Četiri kola, četiri VAR greške!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.09.2019.
22:05
Izvor: Sportske.net

Oštećen je bio i šampion Premijer lige.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Od ove sezone imamo 'video sudiju' i na terenima širom Engleske. Međutim, primena istog je u par slučajeva izgledala smešno, a nekad i nepotrebno. Dok su postojale i situacije u kojima je VAR mogao i morao da preinači odluku glavnog arbitra na terenu.

U toku internacionalne pauze je održan sastanak čelnika Premijer lige i odbora koji je zadužen za implementaciju ovog sistema. Po njihovim rečima za sada u četiri odigrana kola pronađene su četiri greške.

Oštečen je i Siti kada nije suđen penal nad Davidom Silvom, oštećen je i Vest Hem kada nije dosuđen penal nad Alerom dok se Tilesman izvukao i nije zadobio crveni karton protiv Bornmuta, četvrta greška je priznavanje gola Šara koji je trebao biti poništen zbog ofsajda.

Zvaničnici ipak navode da su tokom prva četiri kola pogledana 227 incidenata, u šest je promenjena odluka tako da im je promaklo tih četiri koji bi taj broj preinačenih odluka povećalo na deset. Takođe je na ovom sastanku raspravljano i transfer leto klubova iz Engleske, pošto su tokom ovog uočili nedostatke pređašnje odluke da se rok ranije završi.

Premijer liga se nastavlja narednog vikenda, igraće se peto kolo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Friday, 13.09.2019
01:24

Nije kriv VAR,nego ljudi koji sede u VAR sobi i ne pregledavaju situacije kod postignutog gola. U ek se proverava da li je faul,ofsajd pre postignutog gola. Skoro je pricao jedan sudija, da se VAR koristi samo kod postignutog gola,da se utvrdi da li je gol regularan,zatim kod kartona,da li je za crveni ili zuti i na kraju da li je bio jedanaesterac...

avatar
BlueMoon
Thursday, 12.09.2019
22:55

Penal nad Rodrijem protiv Totenhema je bio vise nego ocigledan,trebao se dosuditi i bez VAR-a

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.09.2019
12:33

Nisam to video, ali oni ovde ocigledno racunaju samo to sto su gledali, i mi smo osteceni za dva penala najmanje u ova cetiri kola a to niko nije ni gledao.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 12.09.2019
22:13

Pa Siti je najvise ostecen zbog ponistenog gola protiv Totenhema, jer ako se za ono svira igranje rukom, onda bi trebalo po utakmici da bude 20 penala.

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.09.2019
12:32

Lopta je naglo promenila pravac nakog igranja ruke i dosla do igraca koji je dao gol. Cista situacija da cistije ne moze da bude.