"Četnička medicina" spašava Ibri karijeru?!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 24.04.2017.
17:53
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Doktor Milisav Nikolić tvrdi da može da vrati Zlatana Ibrahimovića na teren za manje od dva meseca.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Prema poslednjim informacijama Zlatan Ibrahimović će zbog povrede kolena koju je zadobio na utakmici 1/4 finala Lige Evrope protiv Anderlehta morati da pauzira minimum sedam meseci, ali srpski lekar koji radi u Švajcarskoj, Milisav Nikolić, garantuje da bi uspeo da ga potunosti oporavi mnogo pre.

Čovek koji je "ispegao" Luku Modrića, Nemanju Gudelja i Miralema Sulejmanija, i kog je njegov kolega i prijatelj Miroljub Petrović preopuručio Košarkaškom klubu Crvena zvezda u vezi povrede Stefana Jovića, u izjavi za 'Alo' kaže da bi vratio Ibrahimovića na teren sredinom juna.

Dr Milisav ističe da je nedavno od iste povrede oporavio fudbalera Čukaričkog Andreju Stojanovića.

"Pre nekoliko meseci kod mene je bio mladi fudbaler Čukaričkog Andreja Stojanović, s tim da je imao i veoma nezgodnu povredu kičme i ravna stopala. Nakon šest sedmica terapije krenuo je sa razgibavanjem kolena, a nekoliko nedelja nakon toga je krenuo sa treningom s maksimalnim kapacitetom. Snimak magnetne rezonance jasno pokazuje da je oporavak uspeo 100 odsto. Momak sada uveliko igra i daje golove."
kaže Nikolić i dodaje:

"Prirodni oporavak je jedino rešenje kojim se povreda sanira 100 odsto. Potrebno je da se koleno pripremi za terapiju uz pomoć posebnih melema od lekovitog bilja. Drugog dana se radi posebna terapija masaže, postavljaju se novi melemi za regeneraciju povređenog tkiva i koleno fiksira uz pomoć posebnih, ručno rađenih longeta. Na svakih sedam dana se menjaju melemi i longete, a nakon šest sedmica longete se skidaju i sportista ulazi u trenažni proces. Ako bi Zlatan sada došao kod mene, on bi već početkom juna počeo sa treningom, a sredinom juna bi mogao da radi punim intenzitetom, što znači da bi krajem tog meseca opet davao golove kao nekad. Osim toga, sugerisao bih mu tehnike oporavka i jačanja organizma, tako da bi još najmanje deset godina bio najbolji svetski golgeter." tvrdi ovaj ugledni ortoped.

Doktor Nikolić poručuje Ibri da nikako ne ide na operaciju jer bi to definitivno bio kraj njegove karijere.

"U pitanju je teška povreda, koja često znači kraj karijere za sportistu ukoliko se odluči za operaciju. Neven Subotić je imao isti problem, a posle operacije njegova igra nije ni približna onoj koju je nekada pružao. On je još dobro prošao. Slično se desilo i Slobodanu Rajkoviću, ali i košarkašima Nenadu Krstiću i Nikoli Pekoviću. Lekari ne mogu da reše povrede kolena i Ahilove tetive, pa igrači prekidaju karijere, iako bi mogli da igraju još deset godina. Kobi Brajant je takođe morao da se penzioniše zbog Ahilove tetive jer lekari nisu imali način da ga oporave. Divcu i Stojakoviću nisu mogli da reše probleme sa kičmom... Spisak je predugačak." objašnjava "četnički sin".

"Mislim da bi ova povreda mogla da bude početak nove mladosti za Ibrahimovića ako bi došao kod mene. Nikome se neću nametati. Zlatan lako može da me nađe ako mu budem trebao. Moji termini su trenutno popunjeni, ali za njega bismo našli vreme, ako želi."
zaključio je Nikolić.

O rezultatima doktora Milisava Nikolića govorio je pomenuti Miroljub 'ideš pod mač bato' Petrović gosijući na emisiji 'Intervju' u produciji 'BalkanInfo'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 25.04.2017
11:31

Odakle vam naziv četnička?Da li se i vi bavite politikom ili ste zatrovani prošlošću?

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 25.04.2017
17:07

Pogledaj klip.

avatar
Volem Vosu
Monday, 24.04.2017
22:05

Pokidan ligament leciti melemima... ako neko veruje u to, onda veruje u Milana Tarota i crnu magiju. Cudno mi je to kako niko od tih sportista, makar ja nisam cuo, nije javno izasao i rekao kako mu je taj doktor pomogao.

avatar
Џими Флојд Хаселбанк
Tuesday, 25.04.2017
00:43

А да ли си ти љекар па познајеш толико добро човјекову анатомију и физиологију да можеш донијети такав суд о мишљењу стручњака?

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 25.04.2017
23:37

lečenje melemima je mnogo drugačije od crne magije. Seti se i dr. Marijane Kovačević. Neki organi imaju tendenciju da se sami regenerišu i da im za regeneraciju trebaju neki sastojci u većoj meri, neke komponente koje se unose ishranom ili melemima... To sto si polozio anatomiju na DIF-u apsolutno nista ne znači, jer nisi učio o oporavku, nego o delovima tela...

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 25.04.2017
20:56

Nisam lekar,ali sam na jednom drugom fakultetu polozio anatomiju i fiziologiju. Opet kazem,zasto se neko od tih igraca nije izjasnio javno,ako je to vec istina, i na taj nacin pomogao drugim fudbalerima i sportistima uopste? Ja licno u to ne verujem.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 24.04.2017
21:46

Ja verujem više domaćoj medicini nego kasapinima u belom!

avatar
Ashburton Grove
Monday, 24.04.2017
21:01

I Ibra treba nos da operise...

avatar
sasha mufc
Monday, 24.04.2017
19:04

ibra kod cetnickog sina i jos da ga lijeci bez noza :)))

avatar
Miletaaaaa
Monday, 24.04.2017
18:53

Kakvi su ovo kraljevi! Miroljub i Milisav! :D

avatar
Monday, 24.04.2017
18:30

Milisav ga podesi,a onda prima terapiju slusa Gusle Vukojice Sandica,gusla se malo o' Nikcu od Rovini,Leksi Sajcicu,Novaku Milosevom,pa onda malo Skenderbeg najveci ekspert za glerilska ratovanja i eto Ibre za 2.meseca na terenu.

avatar
Barca4ever
Monday, 24.04.2017
20:29

Dobro utvrdjeno gradivo.

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 24.04.2017
18:13
avatar
Roj Kin 16
Monday, 24.04.2017
18:10

Vudvarde pošalji Džonsa i Matu kod Miroljuba :))))) bam bam bam i osvajamo titulu :)))))

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 24.04.2017
20:12

Jel izgovaras cesto to bam,bam,bam dok pricas?

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 25.04.2017
00:20

Iskoristio sam možda jednom.. Citiram Miroljuba ako nisi provalio :))))

avatar
Nikki92CFC
Monday, 24.04.2017
17:55

Junajted je bolji bez Ibre.