Čovek zvani strpljenje, ovo je lista od deset klubova koje je odbio Murinjo!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.09.2019.
11:04
Izvor: Sportske.net

Za pet meseci deset ponuda, novac ili ambicije, uvek mu nešto nije odgovaralo. Šta čeka "Posebni"?

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Žoze Murinjo se rasplakao kada je pričao koliko mu je nedostajao posao, i dalje je u Portugalu ili Londonu gde radi kao stručni konstultant, čeka ponudu, odnosno pravu ponudu.

Mnogi veruju da je u pitanju Real, ali to je demantovao, sa druge strane uči nemački, juče je u reklami za "Padi Pauer" na neki način podgrejao glasine.

E sada, kada bi mogla da se otvori klupa u Bavarskoj i hoće li uopšte, ostaje da vidimo.

Zanimljiva je lista klubova koje je odbio "Posebni", iz raznoraznih razloga.

Već znate, prva je "korpu" dobila Benfika, a proteklih dana bolje sreće nije bio ni gradski rival Sporting, Murinjo nema nameru da se vraća u domovinu.

Iz Nemačke je, kako pišu danas engleski mediji imao ponude Šalkea i Volfsburga, ali kako rekosmo, premija je Bajern.



U Italiji nije hteo da razgovara sa Romom koja nema dovoljno novca, ali ni sa Milanom, delom zbog Intera, a delom jer su "Rosoneri" daleko od nekadašnje slave.

Iz Francuske su ga želeli Lil i Monako, za prve je bio preskup, nije video da bi sa "Kneževima" mogao da napravi nešto. Nije želeo ni da pregovara sa Njukaslom da zameni Beniteza, a priče o Seltiku nisu ni bile na stolu, to je bila netačna informacijama...

I to nije sve, 100 miliona je bila ponuda iz Kine u julu, za tri sezone, u pitanju je najjači tamošnji klub Gvanžu, predsednik Evergrandea se sastao u Londonu još u aprilu, ubeđivao Murinja koji je učtivo odbio ponudu.

Dakle od proleća do kraja prelaznog roka Murinjo je odbio, ni više, ni manje, nego devet klubova čekajući pravu priliku.

Mediji smatraju da računa na Real, Bajern ili PSŽ, što su glavne premije, a da ne želi da se vraća u Englesku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Saturday, 28.09.2019
14:42

Nije on odbio Milan zbog Intera, to njega ne interesuje. Da ima tako necega, ne bi vodio Mancester posle Celsija. Ne kazem da su isti rivali Celsi i Mancester kao Milan i Inter, ali to su timovi koji su pretendenti za titulu. Nema on casti, vec samo da se ima para i ambicija kluba.