Centurion Robin!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.10.2015.
20:03
Izvor: Sportske.net

Prekaljeni holandski reprezentativac Robin Van Persi ušao je u subotu u odabrano društvo pošto je u Astani odigrao stotu utakmicu u dresu sa nacionalnim grbom.

BETA/AP Photo/Peter Dejong
BETA/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Reprezentacija Holandije upisala je u subotu uveče tek četvrtu pobedu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nakon što je u Astani savladala Kazahstan rezultatom 2:1.

Takav rezultat ne garantuje "Lalama" čak ni baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo, ali će meč u Astani ostati upamćen po individualnom rekordu do kojeg je stigao Robin Van Persi.

Prekaljeni napadač nije se našao u startnoj postavi zbog pada u formi i godina koje ima ali mu je selektor Blind ukazao čast i omogućio da upiše svoj stoti nastup u dresu sa nacionalnim grbom.

Robim Van Persi ušao je u igru tek u 87. minutu duela u Astani pa je na svom stotom nastupu u reprezentativnom dresu na terenu proveo tek osam minuta.

Ostaće, međutim, zapisano da je stoti nastup u dresu reprezentacije Holandije Robin Van Persi zabeležio 10. oktobra 2015. godine a dodajmo i to da je na sto utakmica vremešni napadač postigao 49 pogodaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čombe
Saturday, 10.10.2015
20:27

49 pogodaka u 100 nastupa je vise nego dobro! Pretpostavljam da je blind bio u prvih 11 s obzirom da jos jedan blind je selektor..