Crna Gora počela "operaciju Srbija" - Sjajne vesti za Tumbakovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.10.2018.
12:44
Izvor: Sportske.net

Okupljanjem u kampu FS Crne Gore seniorska reprezentacija te zemlje počela je pripreme za duel sa Srbijom.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković okupio je u nedelju uveče igrače koje je pozvao za duele sa Srbijom i Litvanijom.

Na prevom treningu pred utakmicu sa "Orlovima" pojavilo se sedamnaest fudbalera, a ostali pozvani stići će u Podgoricu tokom dana.

Sinoć su u kampu FS Crne Gore u naselju Stari aerodrom trenirali golmani Petković, Mijatović i Ljuljanović, kao i igrači Šćekić, Boljević, Simić, Kopitović, Zorić, Janković, Mugoša, Kajević, Đorđević, Bećiraj, Mirković, Hočko, Radunović i Ivanić.

Sjajne vesti za selektora Crne Gore stigle su iz Francuske i Poljske. Stevan Jovetić je upisao nastup u dresu Monaka posle višenedeljne pauze zbog povrede, dok je Marko Vešović u subotu uveče igrao svih 90 minuta za Legiju u pobedi nad Slaskom iz Vroclava.

Crnogorski mediji javljaju da će pomenuta dvojica biti spremna za duel sa Srbijom, što znači da će "Sokolovi" u gotovo najjačem sastavu izaći na megdan Srbiji.

Zbog povreda u konkurenciji za tim definitivno neće biti Stefana Savića (Atletiko Madrid) i Nikole Vukčevića (Levante).

Utakmica 3. kola Grupe 3 Lige C u Ligi nacija između Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Monday, 08.10.2018
14:40

Aj neka bude da smo u najjacem, fali nam samo najbolji odbrambeni i jedan od dvojice najjacih na sredini Điđo Vukčević. Vama je vijest bila kad ne igra Rukavina, a nama evo kompletan sastav bez Savića. :))) Ali svejedno, nikad nas nećete dobiti ovdje.