CR7 ili LM10? ''Od Lea Mesija na svetu nema boljeg!''

Autor: Beta Beta
nedelja 02.11.2014.
17:34
Izvor: Beta

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki dao je svoj doprinos rastućim polemikama oko toga ko je najbolji fudbaler na svetu. Nasuprot onima koji tvrde da je Ronaldo neprikosnoven, popularni Robi tvrdi da je to i dalje - Leo Mesi.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Bivši trener i fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da je igrač Barselone Lionel Mesi i dalje najbolji fudbaler sveta, uprkos slabijoj formi u poslednje vreme.

"Za mene je broj jedan Mesi. Dobro, prošle sezone nije bio toliko dobar, ali prethodne tri je igrao kao niko do sad", rekao je za Prosinečki za hrvatski Jutarnji list.

Prosinečki je istakao da se ne slaže sa ocenom Johana Krojfa da Mesi, Nejmar i Luis Suarez ne mogu da igraju zajedno.

"Ja kažem da mogu. Ego može da stvara probleme, ali Nejmar i Suarez znaju da je Mesi broj jedan, a oni su gladni trofeja, pogotovo Suarez, kojem nedostaju. Razočarali su protiv Reala, ali su i dalje najbolja ekipa ikada. Ja sam navijač Reala, ali da me pitate koga bih hteo da treniram, rekao bih Barselonu", naveo je Prosinečki.

Prosinečki je rekao da ceni svoje kolege trenere, ali jednog ipak izdvaja od ostalih.

"Moj glas ide Pepu Gvardioli, iako moram priznati da je (trener Atletiko Madrida Dijego) Simeone napravio najveću stvar jer Real, Barselona i Bajern imaju ferarije, a on tek BMW s kojim je osvojio ligu", rekao je Prosinečki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke