ČOVEK ODLUKE - Uroš Đurđević opet bacio komentatora u trans, ovo morate da čujete!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.04.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Njegov gol je presudio ekipi u kojoj su nastupila još dvojica srpskih internacionalaca.

Epa/Jose Luis Cereijido
Epa/Jose Luis Cereijido

Povezane vesti

Bivši napadač Partizana Uroš Đurđević igra odličnu sezonu u dresu španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona, koji se bori za povratak u eliitu.

Sinoć je u 33. kolu španske Segunde ekipa Sportinga kao gost savladala Tenerife sa 1:0, a jedini gol na ovoj utakmici delo je upravo Uroša Đurđevića, koji je u 37. minutu savladao protivničkog golmana Ernandeza, pošto se najbolje snašao u gužvi u petercu, glavom je sproveo loptu u mrežu.

Ovo je Đurđeviću deveti gol u sezoni, a Sporting se popeo na osmo mesto na tabeli, devet kola pre kraja ligaškog dela sezone. Da bi ušla u plej-of zonu ekipa iz Hihona moraće da nastavi sa odličnim rezultatima koje postiže u poslednje vreme (u prethodnih pet kola ima četiri pobede i jedan remi), jer za šestoplasiranom Majorkom zaostaje pet bodova.

U poraženoj ekipi Tenerifa, kojoj bi mogao da bude ugrožen i opstanak u ligi, od prvog minuta nastupila su još dvojica srpskih fudbalera  bivši vezista Crvene zvezde Uroš Račić i bivši fudbaler Partizana Filip Malbašić koji je u ovom meču predvodio napad Tenerifa.

Gol Uroša Đurđevića pogledajte OVDE, uz još jednu URNEBESNU reakciju španskog komentatora.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke