Čelsi oslobođen!

Autor: Stefan Matić
petak 06.12.2019.
12:37
Izvor: Sportske.net

Kuju se planovi za zimske transfere.

Beta/Anthony Devlin/PA via AP
Beta/Anthony Devlin/PA via AP

Povezane vesti

Februara ove godine Čelsi je dobio kaznu od strane FIFA organizacije zbog nepoštovanja pravila u transferima igrača mlađih od osamnaest godina.

Suspenzija je određena na dva transfer roka, "plavci" su propustili letnji, ali posle uložene druge žalbe klub iz Londona će moći da kupuje u narednom, januarskom roku.

Čelnici Čelsija su se po drugi put žalili na odluku, prva im je odbijena u aprilu dok je sada sud za sportsku arbitražu (CAS) presudio u njihovu korist.

Postavlja se pitanje ko će biti prvo pojačanje, bili su neki letnji planovi za kupovinu u komšiluku, možda se ti transferi sada ubrzaju pogotovo ako "plavci" osiguraju plasman u narednu rundu Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SuperFrank8
Sunday, 08.12.2019
13:46

Skontali ljudi da smo prejaki sa svojim igračima pa su nam dozvolili da dovodimo skupa pojačanja pa propadnemo 🤦🏻‍♂️

avatar
deki trbic
Sunday, 08.12.2019
10:03

Kaznu koju su dobili je nesto najbolje sto im se desilo u poslednjih par godina...konacno dali sansu mladim igracima, igracima iz njihove skole...sada treba dobro razmisliti za pojacanja, ja bi trazio rezervnog kolmana, prodati Alonsa i dovesti levog beka...ostalo je dobro popunjeno, ali prodati Zirua i Wilijana...Zahu pokusati dovesti ili Sanca...što ce biti tesko

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 07.12.2019
15:34

Kazu Lampard ce dobiti 150 miliona na raspolaganje u Januaru.Sada da je pametan da dovede Sancha i Chilwella i imamo top ekipu sa dosta mladih igraca i nesto iskusnih pojedinaca.Savrsen balans za buducnost.Girouda i Pedra osloboditi neka idu gdje zele Alonso isto ako zeli neka ide, i mozda dovesti zamjenu za Caballera star je i za rezervnog golmana.

avatar
Costa furce
Saturday, 07.12.2019
02:22

Jedan krshten stoper ,Sanco,Zaha Za rotaciju I jos jedan stoper 😂

avatar
Jagger86
Friday, 06.12.2019
15:42

Ovo je obična farsa, pa faktički su ih kaznili sa jednim prelaznim rokom..u prevodu , rokaj , muljaj , pravi malverzacije...pa ako te uhvati, stisneš se za jedan rok i teraj dalje.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 06.12.2019
14:29

Sada misevima ulazi voda u usi...

avatar
LFC*19
Friday, 06.12.2019
14:13

"A što nam ne biste ukinuli kaznu kad ćemo da trošimo pare" - dobro vama dobro nama... :) Pretpostavljam da je logika tu. Povratnik u prekršaju Chelsea dobija da mu se kazna zbog dobrog vladanja i "neću više nikad", smanji. Da bi paradoks bio veći, Chelsea je prilikom kupovine djece pravio greške u pravilima, pa se oslobađa da bi mogao da kupuje. Neka vam je sretno, milo mi je zbog Lampsa, ali vama navijačima čisto da spomenemo to, pošto su drugi miljenici fortune, a vi ste ovo pravdom svevišnjom zaslužili... Da čujemo, razbacivali ste se sa imenima, ko to dolazi? :) Da neće Sančo, Kulibali, Cavani i Eriksen sada pa na ljeto Ronaldinjo, Batistuta i još 240 djece da se nadoknadi šupljina?