Crnogorci "nišane" remi u Ploeštiju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.09.2018.
20:09
Izvor: Sportske.net

Bez pomoći povređenih igrača među kojima je i Stevan Jovetić u taboru "Sokolova" bili bi zadovoljni i remijem u Rumuniji.

Epa/Boris Pejovic
Epa/Boris Pejovic

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u petak igra prvu utakmicu u Ligi nacija protiv selekcije Rumunije.

Meč se igra u Ploeštiju, gradiću smeštenom 60 kilometara severno od prestonice Rumunije.

Selekcija koju sa klupe predvodi Ljubiša Tumbaković biće oslabljena na gostovanju Rumunima, a među povređenima je i najbolji fudbaler tima Stevan Jovetić.

Predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević kazao je za rumunske medije da zbog kadrovske situacije Rumunija ima ulogu favorita, te da bi bio zadovoljan remijem.

"Nadam se pozitivnom ishodu, iako nam je 5-6 igrača povrijeđeno. Jovetić neće igrati, čak nije s nama. To je veliki hendikep za naš nacionalni tim i neki mlađi reprezentativci će dobiti priliku da igraju. Rumunija je favorit u ovom meču, ali samo zbog prethodno navedenog razloga. Bili bismo srećni i remijem", rekao je Savićević po dolasku u Rumuniju.

Meč koji će biti odigran pred praznim tribinama stadiona u Ploeštiju propustiće Adam Marušić, Marko Vešović, Luka Đorđević...

Utakmica se igra u petak od 20.45, a u isto vreme u okviru treće grupe Lige C sastaće se selekcije Litvanije i Srbije u Vilnjusu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke