Čelsiju samo bod kod kuće, Marko Srbin plesao u Jorkširu

Autor: Boban Filipović
subota 13.01.2018.
17:55
Izvor: Sportske.net

Lester odneo bod sa gostovanja kod aktuelnog šampiona, iako je u finišu ostao sa desetoricom, popodne obeležio Arnautović.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

'Plavci' su propustili priliku da bar na neko vreme zauzmu drugo mesto na tabeli Premijer lige. Lester je odoleo na 'Stamford Bridžu', utakmica je završena najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Aktuelnom šampionu Engleske nije pomoglo ni to što su gosti poslednjih dvadesetak minut ameča bili sa igračem manje u polju, pošto je Čilvel morao ranije vani zbog dva žuta kartona.

Inače, ovo je bila jedina od ukupno šest utakmica ovog popodneva u Premijer ligi na kojoj nije pao nijedan gol.

Najviše golova palo je u Hadersfildu, gde se sladio Vest Hem, i to najviše zahvaljujući Marku Arnautoviću. Srbin sa austrijskim pasošem se istakao golom i s dve asistencije za Lancinija u drugom poluvremenu.

"Čekićari" su odneli ceo plen, tukli su 'Terijere' sa ubedljivih 4:1. Na velikom odmoru bilo je 1:1, prvo je Nobl doveo goste iz istočnog Londona u vođstvo, do odlaska na odmor poravnao je Loli.

Na dobrom putu da osvoji tri boda u gostima bio je i Sautempton, ali su Tadić i drugovi ostali bez pobede na 'Vikaridž roudu' u nadoknadi.

"Sveci" su vodili u Votfordu sa 2:0 na poluvremenu, Vord-Praus je dao oba gola, drugi na asistenciju Dušana Tadića, a 'stršljenovi' su u nastavku uspeli najpre da se vrate preko Greja, da bi im u poslednjim trenucima bod doneo Dukure.

Pobednika nije bilo ni u duelu Njukasla i fenjeraša Svonsija na 'Sent Džejms Parku'. Meč je završen rezultatom 1:1, oba gola pala su sredinom drugog poluvremena, prvo je Aju doveo 'labudove' u vođstvo, a Hoselu je poravnao šest minuta kasnije samo što je ušao u igru.

Kristal Palas je produbio Barnlijevu krizu i savladao ga sa 1:0 na svom 'Selharst parku'. Jedini gol na utakmici postigao je Bakari Sako posle dvadeset minuta igre, Luka Milivojević je odigrao ceo meč za 'Orlove'.

Kod kuće je slavio i Vest Brom, 'Vrećice' su prekinule crnu seriju pobedom nad Brajtonom (2:0). Trijumf posle dugo vremena su režirali defanzivci Džoni Evans i Doson.

Današnji program u Premijer ligi završava se duelom Totenhema i Evertona na "Vajt hart lejnu", koji počinje u 18:30h.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

64 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 14.01.2018
11:14

Čelsi niti ima neku ekipu niti ikakvu igru.. Azara je očigledno spekulacija o transferu poremetila a Čelsi bez njega u punom sjaju je prosek.. Konte je običan šarlatan koji je prošle sezone imao sreće i mali broj utakmica pa je ekipa bila sveža.. Gde je onaj King sad, evo mu njegovog Džozija Morate, lik kao da nema obe noge, ako šutira na prazan gol može da se desi da pogodi.. On jedino glavom ume da da gol.. Lester bio duplo bolji.. A Bakajoko, jak i pglu! Bravo za Arnauta

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 13.01.2018
22:25

Tesko je bilo bez najboljeg trenera,najboljeg napadaca i najboljeg krila i sa samo jednim igracem vise.

avatar
Bat
Saturday, 13.01.2018
21:08

lester zasluzio da odnese 3 boda..

avatar
Blek stena
Saturday, 13.01.2018
21:07

Vardija i mareza ako ima pameti trebalo bi što pre probati kupiti.Neide mi u glavu što man nije probao sa vardijem i marezom do sad.Uopšte nije bitno koliko ima god vardi taj gine i bilo bi super takvog fajtera imati u timu.Marez da nebeži od duela bio bi još bolji mada je i ovako dobar.I neki što pričaju da je igrao loše normalno da će da igra loše kad ko zna koga je zvao a ostade u les i normalno smorio se čovek.

avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 13.01.2018
20:01

Tuga, ako se ne trgnemo lose nam se pise, nadam se da ce dici moral i formu do Barse inace ce da nas demoliraju, pozz

avatar
Matic 21
Saturday, 13.01.2018
19:37

Ne moze se ovako igrati sa 8 defanzivaca i 2 napadaca to nikako, jos sa moratom koji nije kao diego costa da zna da napravi sam nesto, azar jadnik primi loptu i sta da radi da proba da predibla 5 igraca pa to i mesi ne bi mogao... sranje veliko od taktike. Konte pogubio konce skroz cini mi se da igra samo da ne izgubi a u napadu sta bude... zalosno!!!!

avatar
Petar Pan
Saturday, 13.01.2018
19:25

Pre bih uzeo Lukaku sa jednom nogom da mi igra nego Moratu , ovaj barem zna da sacuva koju loptu i da dobije koji vazdusni duel , za razliku od Morate koji pada cim ga taknes i valja se . Ove sezone samo Siti igra ozbiljan fudbal u Pl-u i donekle Liverpul samo sto Liverpul moze da prmi gol u svakom trenutku , ostali bas ispod proseka .

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 13.01.2018
19:51

Lukaky je za drvo moratu ronaldo lima licno

avatar
Dodaaa-ktbffh
Saturday, 13.01.2018
22:59

Morata je smjesan igrac,to je jasno..

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 13.01.2018
19:20

Kako losa igra celizija pa nisu zapretili Lesteru jos su vise od 20 min imali igraca vise..vise je lester bio napadacki orjetisan i vise loptu u nogama..

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 13.01.2018
22:18

Nemoj tako pokusaj Mosesa na kraju je zavrsio tik pored korner zastavice haha

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 13.01.2018
19:17

Slaba igra nekako bez volje , igraci kao da se ne trude vise ne trce svi igraci podbacili , navijaci napustaju stadion , sledecu utakmici ima da im zvizde videcete

avatar
qwerty117
Saturday, 13.01.2018
19:16

Napisite lepo da je Votfordov drugi gol neregularan, jer je postignut rukom.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 13.01.2018
19:15

Ovo postaje vec frustrirajuce za nas, navijace Celsija. Tim je umoran do krajnjih granica, najvise zbog manjak rotacija Kontea, a i zbog nedostatka pravih resenja sa klupe. Lester ih je ubio u prvom poluvremenu, prosto ne mogu da verujem da nisu postigli nijedan gol tada. Sudija nas je spasio sa onim crvenim, inace uzas, nisu ni zasluzili pobedu. Previse je igraca prosle sezone bukvalno bilo u top formi, poput Mosesa, Pedra.. al ove sezone su potpuno beskorisni. Kurtoa i odbrana nije bila toliko losa, ponekad panicne reakcije, ali nije lose, odbrana nas vadi vec neko vreme. Sto se tice veznog reda, on ne postoji. Koji vezni red ima Celsi u ovom trenutku ? Kante tu sam igra i drzi koliko moze.. a sta rade Bakajoko i Fabregas.. to ne znaju ni oni. Fabregas malo u ofanzivi pomaze, al kukavac Bakajoko, taj momak bukvalno ne zna za koga igra. Kad je stigao, prvih par utakmica i nije bio los, svideo mi se na prvi pogled, a verovao sam da je to tek pocetak, da ce biti bolji, a ne gori. Samo ne razumem Kontea, zasto on jos uvek dobija priliku, a mogli smo Barklija da vidimo po prvi put. Alonsu ne znam odakle vise snage da igra svaki mec, stvarno svaka mu cast, ne moze svaki da odigra perfektno, ali je korektan i konstantan, dok je Moses truba. Bizon klasican, koji se prosle godine bar borio, ubacivao cesto u fazi napada, agresivan bio u odbrani, a sad apsolutno nista. Ofanziva je pa tek strava. Osim Azara, tu niko ne doprinosi. Morata potpuno van forme, valja se tu posle svakog kontakta, misli da mu je ovo Spanija pa da se sve svira, nikako da nauci da u Engleskoj to ne biva. Umesto da zadrzi loptu i distribuira je dalje, on pada bezveze. Azar je jadan bio preumoran da bi nesto napravio na ovom mecu, Pedro je usao kasnije i nisam ga ni primetio nakon tog ulaska, toliko je bio uticajan. Vilijan pokusavao nesto, al traljavo. Sto je najgore, nema koga ni da ubaci, Bacuaiju i Musondi ocigledno ne veruje, tako da ne vidim sta moze osim nekog pojacanja, al dobrog, a ne Endi Kerol i kompanija.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 13.01.2018
19:21

Dobar komentar, da li si primetio da u poslednje vreme Kante ne moze da zaustavi igraca bez faula?

avatar
brekbaCh1
Saturday, 13.01.2018
21:23

Da, istina, bas cesto pravi faulove.. ni on nije u onoj formi koja ga je krasila prethodne dve sezone. Ali i takav jedini nesto igra u veznom redu Celsija.

avatar
jack wilshere
Saturday, 13.01.2018
19:30

Nije hejt druze, ali sta se očekivalo od Bakajoka? Cak se i ovdje pisalo, ja i najvise da je Bakajoko ekstremno limitiran igrac, da ima problema sa pasom, sa pozicioniranjem... da je u onom Monaku koji je sve gazio, bio najlošija karika... sad se to samo pokazuje..

avatar
Jazzblues
Saturday, 13.01.2018
19:14

BakaJaka i Dorata,to su danasnji Chelsijevi glavni likovi,tuzno i ocajno.

avatar
Saturday, 13.01.2018
19:11

čelzi nije zaslužio ni bod

avatar
Kajzer
Saturday, 13.01.2018
19:09

Daj povecajte vise platu tom Azaru, nema smisla da siroma mora da prezivljava prodajom lopti, danas ih je prodao vise od celog tima. U poslednje vreme sutira ko da leba nije jeo. Opet su pali u formi kao sa pocetka sezone, dobar deo utakmice je i mucno gledati. Lesteru svaka cast, dosli su da igraju i napadaju. Nisu igrali bunker ali su se organizovano i dobro branili sto je bilo sasvim dovoljno.

avatar
Carina_11303
Saturday, 13.01.2018
23:57

Čuva se za transfer u Real i SP na leto.

avatar
La bestia negra
Saturday, 13.01.2018
19:05

Cim ne duva jak vetar da baci Azara na travu nema pobede.

avatar
Roger Elliott
Sunday, 14.01.2018
02:05

Azar je prevara...

avatar
Saturday, 13.01.2018
19:01

3 zadnje utakmice Celsi igra 0:0 a to nije dobro. Konte mora prodrmati ekipu inace ovako vise ne ide! Nadam se boljem! #CFC

avatar
Carina_11303
Saturday, 13.01.2018
23:58

Mora da se fokusira na ekipu a ne na prepucavanje sa Murinjom. Bili smo drugi, Žoze ga uvukao na foru i od tad imamo 3 remija, sve 0:0. Razumeo bih da su utakmice protiv klasa ekipa, ali to su lester i vest hem.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 13.01.2018
19:00

Jel izvalio neko koliki je covek Megvajer? neverovatna brzina i tehnika za tako ogromnog igraca, uskoro ce on u veci klub, ne vidim samo cemu ona reakcija navijaca Celsija da napustaju stadion u 85 min, uz svoj klub do kraja utakmice bez obzira na rezultat.

