Čikago tone sve dublje, ne pomažu više ni Paunovićevi motivacioni govori

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.08.2018.
18:28
Izvor: Sportske.net

Ništa novo u MLS ligi, Paunovićev Čikago ređa poraz za porazom.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Na početku sezone verovalo se da će Čikago Fajer biti ozbiljan kandidat za plasman u plej-of, da će napraviti još jedan korak napred u odnosu na prošlu sezonu, ali se na terenu događa nešto potpuno drugačije.

Paunovićev tim je ušao u veliku rezultatsku i igračku krizu kojoj se kraj ne nazire. Pre nekoliko dana ispali su i iz Kupa, a ovog vikenda su upisali i sedmi uzastopni poraz u MLS ligi i sada zauzimaju pretposlednje mesto u Istočnoj konferenciji.

Ovog puta, Čikago je poražen od Njujork Red Bulsa sa 1:0, a posle meča Veljko Paunović je otkrio da i u svom klubu pokušava motivacionim govorima da utiče na svoje igrače, kao što je, sećate se, činio i u omladinskoj reprezentaciji Srbije pre tri godine, tokom nezaboravnog ''Mundijalita'' na Novom Zelandu, kada je Srbija postala prvak sveta.

Neki pomak je prometio, ali se to nije odrazilo na rezultat.

''Održali smo otvoren sastanak pred ovaj meč i rekli 'Ko nije u potpunosti posvećen, može slobodno da ide'. Naravno, niko nije otišao, i to je bio jedan jako važan momenat, kada su momci shvatili - 'ovi ljudi oko mene, na njih jedino mogu i da se oslonim'.

Svako zna da treba da da sve od sebe. I, ja sam to i video na terenu ovoga puta. Nije da smo pre ovog meča igrali tako da ne dajemo sve od sebe, ali je pristup ovoga puta bio drugačij'', smatra Paunović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke