CR7 mora na "hlađenje", Juve slavi Božić u maju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.12.2018.
14:35
Izvor: Sportske.net

Nema odmora za aktuelnog šampiona Italije, ali će ga biti za prvu zvezdu tima. Alegri objasnio kako u Juveu gledaju na Božić i tradiciju darivanja.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Dve takmičarske utakmice u Seriji A odigraće fudbaleri Juventusa do kraja kalendarske godine, a već sredinom januara čekaju ih nova iskušenja na tri različita fronta.

U obraćanju medijima pred gostovanje Atalanti trener "Bjankonera" Masimilijano Alegri rekao je da će Kristijano Ronaldo utakmicu gledati sa klupe za rezerve.

"Biće na klupi za rezerve zajedno sa mnom. Prvi put ćemo zajedno gledati utakmicu sa klupe", rekao je Alegri.

Strateg "Stare Dame" objasnio je da pažljivo prati statistiku i učinak svakog pojedinca, a onda je poentirao šta je prioritet u slučaju Kristijana Ronalda.

"Čitao sa po nešto o njegovoj statistici, golovima i brojkama, ali on to mora da sačuva za mart, za period kada se nastavlja Liga šampiona i kada treba da napravi razliku. Verujem da je još bolji nego prethodnih sezona", dodao je Alegri.

Utakmica 18. kola Serije A između Atalante i Juventusa igra se na drugi dan kataličkog Božića.

"Božićni pokloni se u Juventusu zaslužuju tokom sezone, a dobijaju se na kraju, tako da još ima vremena za darivanje", u šaljivom tonu je završio Alegri.

Juve se posle sedamnaest odigranih utakmica u Seriji A nalazi na čelu tabele sa 49 osvojenih bodova, osam više u odnosu na Napoli. Za manje od dva meseca slede mečevi osmine finala u Ligi šampiona, a "Bjankonere" na početku eliminacione faze čeka dvomeč sa Atletiko Madridom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
badlander
Tuesday, 25.12.2018
17:18

Neće dati više nijedan gol u LŠ.

avatar
Don Andres
Tuesday, 25.12.2018
16:43

cuj da se sacuva za mart.. pa nije deda od 100 godina. trebalo bi da moze da odigra sezonu bez problema sa obzirom na to koliko je placen

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 25.12.2018
16:31

Ne secam da su u karijeri zamenjeni nekad Mesi, Ronaldo ili Nejmar. A Konte je svaki mec menjao Azara to dovoljno govori koliki ima kompleks da bude glavni.

avatar
Badr Hari
Tuesday, 25.12.2018
16:13

On će svakako 'napraviti razliku' golom sa bele tačke, iz ofsajda, nakon faula u napadu, asistencijom, začetkom akcije ili će ničim od svega toga biti 'najzaslužniji' za veliki uspeh Juvea, koji će naprosto morati da se desi (kao što je i Realu morao da se desi).

Mogu se Mandžukić, Dybala, Pjanić, Cuadrado, Kosta, ko god, naubijati od golova, sve to dakako ne bi bilo moguće da nije njega. :D K'o da već čitam seriju članaka o tome kako je sam doneo Juveu titulu LŠ (makar se povredio u četvrfinalu i odsustvovao do kraja sezone) i time još jednom 'dokazao da je najbolji fudbaler ikada'. :D