Crni notes - Uprava zapisala sve Sarijeve grehe, račun isporučuju na kraju sezone!

Autor: Ivan Cvetković
subota 02.02.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Kod Romana Abramoviča se barem zna.

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Trener Čelsija Mauricio Sari se nalazi u problemu.

Nakon odličnog starta sezone u Premijer ligi, "Plavci" su počeli da kiksaju i prosipaju bodove na mestima gde nisu baš očekivali.

Ono što je svima upalilo "crvenu lampicu" jeste ubedljiv poraz od Bornmauta sa čak 4:0, Italijan je nakon utakmice imao šta da poruči igračima sa kojima je nasamo ostao punih sat vremena u svlačionici.

Odmah se krenulo sa spekulacijama u vezi njegovog naslednika, a Tajms ističe da uprava Čelsija Sariju zamera najviše dve stvari.

Prva je status Kaluma Hadson-Odoija, talentovani Englez jedva da i dobija priliku da se pokaže, ali i tada odigra na sjajnom nivou. U klubu smatraju da bi 18-godišnji fudbaler trebalo da ima više minuta jer je bio jedan od najboljih fudbalera na letošnjim pripremama.

Hadson-Odoi Celsi Notingem Forest

Takođe, vrhuška londonskog kluba nije zadovoljna Sarijevim istupima u javnosti gde javno kritikuje svoje igrače. Na kraju je Sari istakao da njegovi igrači "nisu usvojili osnove njegove zamisli kako fudbal treba da se igra, te da zbog toga imaju posledice".

Kod Romana Abramoviča se zna kako treneri završe na kraju, bilo da osvoje trofeje ili ne, pa nema sumnje da Sarijeva pozicija u klubu neće biti sigurna ni u slučaju da ostvari glavni klupski cilj - plasman u Ligu šampiona.

Čelsi će danas dočekati Hadersfild, pobeda je imperativ jer bi sve osim tri boda na Stamford Bridžu moglo da znači eventualni zaostatak za Arsenalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Saturday, 02.02.2019
15:52

Nema to veze s trenerom zna se da Azar odlazi i morace se krenuti od nule i tu nema vise voljnog momenta hijerarhija je narusena svi su na pola gasa.

avatar
Dax89
Saturday, 02.02.2019
15:06

Ma dosta vise i ovih igraca.... Sve ovo treba rastjerati osim Kantea, Kepe, Rudigera, Christiansena iLFC.... Kod ostalih je prisutna tolika doza mrzovoljnosti, neprofesionalizma i samovolje da je to strasno.. A svaki put paljba po trenerima..... Ovo doslo vrijeme u fudbalu kada vise nije potreban trener, nego gomila nabjedjenih i preplacenih manekena i samo prozvanih zvijezda od 18-20godina... Tuzno nema sta

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 02.02.2019
11:23

da i odma otkaz nema drugo i ko ce doci da ga zameni ko ima bolji trener koji bi dosao, oterali contea koji je igrao atomski futbal, oterali murinja, sada je prilika da se stvori nesto novo neka nova filozofija moderan futbal a to ima i cenu, i guardiola i klop i njima je trebalo nekoliko godina da budu gde jesu sada, tako da puna podrska za sarija i uprava mora izaci javno i da kaze medijima da potpuno podrzavaju trenera i onda nek se pitaju igraci hoce li igrati za njega ili nece ako nece na ljeto cistka i sve od pocetka .

avatar
pop94
Saturday, 02.02.2019
16:44