Crnogorac ušao umesto Srbina i izrastao u tragičara Brage

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.02.2017.
22:00
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac Nikola Vukčević izrastao je u tragičara portugalske Brage nakon što je promašio penal, a tim nedugo zatim bio kažnjen.

adidas.com/football
adidas.com/football

Povezane vesti

Fudbalski klub Braga nikako ne uspeva da prevaziđe rezultatsku krizu i vrati se na kolosek sa početka 2017. godine kada je na šest mečeva ostvareno četiri trijumfa uz remi i poraz.

Braga čeka na pobedu u portugalskom šampionatu već mesec dana, a večeras se činilo da će na gostovanju Setubalu uspeti da probije led.

Gosti su poveli golom Federika Kartabije u 69. minutu. Argentincu je sjajno asistirao Nikola Vukčević pa je nakon toga usledila rutinska realizacija.

Tačku na trijumf Braga je mogla da stavi u 87. minutu ali je asistent kod vodećeg gola izrastao u tragičara. Nikola Vukčević nije uspeo da realizuje penal, a kazna je stigla nakon nepuna tri minuta.

Na taj način ekipa Setubala stigla je do boda, a Braga do šestog uzastopnog meča bez trijumfa. Lazar Rosić je proveo svih 90 minuta na terenu, a Nikolu Stojiljkovića je zamenio tragičar Vukčević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
relja kg
Monday, 27.02.2017
09:59

Rosic opet najbolji u ekipi Brage,a cak i najbolji akter na sinocnoj utakmicu.Stoiljkovic sasvim korektno odigrao.Bravo za oba Srpska internacionalca.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 26.02.2017
23:08

Koliko ima nepismenih Jutjub autora,hightligs,e budaloo. Isto tako i komšijski Jutjub kanal lupnuo nešto juče.