Čelsijev "poker" za poluvreme, zablistao novajlija!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.10.2020.
15:26
Izvor: Sportske.net

Odlična reakcija nakon dva neuspeha.

EPA-EFE/Mike Hewitt / POOL
EPA-EFE/Mike Hewitt / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija slavili su na otvaranju četvrtog kola Premijer lige protiv ekipe Kristal Palasa sa 4:0 (0:0).

Prvo poluvreme nije donelo preterane zanimljivosti, Čelsi je kružio oko kaznenog prostora Palasa, koji se branio sa gotovo svih 11 igrača.

Beležimo solidan pokušaj Vernera, ali i sigurnu reakciju Guaite, da bi par minuta kasnije Žoržinjo bio u novoj prilici, ali je tukao preko gola iz solidne pozicije.

Nije bilo golova u prvom delu, Lampard je delovao nervozno tokom prvih 45 minuta, ali njegovi puleni su bili strpljivi.

Nakon samo pet minute igre u nastavku Ben Čilvel kupi jedan odbitak i postiže efektan pogodak, prvi u dresu Čelsija na debiju u Premijer ligi.

To je otvorilo odbranu Kristal Palasa, koja više nije imala šta da čuva, usledila je prilika Zume, pa onda redak pokušaj gostiju, ali je Mendi bio siguran.

U 66. minutu idealan centaršut Čivela sa leve strane, odličan skok Kurta Zume, koji glavom matira Guaitu za 2:0.

Sve je postalo jasno u 78. minutu, Mičel je srušio Ejbrahama u svom kaznenom prostoru, sudija je pokazao na kreč, Žoržinjo je preuzeo odgovornost i povosio na 3:0.

Nije to bilo sve, samo par minuta kasnije Sako obara Haverca, ponovo penal za "Plavce", Ejbraham i Žoržinjo su se kratko raspravljali oko toga ko će ga izvesti, kapiten Aspilikueta je reagovao, Brazilac sa italijanskim pasošem je ponovo loptu stavio na kreč i pogodio, 4:0 za ekipu Frenka Lamparda.

Do kraja nije bilo promene rezultata, jako bitna pobeda za "Plavce", nakon remija sa VBA i poraza od Totenhema u Liga kupu.

Baner 4

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GagiGGMU
Sunday, 04.10.2020
07:04

Bicu realan kao i uvek,fina igra Celsija,mada moze to i bolje,ali svakako se vidi neki pomak u igri,Cilvel vrhunski odigrao utakmicu,jedino sto zameram ovom Celsiju jeste taj Zorzinjo,covek apsolutno nista korisno ne radi na terenu,svaki pas ide pozadi,mislim da su Kovacic,pa i Loftus Cik korisniji od njega,zaista nikakav igrac

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 04.10.2020
01:56

Super je sto smo pobjedili zadovoljan sam i igrom ali nekim potezima Lamparda bas i nisam.Kako uporno gura Wernera koji je doveden da bude napadac sto je jeste na krilo.Covjek je trebao igrati u napadu ako Pulisic nije dovoljno bio spreman onda krila Odoi i Mount a Havertz ofanzivni vezni isto ne kontam Jorginho prije Kovacica smatrat cu samo da su to rotacije jer protivnik nije bio mnogo jak.Chilwell odlican znao sam da cemo pogoditi sa njim uz Robertsona najbolji bek lige .Odbrana fino odigrala Mendy dobar napokon utakmica bez primljenog gola.Pulisic se vraca samo jos Ziyech i to je to.

avatar
NIKE
Saturday, 03.10.2020
17:12

Ovaj Čilvel vrijedi svake funte.. momak je uz Robertsona najbolji LB lige ubjedljivo... je li moguce da je Chelsea uspio ne primiti gol 1 meč.. ja jos ne mogu da vjerujem.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 04.10.2020
02:02

Ja sam ga najvise i zelio nismo brate lijevog beka imali od Ashley Cola sve neki polubekovi tipa Emerson,Alonso,Azpilicueta je dobar ali nije lijevi bek a gurali su ga tamo jer nije bilo boljeg,Sada napokon imamo pravog lijevog beka Alonso ili Emerson su dovoljni kao zamjene.Desno da li ce igrati Azpilicueta ili James totalno nebitno po meni oba imaju vrijednost i prednosti.

avatar
Mirjevac
Saturday, 03.10.2020
16:36

Celsi je dobro odigrao, jos uvek se ekipa uigrava i sve bolje i bolje igra! Bravo za Celsi i za Lamparda!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 03.10.2020
15:43

E ovo je izgledalo na nesto. Protivnik nije dostojan ali sigurno i lepo odigrano

avatar
Dimitrije Petrovic
Saturday, 03.10.2020
15:39

Kristal Palas jako loš, nula. Vidi se da se i Čelzi još uigrava, Verner se još traži, Haverc daje znakove života, videćemo kako će to izgledati kada se u potpunosti vrate Ziješ i Pulišić...

avatar
Vojvoda Bački
Saturday, 03.10.2020
15:37

Četiri penala u isto toliko kola za Čelsi, što je mnogo - mnogo je.

avatar
BancheS_Arsenal
Saturday, 03.10.2020
15:37

Kaže Carina WERNER IMA OD 1OG KOLA DA TRESE PROTIVNICKE MREŽE 😂😂😂 e bas je Karina 😂😂😂 Werner Copy Paste Giroud tek kad je došo u PL 😂😂

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 04.10.2020
01:58

Cekaj da budu krila Ziyech i Pulisic a Werner u napadu a ne krilo i Havertz kao ofanzivni vezni ako sa njima ne bude tresao mreze nece nikada.Plus uigravanje ekipe nije nesto sto ide preko noci.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 03.10.2020
15:30

Izgleda da nema nista od rajsa, pare su otisle na jos bolju adresu, vec 4 penala, nesvirana ruka havercu, nedosudjen penal brajtonu, nesviran cist faul cilvela trenutak pre cetvrtog penala, cak su i kristensenu pokusali da provuku samo zuti karton

avatar
Maximus 89
Saturday, 03.10.2020
15:38

Kako imas obraza da se javis. Najprljavija ekipa po pitanju penala i sudjenja znamo koja je.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 03.10.2020
15:46

Poklopi se dobili ste od njih 3 komada a moglo je biti barem 5. Zato gledaj svoj klub i cuti kada nisi pogodan za komentarisanje fudbala. Imali ste prosle sezone najvise penala od svih timova PL