Čelsi "prepisao" od Juvea - 1:1, pa pobeda "sa kreča"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.07.2018.
22:15
Izvor: Sportske.net

"Sarizam" za sada daje rezultate.

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija kao da su "prepisali" recept od Juventusa, pa su na gotovo istovetan način slavili protiv Intera.

Čelsi je imao veći posed, ali to se nije puno primetilo pošto su "Neroazuri" imali gotovo isti broj prilika da postignu gol.

Poveli su Englezi još u ranoj fazi meča, Pedro je zatresao mrežu već u osmom minutu meča kada je Morata promešao odbranu Intera i šutirao u Handanovića, koji je odbio loptu do Pedra koji je rutinski završio akciju.

Inter je morao da čeka drugo poluvreme kako bi uspeo da izjednači.


Usledili su penali nakon nerešenog ishoda, rezultat je bio 5:4 za "Plavce" koji su iskoristili promašaj Milana Škrinijara i preko Cezara Aspilikuete stigli do dva boda na Internacionalnom Kupu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
foreverblue
Saturday, 28.07.2018
22:53

Morata odličan, gol i asistencija (gol nije priznat zbog nepostojećeg ofsajda), fabregas slabo, treba više da trči, ne znam da li može izdržati u tim godinama, bakajoko u prvih pet minuta blago rečeno katastrofa, kasnije ok, ostali super, naročito prvo poluvreme koje je bilo jako zanimljivo, ne zaboravimo da imamo i hadsona na krilu, pokidao je i čini mi se da se dopada sariju, nadam se da se luiz vraća u prvu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 28.07.2018
22:39

Morata je bio fantastican onaj dribling kod Pedrovog gola i njegov (nije bio ofsajd) gol su bili ekstra. Barkli, Zorzinjo, Alonso i mali Odoi super su bili. Sve u svemu jedna dobra utakmica i mnogo novih „otkrivenja“.

avatar
The_Matrix
Saturday, 28.07.2018
22:37

Candreva standardno ocajan, 3x covek pogresi kod gola, kao da se trudio da im pomogne da ga daju. Asamoha je stroj, kako dobar posao je bilo uzeti ga dzabe. Na momente jako dobra igra, ali vidi se da su noge teske i da je Celzi za sada spremniji jer su ranije usli u pripreme

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 28.07.2018
22:31

Dobra test utakmica. Nadam se da je Sariju u planu da se reši Bakajoka, on se u ovakav sistem nikako ne uklapa, usput je skrivio gol. Mladi Bulka jako prijatno iznenađenje, nadam se da je u planu za budućnost. Žoržinjo majstor, Odoi ponovo sjajan, biće sjajna rezerva za levo krilo. Pedru ovaj sistem najbolje leži od svih igrača za sad(ne računajući Žoržinja). Još kad se ostali igrači vrate biće sve još bolje. Biće ovo dobra sezona za Čelsi u svakom slučaju.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 28.07.2018
22:21

Odlicne su ove utakmice da se vidi ko moze ko ne. Nadam se da je Sari video da Bakajoko i Kabaljero nemaju vise sta da traze. Baku pozajmiti Sevilji, ne moze on ovo da igra a Kabaljero nije dobar ni za drugog, treceg golmana. Bulka mec i po ne primi gol ovaj posle tri minuta kiks mada i Bakajoko je dosta odgovoran za gol. Najpozitivnija stvar je CHO kakav talenat, da bude zamena za Azara da igra kupove i Ligu Evrope ima da razvali. Pedru ovaj sistem odgovara i Jorginjo je masina, jedan od top5 vezista na svetu!

avatar
Cfckg
Saturday, 28.07.2018
22:47

Jos kad se Jorginhu prikljuci Kant,bice to super

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 28.07.2018
23:34

..sad kad je presao u Celsi onda je u top 5 😉

avatar
Saturday, 28.07.2018
22:18

Treba tu jedno 2-3.meseca da zazivi Sarijev pelcer fudbala,jednostavno dosta igraca ne kapira jos taj fudbal vide se konture tog fudbala,ali trebace vremena...Uostalom kao i Gvardioli sto je trebalo.