"Cirkus" Murinjo opet radi, naterao novinare da ustanu u zoru i onda im priredio novu "smicalicu"!

Autor: Pavle Knežević
petak 05.10.2018.
10:04
Izvor: Sportske.net

Nije da nije smešno, ali da li sme ovako da se ponaša trener Mančester junajteda?

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mislili ste da Žoze Murinjo ima pakosnu crtu kad se sveti novinarima? Pa, bili ste u pravu, a način na koji to radi u isto vreme izaziva osmehe, ali i negodovanje navijača, jer njegovo ponašanje stvarno nije dostojno veličine jednog Mančester junajteda.

Naime, pošto je Portugalac bio na udaru kritika medija zbog slabih rezultata kluba, on je konferenciju za novinare pred meč sa Njukaslom zakazao za danas u osam ujutru (po engleskom vremenu), ali to nije sve.

On se, naime, pred novinarima zadržao samo tri (3) minuta i pričao je samo o utakmici sa Njukaslom.

Nakon što je pohvalio Njukasl, rekavši da je to "dobro organizovana ekipa, sa dobrim i iskusnim trenerom", kao i da "očekuje težak meč", on je priznao da njegov tim ima slabe rezultate (kao da to nije očigledno), ali nije zaboravio ni da se pravda.

"Na početku smo oktobra i ako pobegledate tabele širom Evrope, jasno je da one ne oslikavaju šta će se desiti za nekoliko meseci ili na kraju sezone. Ali, sada smo u takvom položaju da možemo da uradimo mnogo bolje, a da bismo to pokazali, potrebni su nam bodovi, pogotovo bodovi koje smo izgubili u poslednja dva prvenstvena kola, gde smo osvojili samo jedan bod od šest", rekao je Murinjo.

Junajted je u prošlom kolu izgubio od Vest Hema 3:1, a pre toga je igrao 1:1 sa Vulverhemptonom. Osim toga, ispao je u Liga kupu od Derbija, a onda je u Ligi šampiona igrao 0:0 sa Valensijom.

"Đavoli" su samo jednom posle 1999. godine vezali pet utakmica bez pobede, pa su novinari pitali Murinja da li se slaže da je takva serija neprihvatljiva za klub veličine Junajteda, na šta je trener odgovorio: "Da, prihvatam".


Utakmica Mančester junajted - Njukasl igra se sutra od 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Friday, 05.10.2018
12:49

STAY MOURINHO !!

avatar
Agent Provocateur
Friday, 05.10.2018
12:19

Kao neko ko ne voli United iskreno zelim da se Mou sto duze zadrzi u klubu da ih dezintegrise. Sa ovom igrackom strukturom ozbiljan trener bi pretendovao na titulu jer budimo iskreni - igrac za igrac Celsi vs ManU od golmana nadalje razlika je nikakva. Liverpul vs ManU - nikakva. Veza Lpool je Henderson - Milner - Vajnaldum i Keita. Ox je povredjen, Lalana otpao od povrede. Odbrana Lpool su klinci i Van Dajk. Odbrana Celsija rotira Kristensena, Ridigera i Luiz-a ??? Napad Celsija ima dva spica koji ne znaju okean sa broda da pogode. Da Lpool ima Manea i Salaha, da Celsi ima Azara i Kantea. Cekaj, pa onda Junajted ima De Heu i Pogbu i Aleksisa ako cemo ko su svetske zvezde svakog ot tih timova. Matic, Lukaku, Mata to smo zaboravili, Rasford, Marsijal isto ? Razlike u kvalitetu su minimalne ali razlike u rezultatima ne. Klop je kupio golmana i stopera, podebljao sredinu i napad ( Keita, Saciri ). Car od Sarija nije nista kupio, on je samo ustimovao ono sto je zatekao i izgubio golmana. Murinjo ? Kupio boga oca. Dobro i koji je zakljucak ?

avatar
Man united
Friday, 05.10.2018
19:56

Једино што се слажем је да су Манчестер, Челси и Ливерпул тренутно мање-више изједначени по квалитету. Али Сити си заборавио...

avatar
Agent Provocateur
Friday, 05.10.2018
23:51

Nisam, samo sam ih izostavio. Jasno mi je da City ima jaci tim od svih ali mi je isto tako jasno da to nije garancija uspeha ako imas Liverpul i Celsi sa ovakvim trenerima koji te jure. Celsi ce uloziti novac u januaru ako su konkurentni za titulu a nisu optereceni Ligom Sampiona a Liverpul je jos van te super forme, Salah moze 50% bolje a mogu i ostali, Alison i Van Dajk ce sacuvati bar 10 bodova vise u odnosu na Karijusa i Lovrena prosle sezone. City je bolji ali samo 10% po mom misljenju - imaju jasno definisan tim i sistem igranja i ni jedan pojedinac ne moze to da poremeti pa cak ni KDB ako nije tu.

avatar
Red blood
Friday, 05.10.2018
10:13

Ako ne pobedi ovakav Njukasl,onda ne znam koga ce..

avatar
Friday, 05.10.2018
10:08

Ne daj se Posebni legendo,nasa tek si u procesu unistenja Junajteda,samo polako.