Čempionšip - Kakav derbi Birmingema, El Gaziju je malo nedostajalo da bude junak

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.12.2018.
23:38
Izvor: Sportske.net

Igrač Vile postigao fantastičan gol.

Povezane vesti

Večeras su se sastali VBA i Aston Vila, a na kraju nismo dobili pobednika u jednom od najvećih derbija ostrva. Rezultat je bio 2:2 (1:1).

Očekivao se atraktivan meč, jer ova dva tima jednostavno ne znaju drugačije, makar kada je ova sezona u pitanju. Oba tima igraju na gol više, a tako je bilo i večeras.

Igrači su davali svoj maksimum kako bi Birmingem bio u njihovim bojama, makar neko vreme. Gosti su prvi zadali udarac, strelac je bio El Gazi, a igrao se 12. minut. Domaćin je odmah uzvratio preko Gejla, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 1:1. Vila je zaista bila bolji rival u drugom poluvremenu, a krilni napadač koji je na pozajmici iz Lila je odigrao fantastičan meč i malo je nedostajalo da njegov udarac iz 59. minuta bude odlučujuči. El Gazi je postigao zaista sjajan gol, a taj momenat možete pogledati OVDE.

Vila je uspostavila dominaciju, a El Gazi je imao još nekoliko vrlo dobrih prilika da postigne het-trik. Ipak, domaćinu je bilo potrebno samo nekoliko dobrih minuta kako bi stigli do izjednačenja. Vila kao da je čekala kraj meča, a VBA je to iskoristio i pritisnuo protivnika. Rodrigez je u 91. minutu pomogao svom timu da ostane neporažen, ali izgleda da je ovo bio neregularan gol. Ovu situaciju možete pogledati OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke