Crv sumnje, da li je Đampaolo pravi čovek za Milan?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 09.09.2019.
14:29
Izvor: Sportske.net

Čelnici "rosonera" preispituju svoju odluku.

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Italijanski gigant je ove sezone 'pošteđen' od evropskih takmičenja pošto su zbog FFP-a odustali od takmičenja u Ligi Evrope.

Stigao je Marko Đampaolo iz Sampdorije, Italijan je prošle sezone pravio sjajne stvari u timu iz Đenove, ali već su se pojavile prve sumnje u njegov odabir.

Italijanski mediji pišu da se u hijerarhiji kluba iz Milana spekuliše da li je Đampaolo pravi čovek da iznese tranziciju i vrati "rosonere" u evropsku elitu.

Takođe je veliki pritisak i na sportskog direktora Bobana zbog neadekvatnih pojačanja, pitanje da li će tandem 'preživeti' sezonu ukoliko se ne poprave rezultati.

"San Siro" je doveo par pojačanja, ali iz prva dva kola su izašli sa tek tri boda. U prvom kolu su izgubili od Udinezea dok su na svom terenu slavili minimalnu pobedu nad Brešom.

Deluje da je rano da se krene sa ovakvim spekulacijama, Milan u narednom kolu gostuje Veroni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 09.09.2019
19:09

Mozda je jos rano, ali, nikad nije kasno:-D

avatar
Offside
Monday, 09.09.2019
18:35

Doveli su oni pojacanja i imaju sasvim solidan igracki kadar,problem je vreme!Trebace vremena da se sve ukombinuje i sve dovede na svoje,tu pre svega mislim na kristalisanje startne postave i striktnih zadataka pojedinih igraca.Neki igraci jos nisu usli u formu i to nosioci igre iz prosle sezone.Zakljucak i sekira nad glavom ne moze da se donese posle 2 utakmice,Djanpaolo sigurno nije imao slucajne rezultate sa Sampdorijom!Coveku treba dati vremena da radi!!

avatar
MottiYazata
Tuesday, 10.09.2019
18:13

Treba vremena da se sve ukomponuje, a vremena je uvek manjkalo na boljoj strani San Sira. Vremena i strpljenja.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 09.09.2019
18:10

pa zar vec pitanja I problemi ? Pa tek su dve tekme odigrali a vec im je jasno da nisu za top cetri sto ne cudi bar vecinu nas ovdje !

avatar
MottiYazata
Tuesday, 10.09.2019
18:19

Bolji smo i od Rome i od Lacia, Torino da ne pominjem, jedino je pitanje da li moze Atalanta opet da odigra onakvu sezonu. Ako sve bude kako treba, cetvrti smo jedan kroz jedan. Zivi bili pa videli.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 11.09.2019
17:48

Atalanta ne moze ponoviti jer je to tako Nikad ne ponove nikad !!!! a sto se tih Rimskih klubova tice zaista bih zelio da budete ispred njih ali nekako mi to ne klapa Kako ti kazes bit cemo zivi I vidjeti cemo! Pozz

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 09.09.2019
15:28

Kakav crni Milan, pa jel bilo ko iole ozbiljan misli da ti igraci mogu bilo sta dobro da urade, oni nisu cak ni prosecni igraci, nego igraci da budu 14ti na tabeli, malo ce im pomoci navijaci, malo vise sudije (kao i uvek) i izvuce solidnu osmu poziciju.

avatar
NikkiCFC
Monday, 09.09.2019
14:39

Sve u Milanu je trulo. Pogledaj koje su oni igrace doveli letos? Da li ste culi za jednog?