Čelsi slavio u trileru, blistao omladinac "Plavaca"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 28.07.2019.
18:11
Izvor: Sportske.net

Na utakmici sa Redingom viđeno čak sedam golova.

EPA-EFE/KIYOSHI OTA
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti

Lampard je nastavio pobednički niz, posle Barselone savladan i Riding sa 4:3. Odlična utakmica Mejsona Maunta koji je u tri minuta postigao dva gola.

Tim iz Čempionšipa je prvi postigao gol, već u trinaestom minutu utakmice Kabaljero je kapitulirao. Precizan je bio Džoš Baret.

Devet minuta kasnije sjajni gol za izjednačenje postiže Ros Barkli. Engleski reprezentativac je odlično izveo slobodan udarac za prvi gol svog tima na utakmici.

Tri minuta pre kraja prvog dela igre Kenedi dovodi Čelsi u vođstvo, Brazilac preokreće rezultat u 42. minutu.

Drugo poluvreme je obeležilo dosta promena od kojih se najbolje snašao Mejson Maunt. Dvadesetogodišnji vezni igrač je za tri minuta postigao dva gola. Prvo je u 57. minutu iskoristio grešku defanzivca Redinga da bi sa nekih jedanaest metara ponovo vratio vođstvo svog tima.

Zatim samo tri minuta kasnije još veći gaf odbrane tima iz Čempionšipa, Maunt postiže verovatno jedan od lakših golova u karijeri.

Sem Baldok postiže treći gol za Reding u 71. minutu, ali njegov tim nije uspeo da još jednom stigne do izjednačenja.

Čelsi pred početak Premijer lige čekaju još dve utakmice, prvo sa RB Salcburgom a onda i sa Borusijom Menhengladbah.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jazzblues
Monday, 29.07.2019
02:14

Uff...vratio se Bakayoko.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 29.07.2019
00:09

Iste probleme imamo. Stoperi losi kao i spicevi. Ostatak je dobro. Dobitnici priprema Barkli i Maunt. Sta je tu je idemo dalje.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 28.07.2019
19:33

Maunt I Kenedi i Abraham moraju igrati

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 28.07.2019
19:18

Mount je biser akademije kao Loftus Cheek,Hudson Odoi ,Christensen bit ce ih jos nadam se jos vise. Mislim da ce vise nasih omladinaca dobijati sansu kod Lamparda.Mount je licno Lampardov produkt i nadam se da ce biti za njega mjesta u timu iako u sredini nam je paklena konkurencija .Nadam se da dobre igre i pobjede ce se prenijeti i na PL kao i LP koju cemo igrati sa Lampardom.Najbitnije je da Lampard dobije odrijesene ruke u klubu kao i poseban status trenera jer je legenda kluba .Mislim da Lampardu treba dati duze vremena da vodi klub ne smiju se ponavljati greske kao sa prethodnim trenerima gdje kod nekih su bile ranije smjene .

avatar
NikkiCFC
Monday, 29.07.2019
19:52

Mount je radio sa Lampardom prosle godine ali pre toga je imao fantasticnu sezonu u Viteseu.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 28.07.2019
18:20

Bakayoko i Drinkwater OUT. Dovoljno je bilo odgledati prvih 5 minuta utakmice i videti koliki je balvan Bakajoko. Popivoda jednostavno nema kvaliteta, igra je bila prespora i losa sa njima dvojicom, slabo povezuju odbranu i napad. Emerson mora ispred Alonsa, jer ovaj je ocajan u odbrani a i u napadu prilicno beskoristan. Christensen i Tomori su definitivno sigurniji stoperi od Zume i Luiza koji meni vise ne bi video prvih 11. Na desnom beku Aspi je zacementiran, mada ocekujem od malog Reeca Jamesa da bude odlicna opcija na toj poziciji. Kante nam je jedini defanzivni vezni i to je problem po meni. Odlicni su Kovacic i Jorginho ali u takmicarskim utakmicama oni ne mogu da budu tandem jer su tanki u defanzivi. Mount i Barkley su u odlicnoj formi, u naredne dve prijateljske ce se videti ko ce od njih dvojice dobiti prednost protiv Junajteda. Abraham i Batchuayi definitivno treba da imaju prednost pre Girouda koji je trom i usporava igru.

avatar
Sunday, 28.07.2019
18:27

Sve se slazem,definitivno Ziru nema sta da trazi u napadu kao starter 20.min max kad utakmica ode u krivom smeru nista vise od toga,Abraham mora da bude prvi izbor....

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 28.07.2019
19:28

Ne treba izvlačiti previše iz ovih prijateljskih utakmica, ali ono što je po meni sigurno je da Drinkvoter, Bakajoko i Zapakosta nemaju kvalitet za Čelzi, s tim što mislim da bi trebalo Bakajoka poslati na pozajmicu negde u Premijer Ligu pa da vidimo kako će se pokazati