Čudan dan na "Bernabeu", gazdi rivala ovacije, kapitenu uvrede, novi kandidat za trenera na tribinama!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.11.2018.
10:16
Izvor: Sportske.net

Svega će biti danas u Madridu, od psovki, uvreda do ovacija za legendu. Spekuliše se da bi iznenađujući kandidat za novog trenera mogao danas da gleda meč sa Valjadolidom.

EPA PHOTO EFE / ANGEL DIA
EPA PHOTO EFE / ANGEL DIA

Povezane vesti

Utakmica stiže u najgore vreme, posle debakla na "Kamp Nou", Solari će debitovati na klupi u šampionatu, pobeda protiv Melile u kupu nije merilo.

U Madrid stiže Valjadolid, sa svojim novim gazdom koji će pre meča dobiti ovacije. U pitanju je naravno Brazilac Ronaldo koji je kupio 51% ovog kluba, pre meča će izaći na teren i dati šansu navijačima da ga pozdrave. Jedan od "Galaktikosa" nije napravio mnogo u smislu trofeja u Realu, ali je ostao u srcima "Madridista", došao je 2002. iz Intera za oko 50 miliona evra, posle odlaska Pereza iz kluba i on se 2007. pokupio i otišao u Milan.

Ali, to će samo biti uvod, raspoloženje će se promeniti. Navodni pregovori i apeli nisu urodili plodom, na meti navijača biće i nedodirljivi Serhio Ramos, čekaju ga uvrede i zvižduci, priča se da je izminirao Kontea, da je sam doveo Lopetegija, da ne želi neku jaku ličnost u svlačionici. I on i Bejl su proglašeni za prve krivce za posrtanja pa ih danas čeka neprijateljski doček.

A na tribinama, prema tvrdnjama nekih medija novo ime u konkurenciji za trenera, Leonardo Žardim. Naime, ovu varijantu gura Mendeš, Portugalac koji je dobio otkaz u Monaku je slobodan, pristaje na ugovor od godinu i po dana, mnogi misle da će svojom mirnoćom uspeti da slično Zidanu umiri svlačionicu.

Ali, to su nagađanja, Solari ima šansu da zadrži klupu do leta, i dalje se pominju Martinez i eventualno Murinjo ako izgubi posao u Engleskoj.

Meč počinje u 16:15 Real je u takvoj situaciji da bi sve osim pobede bila katastrofa, gosti rasterećeni, šesti su na tabeli, mogu da probaju da iznenade. Dan u Španiji počinje u predgrađu Madrida gde Atletiko na "Butarkeu" gostuje Leganjesu, danas još Valensija čeka Đironu, a i Barsa je u Madridu, na "Valjekasu" protiv Raja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke