"Ćolo" Simeone - Ljubav za klubom jača od patriotizma

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.08.2018.
13:57
Izvor: Sportske.net

Argentinski stručnjak ostaje veran "Jorgandžijama".

EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Reprezentacija Argentine je imala neslavan Mundijal, takmičenje su završili u 1/8 finala, ali još više brine način na koji su se "Gaučosi" predstavili na planetarnoj smotri.

Bilo je mnogo problema, Horhe Sampaoli je platio ceh, a i Lionel Mesi je doneo odluku da se do kraja godine ne odaziva pozivu nacionalnog tima.

Trenutno ulogu selektora obavlja bivši reprezentativac Lionel Skaloni, koji je bio pomoćnik Sampaoliju, ali se ne očekuje da se on tu dugo zadrži.

Najveća želja FS Argentine je Dijego Simeone, ali popularni "Ćolo" ne planira da menja sredinu.

Njegov otac je potvrdio da će Dijego ostati u Madridu, jer jednostavno ne može bez Atletika i klupskog fudbala. Ipak, on nije otpisao mogućnost da njegov sin jednog dana sedne na klupu reprezentacije.

"Svesni smo da će se u jednom trenutku predati nacionalnom timu.

Oduvek je imao poštovanja za Argentinu i uvek se borio da igra. On ima u glavi da to mora da uradi.

I dalje voli da radi nedeljno, dan za danom, voli adrenalin koji donosi nedelja. Ne želi da vodi utakmicu reprezentacije i onda da se vrati pet meseci kasnije. Za sada je tako
", izjavio je Karlos Simeone.

Dijego Simeone je upisao 108 nastupa za reprezentaciju Argentine kao igrač, od 1988. do 2002. godine, a trenersku karijeru je počeo u domovini u redovima River Plejta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Friday, 17.08.2018
15:40

Ovaj Mesi, cas oce igra, cas nece igra. Moze biti najbolji na svetu koliko hoce, ali ja njega ne bih pozvao vise. Toliko se razmazeno ponasa da je neverovatno.

avatar
Amar Zornic
Friday, 17.08.2018
18:53

Nisi u pravu covek se uvek odazivao i posle finala Je rekao kraj shvatajuci da taj tim nema potencijal za vise . Medjutim nakon njega je usledio totalni raspad i lik se vratio i samo zahvaljujuci njemu su igrali SP , sta je bilo posle svi znsmo

avatar
Steffi Kuzmanovic
Friday, 17.08.2018
22:37

A ko te je izlagao da je najbolji na svetu? :D

avatar
Malo veliki covek
Friday, 17.08.2018
19:51

Kako su igrali, bolje da nisu. Trebaju udariti, ne pretisnuti vec udariti, dugme za reset, jer im nesto skripi u reprezentaciji.