Četvorica nominovanih za najboljeg igrača Lige 1

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.04.2018.
13:24
Izvor: Sportske.net

Nejmar, Kavani, Mbape i Tovan su nominovani za nagradu igrača godine u Francuskoj ligi 1.

Povezane vesti

Nejmar je u svojoj debitantskoj sezoni u francuskoj ligi zabeližio košarkaškim izrazom "dabl-dabl" golova i asistencija. Postigao je 19 golova i 13 asistencija i ima veliku šansu da osvoji ovu prestižnu nagradu. Nejmar ima 26 godina i prošlog leta je prelomio da ne želi više da bude u senci Lionela Mesija, pa samim tim verovatno želi i ovakva prestižna priznanja za sebe.

Kavani takođe ima fantastičnu sezonu, on je trenutno najbolji strelac lige i verovatno će to i ostati, za sada je postigao 25 golova i asistirao 6 puta.

Tovan pokušava da sa svojim timom izbori Ligu šampiona naredne sezone, ukoliko to Marsej ostvari, on će verovatno biti najzaslužniji. Trenutno ima 19 golova i 10 asistencija.

Mbape je jedan od najtalentovanijih mladih igrača, ako ne i najtalentovaniji. Ono što je on pokazao prošle i ove sezone je nestvarno i nije ni čudo što mu predviđaju u skorijoj budućnosti da osvoji zlatnu loptu. U ovoj šampionskoj sezoni je postigao 13 golova i 7 asistencija.

Ko će osvojiti ovu prestižnu nagradu? Da li će to biti neko iz šampionskog tima ili može Tovan da iznenadi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
10BillionXD
Friday, 27.04.2018
14:34

I Fekir je bio sjajan ove sezone

avatar
NikkiCFC
Friday, 27.04.2018
13:52

Mbape na koju foru? Fekir, Depaj imali mnogo bolju sezonu. Za mene Fekir najbolji igrac lige i to je bio u autu 2 meseca a ima 17 golova i 5 asistencija.