avatar
Stari
Saturday, 13.01.2018
20:30

Pitaj Salaha za Mekgvajerovu brzinu!!!

avatar
_mladen_
Saturday, 13.01.2018
21:56

To jeste, plus lik ga je konstantno drzao sa dve ruke u toj utakmici. Salah sad igra vrhunski i ne secam se da ga je neki igrac uspeo skroz zatvoriti u utakmici.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 13.01.2018
19:00

Tuga , bed,očaj , čemer. Konte gubi konce totalno . Ako se ne pojacamo Barselona ce se prosetati kroz London a u spaniji nam ne gine petarda. Mozes katastrofalan ,ovakav je cele sezone ne znam sta mu je ,prosle godine je bio uz kantea i azara najbolji igrač. Ridiger pogubljen ,ne znam zašto tu ne igra Luiz . Bakajoko je kalibar za Stouk , nadam se da ce se Barkli oporaviti do Barselone . Azar los bio ,Fabregas standardno lose . Morata je pao u formi totalno mislim da mu je vreme preseliti se na klupu . Konte ce dobiti otkaz bude li celzi ispao od Arsenala i Barselone 100% . Daj Romane pojacanja jer ovako više ne može. Marez je odlican igrac to se videlo danas . Voleo bih da igra kod nas mada od toga nema nista . Fali nam i špic i levi bek a i štoper . Sve u svemu loše ,beternije ne može.

avatar
Saturday, 13.01.2018
21:29

Celsi treba da vrati sistem na 3-4-3 to je tim sa kojim se uzela titula i sigurno ce biti dobar tim ponovo. Dalje rotira obranu covece a najbolja je sa Kejhilom-Kristensenom-Azpijem pa Boze dragi sta se tu ima dirat? Ja kada bi bio sad u ovoj situaciji dodao bi Barklija ili Drinkvotera uz Kantea a umesto Mozesa Zapakostu. Napred Azar,Morata i Vili i to je to. Ja mislim da ce to biti super ali eto da vidimo sta nam buducnost nosi!

avatar
Monday, 15.01.2018
19:16

Smirio se Kejhil u zadnje vreme i ja ne pamtim kad je kiksno. Dok Rudiger i zna da kiksne mada je znatno brzi. Dalje mi ne mozemo menjati pola tima u januaru ali mozemo pojacati krizne pozicije!

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 15.01.2018
11:24

Sve se slazem sto si napisao vezano za 3-4-3 formaciju i prvih 11 samo umjesto Kejhila da igra Rudiger i to je to .Sto se tice 3-5-2 totalno je zatvorena i defanzivna formacija sa 3-4-3 djelujemo ubojito i napadacki, sa dosta sansi se igra uostalom sa tom formacijom smo uzeli titulu.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 14.01.2018
12:29

Joj cahila kazes ili se pravis ili ne vidis pa covek je najslabiji u toj postavi setaju ga i prolaze napadaci kako hoce , pravi paniku u odbrani izvini ali cahil je prvi koga bih ja najurio a za njim i fabre, pedro, luiz, mozes, itd

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 14.01.2018
02:19
avatar
King Didier Drogba
Saturday, 13.01.2018
19:00

Nasa taktika kad igramo 3-5-2= dajte loptu Azaru. Ako nesto uradi odlicno, a ako ne izbaci ga napolje jer nije uspeo da predribla 6 igraca i da da gol. Morata ni ne dobija lopte, a ako je slucajno dobije, promasi. A taktika 3-4-3 je provaljena. Pogotovo kad imamo Pedra i Wiliana po krilima. Sramota!

avatar
_mladen_
Saturday, 13.01.2018
20:16

Dugo je to akcija Celzija, ali ove sezone nama Koste koji je resevao kad ne ide.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 13.01.2018
18:59

