Čudesni De Brujne diše za vratom Tijeriju Anriju, Pep VS Vest Hem - 9/9!

Autor: Milovan Longinov
sreda 19.02.2020.
22:22
Izvor: Sportske.net

Magični Belgijanac.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su na svom stadionu ekipu Vest Hema rezultatom 2:0 (1:0) u poslednjem meču u 26. kolu Premijer lige.

I večeras, heroj Sitija bio je Kevin De Brujne, koji je stigao do svoje 16. asistencije i gotovo je nemoguće da ne obori rekord Tijerija Anrija, koji je u jednoj sezoni imao ukupno 2:0.

Belgijanac je najpre asistirao Rodriju u 30. minutu, da bi u 62. povisio na 2:0.

Kao što smo najavili i pre utakmice, Siti je večeras bio unapred "upisan", jer Pep Gvardiola ima 100% učinak protiv "Čekićara".

Tako je bilo i večeras, od prvog minuta, Vest Hem se nije pitao ništa, Siti je preuzeo inicijativu, prešao čitavim timom na protivničku polovinu i tamo se "igrao fudbala".

Gabrijel Žezus je imao nekoliko opasnih situacija pred golom, nije se baš proslavio, mogao je i bolje da reaguje u određenim situacijama.

Kun Aguero je takođe imao dve lepe prilike, u jednoj situaciji je tražio i penal, ali sudija nije delio isto mišljenje.

Baner


I onda, 30. minut, De Brujne za početak beleži asistenciju, idealan centaršut iz kornera, a Rodri pogađa glavom za 1:0.

Do poluvremena, još dve dobre prilike na obe strane, David Silva je propustio veliku posle dodavanja Bernarda, da bi na drugoj Antonio prvi put pripretio Edersonu, ali nije bilo promene rezultata.

U drugom poluvremenu, Siti je nastavio da dominira, nije mnogo "zapinjao", ali je u 62. minutu zasluženo došao do drugog gola. De Brujne je odigrao do Bernarda, potom mu gotovo oduzeo loptu u nastavku trka i pogodio prvi ugao - 2:0.

Do kraja utakmice, Gabrijel Žezus je imao i treću priliku, opet nije uspeo da pogodi, ali srećom, ovaj put to nije uticalo na pobedu Sitija.

"Građani" sada imaju 54 boda, 18 manje od Liverpula i igraju za svoju čast, dok Vest Hemu gori, sa 24 boda i u zoni ispadanja.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke