Čelsijev biser uznemiren, na potezu je Lampard!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.01.2020.
17:17
Izvor: Beta

Hoće li talentovani fudbaler dobiti puno poverenje trenera "plavaca"?

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi rekao je danas da je bio uznemiren jer u prethodnom periodu nije koristio prilike za gol, ali i da mora biti strpljiv tokom procesa povratka u formu.

"Malo sam se uznemirio jer mislim da šanse koje imam moram da pretvaram u golove. Ali, u poslednje vreme razmišljam o tome da moram da budem strpljiv i miran i da će sve doći na svoje mesto. Stvarno sam srećan što sam postigao pogodak i želim da nastavim tako", rekao je Hadson-Odoi, prenosi goal.com.

Engleski fudbaler je bio strelac u utakmici FA kupa protiv Notingema, koju je Čelsi dobio sa 2:0.

Hadson-Odoi bio je van terena pet meseci, a po povratku još uvek nije uspeo da se vrati u staru formu. Na istoj utakmici pretrpeo je udarac, ali je odigrao svih 90 minuta.

"Bilo je bolno, ali sada sam dobro. Očigledno je da još uvek postoje momenti kada u sebi pomislim 'šta bi moglo da se dogodi ako me neko udari', a ponekad razmišljam i o tome da je dovoljno da napravim odredjeni pokret i da se ponovo mogu povrediti", kazao je on.

Čelsijev fudbaler rekao je i da svakodnevno radi s kondicionim trenerima, kako bi bio siguran da je dovoljno spreman.

"Kako prolaze dani na treningu, sve sam sigurniji i radim na jačanju u teretani. Svakodnevno vežbam i mislim da sam blizu tome da se vratim u formu u kojoj sam bio ranije", rekao je Hadson-Odoi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Monday, 06.01.2020
22:22

Po meni, Odoi je prenapucani talenat, u Engleskoj ih ima koliko hoces, na kraju zavrsavali su takvi i po engleskim amaterskim ligama, za ovog cemo jos videti. Mada cine mi se i on i Abraham da nece biti nesto od njih, ali daj da pustimo vreme da pokaze svoje

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 06.01.2020
18:42

Samo napred biti ces ti dobar kao Sterling ako ne i bolji!

avatar
NikkiCFC
Monday, 06.01.2020
18:30

Iako to ne izgleda tako sada svakako imam mnogo veca ocekivanja od njega i Jamesa nego li od Maunta i Abrahama za koje tvrdim da nikada nece biti kvalitet za prvu postavu.