Čelsi odlučio kada će Sari biti smenjen?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.02.2019.
12:49
Izvor: Sportske.net

Čak i da osvoji trofej za vikend, to ne znači ništa. Jer, klub ima samo jedan cilj!

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Izgleda da su stvari u Čelsiju jasnije, nije samo u pitanju meč protiv Malmea večeras.

Brus Bak, ključna figura u klubu je nagovestio da trofej u Liga kupu neće spasiti Sarija. Iako bi Italijan recimo mogao da donese pehar već za vikend protiv Sitija koji ga je ponizio u prethodnog vikenda, to neće biti dovoljno.

Jer, apsolutno, cilj je da se klub vrati u Ligu šampiona.

To mogu na dva načina, zaobilaznim putem u LE, što je svakako teško i neizvesno ili u ligi gde su pali na šesto mesto, imaju isto bodova kao Arsenal, a kasne bod za Junajtedom.

Ništa nije izgubljeno, ali engleski mediji tvrde da je Abramovič dao nalog da se traži zamena i da ako Čelsi počne da zaostaje u prvenstvu, bez obzira na rezultate u kupovima, Sari će biti odmah smenjen.

U tom slučaju, Zola verovatno preuzima, uz možda tutorstvo Hidinka tim do kraja sezone, kada bi ili Lampard, ili eventualno Dijego Simeone mogli da budu promovisani u novog menadžera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 15.02.2019
00:26

Ako uzmu LE i izbore tako LS treba ostati

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 14.02.2019
21:41

Mnogo sam vise ocekivao od Sarija ,Celzi ima jacu ekipu nego Napoli kada ga je vodio Sari a rezultati su porazavajuce postali losi dok je u Napoliju konstantno bio u borbi sa Juventusom za titulu i zavrsio drugi.Mislim da ima i do igraca uvjek im padne forma na polusezoni posle decembra i posle se prave slabi rezultati .Mora se rjesiti situacija sa igracima ili ce da igraju ili ne jer masno su placeni da bi primali 6 golova od Sitija ma koliko god Siti bio jak sramota je da ovakav tim Celzija izgubi pogotovo sa 6 golova.Sari isto ako se ne popravi poznavajuci Abramovica ako ne uzme 4 mjesto za ligu prvaka sigurno ce biti bivsi kao i mnogi drugi treneri prije njega.

avatar
Dr.Ogba
Friday, 15.02.2019
01:12

Druze on je u napoliju bio 3 godine cini mi se pa ne moze sve i odmah, ne brani ga al Nije ni za sve on kriv.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 17.02.2019
04:40

Nije samo on kriv rekao sam da i do igraca ima sto im forma nekad naglo padne a to se sve cesce desava bez obzira ko je trener pogotovo u periodu posle decembra to se mora popraviti definitivno.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 14.02.2019
15:33

Ako bude postavio igru u finalu kupa kao u ligi ceka nas drugi set i nista vise
kad god se odrekao bezvrijednog posjeda Celsi je igrao daleko bolje i igraci su bili naostreni,ja imam osjecaj da se ljudi bukvalno smore u toku meca jer sve ide po 1 sablonu znas napamet kome ide sledeca lopta