Ćićarito nikad bezopasniji

Autor: Boban Filipović
petak 20.10.2017.
12:54
Izvor: Sportske.net

Stigao je u Vest Hem kao veliko pojačanje, ali ako se po jutru dan poznaje mogao bi da bude promašaj.

BETA/AP Photo/Ringo H.W. Chiu
BETA/AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Povezane vesti

"Čekićari" su traljavo otvorili sezonu, osam osvojenih bodova posle prvih osam kola i 15. mesto na tabeli je rezulat kojim ama baš niko nije zadovoljan.

Položaj menadžera Slavena Bilića je dobro uzdrman, mogao bi da plati ceh zbog lošeg učnka igrača od koji se očekuje da prave razliku.

Jedan od njih je i Havijer Ernandez.

Meksikanac je stigao iz Bajer Leverkuzena uz veliku pompu, ali uprkos tome što je najbolji strelac ekipe u dosadašnjem toku sezone, njegove partije su dosta bleđe od onog što se očekivalo. Od njega se očekuje mnogo više, tj. da bude opasnij po protivnički gol.

'Sky Sport' je ukazao na jedan zanimljiv statistički podatak - 'Ćićarito' u ovoj deceniji ni u jednoj sezoni nije ređe šutirao ka protivničkom golu nego u ovoj. Verovatno je razlog što je pre Vest Hema igrao za ekipe koje su više napadački orjentisane...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Saturday, 21.10.2017
16:15

Odavno je Bilic trebao da bude najuren.

avatar
CZYNWA
Friday, 20.10.2017
21:30

Pa sta ocekivati od napadaca koji igra ispred bezidejnog veznog reda. Ali sad im se Lancini vratio, ako on Ajev i Arnaut proigraju, mozda i bude nesto od Vest Hema.

avatar
Стефан Б.
Friday, 20.10.2017
14:58

Ja sam ocekivao ovakav pad Cice, jednostavno on je golgeter kome treba na tacnu stavljati lopte i on ce ih dati, nije lako ali on nije nista vise od toga. Ne moze on u VH mnogo da pokaze, sam da se izbori za gol. Trebalo ga je vratit u Junajted za rotaciju.