Čelsijeve "penaldžije" izvukle remi protiv Nemaca!

Autor: Stefan Matić
subota 03.08.2019.
19:06
Izvor: Sportske.net

Ne toliko blistava partija pred početak Premijer lige.

EPA-EFE/KIYOSHI OTA
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti

"Plavci" su završili svoju prijateljsku turneju nastupom protiv Borusije Menhegladbah u Nemačkoj. Bundesligaš je "prosuo" dva gola prednosti u drugom poluvremenu, Čelsi je stigao do remija 2:2.

Francuz Plea je iskoristio kisk Kepe i postigao prvi gol na današnjoj utakmici. Igrao se trinaesti minut kada je odbrana Čelsija prvi put kapitulirala.

U 39-tom minutu na semaforu je stajalo 2:0 za Nemce! Odličnu kontru su odigrali fudbaleri Menhegladbaha, opet je Plea nadigrao odbranu Čelsija i sjajnom asistencijom uposlio Hofmana koji je precizno matirao Kepu.

Drugo poluvreme su obeležile mnoge promene sa čime je i došla bolja igra Engleza.

Mateo Kovačić je sjajno probio po levoj strani, defanzivci domaćeg tima nisu imala rešenje za Hrvata te su ga srušili u šesnaestercu. Tejmi Abraham preuzima odgovornost i smanjuje vođstvo Nemaca na 2:1 u 59. minutu.

Mejson Maunt se potvrđuje Lampardu i na ovoj utakmici. Sjajnog Engleza ruše u šesnaestercu, ovog puta siguran izvođač penala je Ros Barkli koji donosi izjednačenje i konačnih 2:2 u 86. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roči Salamanka
Saturday, 03.08.2019
20:39

Zakljucak svega do sada,nije lose ali mora bolje,Celsi vrlo lako prima golove,puno je posla pred Frenkom,bice veoma teska sezona.

avatar
Carina_11303
Saturday, 03.08.2019
19:36

Pobede na prve dve utakmice u sezoni mogu da nas postave na izuzetno dobar put. Pobediti opasno pojacani junajted u gostima i onda na drugom mecu protiv liverpula osvojiti trofej, to ce i Lampardu i ekipi dati potvrdu da nesto moze da se uradi. Samo treba odigrati muski i pametno.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 03.08.2019
19:22

Najgore je sto Menhengladbah skoro nista nije uradio u napadu na danasnjoj utakmici i dali su nam dva gola. Trebali smo da im uteramo par 5 komada, ali Sommer branio vrhunski. Suma sumarum - Odlicna igra, losa odbrana, losa realizacija.