CSKA i Lokomotiva upisali nove pobede, čekaju kiks Zenita

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 19.10.2018.
23:41
Izvor: Sportske.net

Da li će biti iznenađenja u ovom kolu kada je u pitanju ruski šampionat?

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Nakon reprezentativne pauze, ponovo je aktuelan klupski fudbal. Kada je ruska Premijer liga u pitanju, CSKA i Lokomotiva su odigrali danas svoje mečeve, a oba tima iz Moskve su zabeležila pobede. CSKA je slavio na gostovanju protiv Anžija sa 0:2 (0:1), dok je Lokomotiva slavila kod kuće sa 2:1 (1:1), pobedili su Rostov.

CSKA je zaista bio bolji u ovom meču, iskoristili su svoje šanse i u oba poluvremena postigli po gol. Vlašić je pokazao da je odličan igrač i postigao je gol u 31. minutu kojim je doneo prednost svom timu, asistent je bio Džagoev. Domaćin je pokušao da pripreti, ali CSKA je ponovo pokazao da ima verovatno najbolju odbranu u ligi. Igrao se 71. minut kada je Čalov stavio tačku na ovu utakmicu i doneo gostima nedostižnu prednost od 0:2, a ispostavilo se da je će to biti i konačan rezultat.

Sa druge strane, Lokomotiva je imala malih problema protiv Rostova. Domaćin je poveo u 26. minutu preko Mirančuka, ali su gosti uzvratili samo minut kasnije. Nije to bio atraktivan meč sa mnogo prilika, ali Lokomotiva je koristila svoje šanse, a pobedu su obezbedili u 60. minutu, strelac je bio Kvirkvelia.

Zenit je zaista na sjajan način otvorio ovaj šampionat, ali svi se nadaju da bi mogli ove nedelje da ispuste bodove. Gostuju Dinamu iz Moskve, koji nisu u sjajnoj formi, ali svi se nadaju da bi ovo mogla da bude njihova prekretnica i da počnu da beleže dobre rezultate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke