Crveno-bela rapsodija, "pucaju topovi" na "Emiratima"

Autor: Boban Filipović
subota 20.01.2018.
16:49
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" uništavaju Kristal Palas na svom bunjištu.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

U gradskom derbiju na 'Emirejtsu', Arsenal je za 22 minuta spakovao Palasu četiri komada.

Na samom startu utakmice u glavnoj ulozi je bio Naćo Monreal, koji je načeo 'Orlove' u šestom minutu udarcem glavom posle kornera, a u sledećih sedam upisao dve asistencije spojivši sa golom Aleksa Ivobija i Lorana Košćelnog.

Ipak, hajlajt prvog poluvremena je tiki-taka akcija kod četvrtog gola, krunisao ju je Aleksandr Lakazet posle Ozilove asistencije petom.

Do odlaska na odmor se rezultat nije menjao, a loša vest za Vengera je povreda Monreala zbog koje je morao da napusti igru u 34. minutu.

Zanimljivo, na ostalih pet utakmica 24. kola Premijer lige koje se igraju u istom terminu palo je samo dva gola, dakle dvostruko manje nego u severnom Londonu.

Vest Brom vodi na 'Gudisonu' protiv Evertona zahvaljujući ranom golu Džeja Rodrigeza, dok je Lester u finišu poveo protiv Votforda u svojoj "jazbini" golom Vardija iz penala. Mreže miruju na utakmicama Barnli - Mančester junajted, Stouk - Hadersfild i Vest Hem - Bornmut.

Na premijeri je Čelsi odigrao "poker" na južnoj obali, više o tome u nastavku:


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jack wilshere
Saturday, 20.01.2018
18:05

Vengeru, Ozilu ponuditi para koliko hoce, broj koji hoce, slobode koliko zeli i obezbijediti mu tri kolumbijke da ga zadovoljavaju kad god zeli..

avatar
Luka Modric
Saturday, 20.01.2018
20:02

Hahhaha..ali stvarno..meni osobno jedan od najdrazih igraca..kad mu se da..rijetko ko moze sta moze i on..uvjerljivo najbolji igrac arsenala sad kad ode sancez

avatar
jack wilshere
Saturday, 20.01.2018
22:47

Ozil je tata igre..samo kad hoce.. očigledno da mu treba motivacija.. ali jbg, da ima sve sto treba, bio bi Mesi, ali ne moze to svako.. svakom fali nesto..