchez bese ide u Celzi?

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 22.02.2018
02:49

Sanchez ide u propalu dinastiju......postaje bek.

avatar
Маркус19
Thursday, 22.02.2018
00:33

Жив је Кинг умро није!

avatar
Strahinja
Wednesday, 21.02.2018
23:40

Sramota za igru Mancestera... Murinjo gubi konce polako. Izvodi Zanceza u 65min? Iako je van forme totalno. Igra Pogba koji je zalutao vec duzi vremenski period. Velika kriza koja ce verovatno eskalirati u narednom periodu...

avatar
lonchy2909
Thursday, 22.02.2018
00:38

Nije se Pogba pogubio neko Murinjo i, njegova taktika. Meni Sancez ne bi prisao old trafordu. Igraci su samo radili ono sto je Murinjo zahtjevao. Dosao covjek da odigra 0:0 I tako je bilo.

avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 21.02.2018
23:40

Sve sam ovo predvideo i pokusao da upozorim ove prepotentne navijace Junajteda, vredjali su mene i Celsi, pljuvali i govorili da se ne razumem u fudbal ali na kraju se pokazalo da uopste nemaju pojma o fudbalu. Junajted nastavlja da bruka sebe i engleski fudbal. Bunkercina i velika sramota protiv tima koji nije ni top4 u spaniji. Sramota!!!

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 21.02.2018
23:40

Ne znam sta misli Murinjo da uradi sa ovakvom taktikom. Ako hoce neki bolji rezultat u LS,onda tim mora i da postigne neki gol. A ni njegov bunker ne funkcionise kako treba cim DeHea mora da spasava. Neki jaci tim bi nam utrpao 3 komada bez problema. Neki timovi su na gostovanjima vec resili pitanje oko prolaza dalje,a Murinjo ne ume Montelu da nadmudri i da njegov tim bar jedan gol postigne u gostima.

avatar
Магнум илирикум
Wednesday, 21.02.2018
23:39

Murinja treba banovati dozivotno iz pro fudbala,kako ga nije sramota pred fegijem koji je bio na tribinama da igra ovako kukavicki,otkad je dosao sancez nekako mi deluje da je narusen neki balans,de gea najbolji na svetu sta reci ,navijam za utd ali za njega bi bilo najbolje da ode u real nego da gubi ovde vreme

avatar
La bestia negra
Wednesday, 21.02.2018
23:39

Murinjo jednom davno rekao da samo malim ekipama je golman nabolji igrac utakmice,a njemu De Hea najbolji igrac i prosle godine i ove jel to znaci da je Junajted mala ekipa ili je samo jednostavno on mali trener ?

avatar
Red blood
Wednesday, 21.02.2018
23:39

Kod Engleza na gostovanjima prosecnim,ili iznad prosecnim ekipama u Ligi Sampiona,tri stvari su sigurne:1.Siti i Liverpul ce se truditi da igraju napadacki.2.Celzi i Totenhem ce se truditi da ugroze protivnicki gol.3.Murinjo ce ici na 0:0.I jos jedna stvar..na konto Celzija juce,neki Junajtedovi fanovi su ismevali Celzijevih 30% poseda lopte.Cinjenice:Sutevi na gol:Celzi 10-Barsa 7.U okvir gola Celzi 2-Barsa 2.Danasnji mec.Sutevi na gol:Sevilja 25-Mancester 6.U okvir:Sevilja 8-Mancester 1.Samo kazem.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 22.02.2018
00:43

A i tih 2:2 u okvir gola nije bas realno jer je Vilijan pogodio dve stative koje se naracunaju kao okvir iz nekog razloga.

avatar
Red blood
Thursday, 22.02.2018
08:45

To manje vise ne menja sliku,jer je poenta ista.Celzi je parirao Barsi,Junajted da digne spomenih De Hei.

avatar
Adnan
Thursday, 22.02.2018
00:53

I opet ce Junated proci,dok ce Celzi da ispadne.

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 21.02.2018
23:37

Ovaj De Hea je lud ko struja!

avatar
Wednesday, 21.02.2018
23:37

Prava vrednost fudbalera- Sevilja 600 miliona, Junajted 150 miliona(De Hea 145). Bar po prikazanom na terenu. :)

avatar
Japanac
Wednesday, 21.02.2018
23:37

Boring boring Mancester United,jos neznam kako je moguce da je ovaj raspali tim 2 mesto u Pl,sramna igra mancestera,izgledali su kao amateri osim naravno De gea...