Čolo u svom stilu "pecnuo" golmana najvećeg rivala, pobesneo zbog Grizmana!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 11.09.2018.
22:14
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek, bez dlake na jeziku.

EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Trener Atletika iz Madrida Dijego Simeone istakao je danas da bi Tibo Kurtoa bio na klupi u ovom trenutku ukoliko bi ga imao u svom timu jer smatra da je Jan Oblak bolji golman.

"Oblak se nalazi među top tri golmana trenutno tako da je jasno zašto bi Tibo bio na klupi. Izostanak Jana sa spiska za nagradu najboljeg golmana mi nije logična, nadam se da ćemo produžiti uspešnu saradnju sa njim", izjavio je trener "Jorgandžija".

Simeone je takođe prokomentarisao izostanak Antoana Grizmana iz užeg spiska igrača koji konkurišu za najboljeg igrača u okviru FIFA.

"Nema objašnjenja! Antoan je osvojio Svetsko prvenstvo, Super kup i Ligu Evrope, takođe je bio i najbolji igrač u finalu protiv Hrvatske. U prošloj godini je bio najbolji, bez premca. Ovaj izostanak iz konkurencije za nagrade je svakako razočaravajući", izjavio je Argentinac.

Atletiko nastavlja sezonu posle reprezentativne pauze duelom protiv Eibara u subotu.

Pokušaće da se vrate na pobednički kolosek posle poraza od Selte (0:2) u prethodnom kolu Primere.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Wednesday, 12.09.2018
00:43

Oblak je klasa iznad Kurtoe.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 11.09.2018
23:27

Stvarno ne znam na koju foru je Kurtoa u izboru top5, lik je bio ocajan ove sezone u Celsiju, punio ga ko je stigao. Jedna utakmica protiv Brazila ne moze toliko da popravi utisak.

avatar
Don Andres
Tuesday, 11.09.2018
22:44

ako je grizmanov izostanak razocaravajuci sta reci za messija koji je bio najbolji strijelac u evropi a uz to imao i najvise asistencija, najvise kljucnih dodavanja, najvise kreiranih sansi, najvise driblinga, najvise nagrada za igraca meca u ligama petice, najvise golova iz slobodnjaka, uz to osvojio 3 domaca trofeja sa barsom i zlatnu kopacku. ako ovo nije dovoljno da neko bude makar medju 3 najbolja ne znam sta jeste. sta je salah uradio? modric osvojio ls sa realom, jos nesto? ronaldo osvojio ls sa realom, nikakav fudbal nije igrao? zlatna lopta svake godine gubi kredibilitet, ove ga je cini mi se izgubila sasvim.

avatar
Real/Partizan
Tuesday, 11.09.2018
23:55

Messi je imao dosta vise prethodne sezone utakmica od Ronalda, a opet dao je par golova vise tipa protiv Eibara itd..

avatar
Don Andres
Wednesday, 12.09.2018
20:57

protiv eibara? ja koliko se sjecam nasprdao se sa realom i atletikom. u evropi sa juveom i celsijem. u te price o eibarima vise niko ne vjeruje, osim kad se govori o ronaldu jer su to njegove omiljene zrtve

avatar
adidas forever
Wednesday, 12.09.2018
03:11

A tek ako gledamo šta je svako od njih radio na terenima u fudbalskom smislu (valjda bi to trebao da je smisao ove nagrade?) jasno je da Messi zapravo i nema ozbiljniju konkurenciju. Međutim takođe je jasno da pored takvog marketinga fudbal nema šta da traži niti se išta pita u vezi nagrade za 'najboljeg fudbalera'. Kakve li ironije i komedije... :D

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 11.09.2018
22:42