Čelsi - Ma kakvo slavlje, Romana proterali, Vilijan uvredio Kontea, nikad veća neizvesnost!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.05.2018.
08:43
Izvor: Sportske.net

Zna se da se ništa ne zna. Abramovič ima prečih problema od kluba, Brazilac pokušava da krene stopama svog drugara Dijega Košte, šta će biti sa trenerom?

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Jasno je da Vilijan želi da ode iz Čelsija. On je izostavljen iz ekipe za finale sa Junajtedom, našao je način da se slikom osveti Konteu.

Primetna je želja Brazilca da i na ovaj način natera klub da ga proda, ili zameni za Marsijala, Vilijan hoće kod Murinja u Junajted.

On je naime na slici jednostavno peharom pokrio Konteovo lice, kako bi pokazao šta misli o treneru.

Ovo je razbesnelo navijače Čelsija, oni traže da igrač bude kažnjen, a onda i prodat, što i jeste Vilijanov cilj, slično je postupio i Dijego Košta kada je želeo da ode iz kluba.


Konte

Ali, Konteova sudbina ostaje da vidi, i dalje se priča da kup neće pomoći i da njegov karakter predstavlja veći problem nego izostanak iz Lige šampiona naredne sezone.

Luis Enrike ili Sari, mada Čelsi želi Poketina kao prvu metu, su najverovatnija rešenja, čeka se Abramovič.

On u ovom trenutku ima veći problem UK vizu, ona mu nije obnovljena i spekuliše se da zbog toga nije bio na "Vembliju".

To je rutinska stvar, ali nikada ne traje ovako dugo, verovatno je u pitanju njegova bliskost sa Putinom i napetost u odnosima Velike Britanije i Rusije.

Iako su osvojili trofej, u Čelsiju nisu mirni.

"Trebalo bi što pre da neizvesnost prestane"
, poručio je kapiten Kejhil što se tumači da je igračima dosta spekulacija i da žele da znaju ko će ih trenirati naredne sezone i kakve su ambicije kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CFC-Macedonia
Monday, 21.05.2018
20:18

Abramowitscha protjerat, koji je doneo glavnom Gradu Engleske Ligu Sampiona? ne mogu da verujem. Ali to sto je uradio Willian nema ispricavanja, to se mora sankcionisat ako ostane Konte a verujem ostace.

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 21.05.2018
15:21

roman digo ruke od broda koji tone

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 21.05.2018
20:12

osvojili ste LS?

avatar
Devil born 1878
Monday, 21.05.2018
13:23

Ovo je definitivno dokaz da ako ostane Konte Vilijan ide, 90% kod nas, jos jednom da uzmemo Celziju jednog od najboljih igraca

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 21.05.2018
18:43

Hahahaha jednog od najbolji. Pa covek je igrac za klupe kao i Matic. U duelu Junajteda i Celsija videlo se ko je bio bolji. Bakajoko odigro vrhunski i jos je jako mlad znaci moze napredovat dok je Matic na svom maksimalnom limitu. Vilijan od 29 godina ako se uzme preko 50 mil.€ treba se cupati ruka onom vasem Vudvordu ili kako se vec zove.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 23.05.2018
13:24
avatar
CFC-Macedonia
Monday, 21.05.2018
20:12

i onda budete drugi na tabeli i to slavite kao uspeh zajedno sa prevodiocem.

avatar
Carina_11303
Monday, 21.05.2018
11:07

Do sada sam zeleo da Konte ode, a sada bih voleo da ostane i da raskrsti vec jednom sa Brazilskim klanom u Celsiju. Bukvalno su rak-rana. Mada, tako je skoro u svakom klubu gde ih ima vise od dvojice. Razmeniti Vilijana za Marsijala i pare, prodati Luiza i Kenedija i neka Emerson bude tu sa Eduardom. Nisu oni toliko mocni da naprave neku stetu. Lik je dao 25 golova u premijer ligi za cetiri godine u Celsiju, a istripovao da je Mesi.

