Crveno-crni haos, dao ostavku, pa povukao, ceh plaćaju trojica igrača!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.05.2016.
09:45
Izvor: Sportske.net

Kristijan Broki izvređao igrače posle poraza od Rome, spekuliše se da je podneo ostavku, a ko će biti eliminisan pred finale kupa?

Beta/AP Photo/Luca Zennaro
Beta/AP Photo/Luca Zennaro

Povezane vesti

O tome šta je Broki rekao igračima možete da čitate ovde, iz Milana nisu demantovali ove navode medija na Apeninima.

Ali, danas se saznaje da je praktično podneo ostavku, ali ga je Galijani nekako odgovorio od toga pred finale kupa sa Juventusom narednog vikenda.

Broki je ljut i na klub koji pregovara sa Markom Đampaolom, optužio je neke igrače za izdaju, a govorka se da bi neki zbog toga mogli i da budu oterani na kraju sezone, iako ni sam Broki neće ostati.

Ali, dok je još tu, ovu jednu utakmicu, on će neke preseliti na klupu, pa se već spekuliše da će na hlađenje Mario Baloteli, Menez i Aleks. Navodno Mihin naslednik nije zadovoljan njihovim ponašanjem, ali i nivoom forme, ekipa bi mogla da bude istumbana u poslednjem meču sezone.

On razmišlja o formaciji 4-3-3, Baka bi bio najistureniji, a sigurno je da će od početka igrati Bonaventura.

Milan zaista nema šta da izgubi u Rimu, Juventus je apsolutni favorit, ali ne treba otpisivati "Đavole". Oni igraju i za Evropu, trofej znači i direktan plasman u LE, dok poraz znači da u kvalifikacije za ovo takmičenje ide Sasuolo, dok "crveno-crni" ostaju bez Evrope.

Utihnule su i priče o prodaji u poslednjih par dana, Berluskoni izjavljuje da neće prepustiti klub Kinezima i sada više niko ne zna šta da misli. Ipak, veruje se da je jedini izlaz u prodaji azijskim investitorima jer u suprotnom sledi potpuni krah.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 17.05.2016
19:34
avatar
Barcelonista
Tuesday, 17.05.2016
15:46

Sto se napravi od tako slavnog kluba greote. Kad se sjetim kako su harali Italijom pa i Evropom nekad ccccc. Kako nas razbise 90'ih u finale lige sampiona, lele hahahah. A sad im je trener jedan Broki.

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Thursday, 19.05.2016
21:55

vise su harali Evropom nego Italijom..

avatar
R26M
Tuesday, 17.05.2016
11:49

Mnogo mi žao Milana, ovo je raspad sistema...

avatar
fcb
Tuesday, 17.05.2016
10:40

Kad se špekulisalo oko Brokijevog dolaska, rekao sam da mu dajem rok do prvih nekoliko kola sledeće sezone, ali evo izgleda da će i prije toga roka. Jednostavno je, nije do trenera, već do uprave. Milanu je jedini spas prodaja Kinezima, naravno pod uslovom da će oni htjeti ozbiljno da ulažu. Ako Berluskoni ostane, očekujem da će i sledeće sezone da se promijene bar 3 trenera, i da će ponovo da dožive krah.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 17.05.2016
10:03

ko te terao da sedis u toj vreloj stolici, svako normalan dok je Berluskoni nece sesti na tu klupu, pa makar i imao tim da pokori Evropu...

avatar
fcb
Tuesday, 17.05.2016
10:42

Apsolutno se slažem. Istina je da je on izgradio ovaj klub, ali u zadnjih nekoliko godina je potpuno pogubio konce.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 20.05.2016
15:24

Nije konce,koliko novce..... Iskreno,kao navijac Milana,ako hocemo da se vratimo gde smo bili pre 10ak godina,a da uzmemo u obzir danasnje stanje,koliko kostaju igraci... Treba nam cirka oko 400m za pojacanja... bek 30m,zadnji vezni 40m,kreator 60m,krilo 80m,napadac 80m i to samo za prvih 11 je oko 290m... i naravno osrednje izmene i dobar trener,plus da dodamo na to platu i troskove koje inace klub ima,dodjemo do toga,da bi samo za ovu godinu trebalo pljunuti iz dzepa skoro milijardu eura..... Naravno vratile bi se te pare,ali ne tako brzo uopste....

avatar
Tuesday, 17.05.2016
09:54

Konacno da neko napise da nas ne treba otpis(iv)ati. Jeste da to ne zvuci pohvalno, ali ako nam ne bude igrao Aleks, mi cemo veoma lose proci, a ni sad to jest sa njim nemamo prevelike sanse. Samo 4-4-2 i: Donaruma- Abate,Aleks, Romanjoli, Antoneli-Honda, Kucka, Montolivo, Bonaventura- Luiz Adriano, Baka, a posle nek' udju Mauri, Boateng i neko od napadaca, mozda cak i Niang koji se polako oporavlja. Samo jedan osvrt na prodaju, nama i nije u interesu da osvojimo Kup, ali kako da ne navijamo za to?:-D

avatar
Tuesday, 17.05.2016
09:48

E moj Silvio, kako siješ, tako žanješ... Žao mi je Milana, jednog od najvećih klubova..