Mnogo smo losi ofanzivno. Nismo sposobni gol da damo. 3 meca zaredom 0:0! Jos Konte izbacuje Azara u 58. minutu?! Prijatelju to se ne radi! Kad Ronaldo, Mesi, Nejmar budu zamenjeni? Nikad! Kad da to namerno radi, sujetan je mnogo italijan. Kao da pokusava da mu obori cenu za Real ili ga tera iz kluba takvim ponasanjem. Koliko god bio los ko si ti da zamenis Edena? Valjda bar ovi losi rezultati nateraju nasu upravu da dovede nekog do kraja januara. Drugo, trece, cetvrto mesto nije bitno samo da se bude u top4 to je cilj.

avatar
Petar Pan
Saturday, 13.01.2018
19:29

Druze nemoj da stavljas u istu recenicu Mesija i Nejmara sa Azarom . Ipak su Mesi i Nejmar 3 klase bolji fudbaleri . Poredi ga sa Ronaldom tu su negde .

avatar
Roger Elliott
Sunday, 14.01.2018
08:24

Taj patuljak da se poredi sa Ronaldom? Čovek nikakvu prednost klubu ne donosi. Vecimo je van forme i on nije TOP igrač.

avatar
Japanac
Saturday, 13.01.2018
19:35

Hahahhahaha to je taj tvoj veliki klub i najbolji Conte

avatar
John Terry 26
Saturday, 13.01.2018
18:59

Chelsea ocajan, ako ne dovedu bar jos dva igraca nece bit ni u prve cetri ekipe

avatar
Stari
Saturday, 13.01.2018
18:59

Nedostajala Aspilikuetina magija u nogama, veći majstor od Kutinja. Barem tako neki tvrde!!!

avatar
äxwell
Saturday, 13.01.2018
18:58

Lester odlican danas i zasluzio je sva 3 boda..Prvih sat vremena kao da su igrali na svom terenu protiv Svonsija..Sve do po meni preostrog iskljucenja Cilvela! Od tada su se povukli i cuvali 0-0.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 13.01.2018
19:24

Pobedite sutra i treci ste.

avatar
Firmino R.
Saturday, 13.01.2018
22:35

Bice plastika unistena sutra na Enfildu!

avatar
Lucifer
Saturday, 13.01.2018
19:29

Zbog cega preostrog iskljucenja bgt? Lik otvorenim dzonom na nogu ide a vec ima zuti karton. Ne baljezgaj..

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 13.01.2018
18:57

Sut Mosesa na kraju opisuje mec haha uzas kiks u pravi cas da skontaju da treba pojacanja a Mahrez je bio jako dobar ne treba cekati da ga neko drugi uzme

avatar
John Terry 26
Saturday, 13.01.2018
19:28

Mahrez nam je premija, treba ga odma kupit

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 13.01.2018
22:22

To govorim odavno i 3 4 3 vratiti se super smo igrali tako i Drinkwater da je starter ili Barkley sad je pred oporavak mnogo bi bolji tim bili. Odbrana nam je jaka ali u napadu sve ide na silu

avatar
Rasel Krou
Saturday, 13.01.2018
18:56

Cekaju se Nikki CFC i Plava horda da nam objasne zasto mocni Celzi nije sa igracem vise dobio Lestera...

avatar
jack wilshere
Saturday, 13.01.2018
19:37

Nije imao Celzi motiva.. Zasto bi igrali protiv tako neatraktivnog protivnika koji ne moze ni Flitvud iz 3-4 lige izbaciti..

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 13.01.2018
18:55

To je taj azar najbolji igrac na svetu i alvaro drvo morata hahahhhahahahhh

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 13.01.2018
19:41

Ala ce vas real spustiti na zemlju i vratiti na fabricka ko prosle godine 6:1

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 14.01.2018
17:12

vi nam pricate ... Vi ni 60 godina nemate .

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 14.01.2018
12:08

vi se polako vracate na srednu tabale, tu ste i bili prvih 100 godina postojanja :D