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.05.2018
21:28

Eduardo je portugalac a Emerson se vodi kao italijan.

avatar
Blackmamba24
Monday, 21.05.2018
10:44

Ima pravo da se ljuti, covek je najbolji igrac u ove sezone za minute koje je dobijao, uvek je pruzao maksimum na terenu; a on ga tek tako izostavlja, nije fer sigurno, jos ga ubacuje par minuta pred kraj, Celsi i Konte mnogo rade glup posao po pitanju toga odose im sve naj igraci

avatar
Carina_11303
Monday, 21.05.2018
20:34

Ove sezone je bilo bar pet utakmica, a mozda i vise kad je Vilijan svaki kontakt sa loptom prodavao. Primi loptu, zatrci se i igrac koji stoji ispred njega samo pokupi loptu. Onda se Vilijan okrene ka Mozesu i zanoveta, a ne pojuri igraca koji ga je opljackao.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 21.05.2018
09:32

Konte je zlo,ima on znanje,ali ocigledno da ga 50% igraca ni ne ceni (sto je logicno,jer nista posebno nije postigao,a ponasa se kao da je SAF),niti zele da igraju za njega. Vilijan je verovatno i najbolji igrac ove sezone,Kosta prosle sezone,Luiz je bolji od bilo kog stopera sto imaju,mozda ne voli dobre igrace?

avatar
Carina_11303
Monday, 21.05.2018
20:37

Ne voli ego zato sto je on veliki egoista. Sto moze da bude dobra stvar za Celsi. Cela ta klika brazilaca stalno nesto spletkari. Kosta je zapinjao za Kinom i za Atletikom, Konte mu je to omogucio, ali ne po diskontnoj ceni, nego po realnoj ceni, zato se malo cekalo. Luiz i Vilijan su se nasli pametni da kritikuju taktiku? Dovidjenja. Tako je prosao i Bane. Da mu jezik nije bio brzi od pameti posle utakmice sa Arsenalom koju smo izgubili 3:0, verovatno bi bio tu kao neko ko ima uticaja na ostatak ekipe. Ali, slazem se potpuno sa Konteom. Cim neko dodje i iznosi stvari iz svlacionice i nesto mu smeta, treba ga pustiti da ode tamo gde misli da ce mu biti bolje.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 22.05.2018
21:11

Koliko klubova ima daleko losije trenere i daleko losije rezultate pa nema ni pribliznog raskola u ekipi? Bukvalno je Konte jedini trener jacih klubova koji se svadja sa pola ekipe,znaci da je nemoguce da je do igraca,jer brazilaca ima svuda.

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.05.2018
09:23

Nebitno da li Konte ostaje ili ne ovo sto je uradio Vilijan je za svaku osudu i jako detinjasto. Paljbu su po njemu osuli svi na ostrvu. Zna se odavno da u Celsiju postoji player power ali Vilijan mnogo sebi daje za pravo jer nikad nije bio neki bitan igrac. Cak i bez ovoga, nebitno ko bude trener on mora da ide. Puni 30 odlicna prilika da uzmemo novac za njega dok jos moze a vredi on bar 40 miliona funti ako ne i 50. Ne znam bas da li zamena za Marsijala jer se francuz najbolje snalazi levo a tu je neprikosnoven Azar. Jedino da Azar predje da igra desetku? Jos jednom Konte, Sari ko god vreme je da se kaze cao Vilijanu i Pedru koje bih zamenio Fekirom i Bejlijem i naravno Luizu, Fabregasu,Drinkvoteru, Zapaksoti... Brazilski klan je bio bas jak i sve ce to lepo Konte da otera. Kosta, Luiz, Vilijan. Niko nije veci od kluba. Azar, Kejhil, Kurtoa svi su javno rekli ono sto je i Konte govorio cele sezone a sta mislimo svi navijaci. Neophodna su velika pojacanja 3 svetska klasa igraca i to mora da se sredi ovo leto inace odose svi. Sad je na klubu da pokaze da je sposoban!

avatar
Marcos Alonso
Monday, 21.05.2018
09:22

Nisam od Vilijana ocekivao ovako nesto,ali jasno da bi trebao klub da postupi transfer listom u ovom slucaju i da se uklone pravi krivci a ne trener,jasno mi je sad sto ga je Murinjo tapsao po ledjima kad je ulazio u igru haha. CONTE STAY

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 21.05.2018
09:04

Vilijan je ovo uradio na dvosmislen nacin. Mozda je hteo da pokaze da je Konte „trofej men“ ili ipak da ga „ne gleda“. Uskoro ce napuniti 30 godina i bez sumnje je dobar igrac ali ima ugovor na jos par sezona dok Marsijal ima jos samo jednu sezonu. E sada, ako je Junajted spreman doplatiti+dati Marsijala onda svakako treba prihvatiti tu opciju. Pedra OBAVEZNO prodati i dovesti Bejla/Bejlija/Fekira ili tako nekog slicnog profila fudbalera. Sto se tice Romana negde sam procito da on cak je dobio drzavljanstvo Englesko tako da ne znam kako ovo sad ali eto. Sto se trenera tice samo Konte ili Poketino!!! #CFC