Cirkus u Parizu, Ikardijev skandal, razlupao sve oko sebe!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.02.2020.
10:23
Izvor: Sportske.net

Sada je stvar dovedena do usijanja, Tuhel u očajnim odnosima sa svim napadačima. Javnost sigurna, ispadanje od Borusije znači smenu.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Naravno, neko od insajdera iz tima je jedva dočekao da potvrdi ono o čemu se govorkalo posle meča u Dortmundu koji je PSŽ izgubio sa 2:1.

Nejmar je indirektno optužio trenera da se plašio da ga stavi u tim u prethodnim mečevima pa je Borusiju dočekao "zarđao" i bez utakmica. Ranije su se sukobili kada je Nejmar pravio rođendan dva dana pred meč.

Što se tiče Mbapea, zna se da je još od prošle godine u lošim odnosima sa nemačkim trenerom, razlog su propušteni mečevi i treniranje strogoće trenera što mu je oduzelo šansu da osvoji "Zlatnu loptu".

Sada je na red došao Ikardi, Italijan je igrao odlično na početku sezone, sada pao u formi, ali je očekivao da će igrati protiv Dortmunda. Kada mu je saopšteno da će čekati šansu sa klupe i da će Di Marija igrati uz Nejmara i Mbapea, on je pobacao stolice po hotelu i napravio pravi cirkus pred saigračima.

Baner

Bio je iznerviran, na povratku u Pariz nije progovorio ni reč. To je samo učvrstilo odluku Argentinca da ne prihvati otkup od strane PSŽ, njegova jedina želja je Juventus.

Vanda Ikardi kaže da se ne zna ništa, da će Mauro odlučiti.

Inače, PSŽ večeras igra protiv Bordoa, videćemo hoće li Ikardi biti u ekipi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 23.02.2020
13:11

Икарди циркузант. Плус је нечовек. Оно што је урадио најбољем другу, не би урадио нико коме је стало до образа и части. Самим тим је овај показао да нема ни једно ни друго.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Sunday, 23.02.2020
12:51

Di Marija ove godine kako igra,ima mesta i ispred Neymara,a da ne govorimo o Ikardiju

avatar
siroliver
Sunday, 23.02.2020
11:52

Covece, milione imaju...
Treba njima trener, tipa Fergi, da samara redom u svlacionici pa bi bili kao bubice. Razmazena stoka.

avatar
NecuZvaku
Sunday, 23.02.2020
11:37

Kakve primadone

avatar
Sunday, 23.02.2020
11:35

Italijan Hahaha Samo je Kavani miran kao bubica, a mogli bi da igraju on i Di Marija i Draksler u napadu, Paredes, Erera i Verati iza njih...