"Ćolo" ima čarobnu kuglu? Ono što je uradio pred prvu utakmicu sa Arsenalom zapanjilo čak i njegove igrače!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.05.2018.
08:49
Izvor: Sportske.net

Zaista zvuči čudno, ali Tomas Parti je ispričao neverovatnu priču o treningu pred prvu utakmicu sa Arsenalom.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Ostaje da mu verujemo na reč, mada zvuči neverovatno.

Tomas Parti, fudbaler Atletika je medijima otkrio da je dan pred prvi meč sa Arsenalom, Simeone pripremao igru sa fudbalerom manje.

"Ono što ljudi ne znaju o našem treneru je da ima neverovatnu sposobnost da predvidi šta će se desiti i to koristi. Mi smo trenirali sa desetoricom, jer je bio ubeđen da će neko biti isključen. Spremali smo se za tu varijantu kao da je izvesna", rekao je fudbaler iz Gane.

Desilo se, Atletiko je ostao bez Vrsaljka posle desetak minuta, ali su bili pripremljeni na tu varijantu, upravo je tim sa desetoricom igrao dan ranije na treningu protiv jedanaest fudbalera.

"Privilegovan sam što me on trenira, iako nisam standardan. Ono što svi priznaju i zbog čega Simeonea najviše cene je što kod njega igraju najbolji i taj status moraju da potvrde na treningu. Ovde je svaki trening kao rat", dodaje Parti.

Atletiko je izvukao 1:1 iako je bio brojčano slabiji u Londonu, pa će sutra u revanšu biti na svom "Vanda Metropolitanu" favorit za prolazak u finale LE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Wednesday, 02.05.2018
09:47

Pa zna covek, jer vas priprema kao da idete u rat, pa ste cesto mesari teski. Nije cudno sto dobijate tolike crvene kartone...

avatar
vojin denic
Wednesday, 02.05.2018
09:38

Spremali se za bunker to se unapred znalo.