Čelsi i Junajted u Ligi šampiona, Murinjo se dokopao Evrope, Vila je pobednik dana!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.07.2020.
18:58
Izvor: Sportske.net

Spuštena je zavesa na sezonu 2019/20 u Premijer ligi.

EPA-EFE/Carl Recine
EPA-EFE/Carl Recine

Povezane vesti

Mančester Junajted i Čelsi idu u Ligu šampiona, Lester mora da se zadovolji Ligom Evrope, u koju ide i Totenhem nakon poraza Vulvsa na Stamford Bridžu. U Čempionšip idu, uz odavno otpisani Norič i - Votford i Bornmut, pošto je Aston Vila uzela zlata vredan bod na gostovanju Vest Hemu.

Najbolji strelac je Džejmi Vardi sa 23 gola, dok je De Brujne sa današnjom asistencijom uspeo da dođe do 20. asistencije i tako izjednači rekord Tijerija Anrija iz 2003. godine.

Borba za Ligu šampiona

Čelsi - Vulverhempton 2:0
Lester - Mančester Junajted 0:2

Čelsi je u finišu prvog poluvremena sa dva gola, preko Maunta i Žirua stekao ogromnih 2:0 i tako overio plasman u Ligu šampiona, pa je ostalo da Lester i Mančester Junajted u direktnom okršaju vode bitku za četvrto mesto.

Posle prvih 45 minuta nije bilo ni golova ni preteranih prilika, a onda je Brendan Rodžers odlučio da u drugom poluvremenu promeni taktiku i napadne Junajted. Džejmi Vardi je pogodio prečku iz teške pozicije posle prekida, ali to je bilo sve od domaćih.

Ključni trenutak na utakmici dogodio se u 67. minutu kada je Čaudri napravio glupost, Grinvud mu je oduzeo loptu, Bruno Fernandeš spojio Marsijala sa golom, a u kaznenom prostoru su ga oborili Morgan i Evans za čist penal. Siguran sa 11 metara bio je Bruno, a ovo je bio rekordni, 14. penal za jedan tim u Premijer ligi.

Lesteru je za Ligu šampiona sada bio neophodan potpuni preokret, što je bilo previše za Rodžersov tim. U nadoknadi vremena, Lingard je overio golom pobedu za 2:0 i plasman u Ligu šampiona.

Lisice su ostale na petoj poziciji i igraće u Ligi Evrope naredne sezone.

baner 9

Borba za Ligu Evrope

Kristal Palas - Totenhem 1:1

Vulverhempton je uoči ovog kola bio šesti, sa bodom više od Totenhema i lošijom gol razlikom. Vulvsi su kao što rekosmo, izgubili na Stamford Bridžu, a Totenhem je to uspeo da iskoristi. Hari Kejn je dao vodeći gol za Murinjov tim, Šlup je doneo izjednačenje Kristal Palasu. Na kraju to je bio i konačan rezultat, pa je Totenhem preskočio Vulvse i overio plasman u Ligu Evrope.

Murinjo Mourinho


Borba za opstanak

Arsenal - Votford 3:2
Vest Hem - Aston Vila 1:1
Everton - Bornmut 1:3


Posle prvog poluvremena znali smo da Votford ide u Čempionšip, pošto je danas morao da pobedi Arsenal, a na poluvremenu je Artetin tim vodio 3:1. Pjer-Emerik Obamejang je postigao dva gola, dodao asistenciju Tirniju za 3:0, a Troj Dini je samo vratio nadu kratko Votfordu, koji se vraća u Čempionšip. U drugom poluvremenu je Dani Velbek postavio konačanih 3:2.

Do kraja su bitku za opstanak vodili Aston Vila i Bornmut, s tim što je Trešnjicama bila neophodna pobeda na Gudisonu, a Vili je bio dovoljan bod na gostovanju Vest Hemu. Bornmut je na poluvremenu imao 2:1 i nadao se čudu i porazu i Vile, ali je do kraja sve palo u vodu.

U drugom poluvremenu, Bornmut je uspeo da pobedi 3:1, ali je Aston Vila u samom finišu uspela takođe da dođe do vođstva preko Džeka Griliša, koji je samo minut kasnije postigao i nesrećni autogol za 1:1. Ipak, Vila je uspela da sačuva zlata vredan bod za opstanak.

De Brujne rekorder, Vardi je "Zlatna kopačka"

De Brujne De Bruyne

Preostale utakmice nisu imale rezultatski značaj, ali ih treba istaći. Mančester Siti je pobedio Norič rezultatom 4:0, a Kevin De Brujne je uspeo da upiše 20. asistenciju u sezoni i tako izjednači rekord Tijerija Anrija iz sezone 2002/2003! Takođe, David Silva se na istoj utakmici oprostio od Premijer lige, a od Sitija će u preostalim utakmicama Lige šampiona. 

Liverpul je za kraj uspeo da pobedi Njukasl u gostima posle preokreta rezultatom 3:1 i tako dođe do 99 boda.

Džejmi Vardi je ipak uspeo da sačuva prvo mesto na listi strelaca, iako su Obamejang sa dva i Ings sa jednim golom danas prišli na samo jedan. Vardi je dao 23 gola, a Obamejang i Ings po 22.



   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

96 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Monday, 27.07.2020
08:51

Rezime najčudnije sezone u istoriji PL. Liverpool zasluženo pokidao, City nije uspeo da ponovi prošlu sezonu, što je i bilo očekivano. (moj) UNITED. Mnogo oscilacija tokom sezone , povredjenih igrača,konstatna frka oko Pogbe itd. Ova korona pauza je najviše pomogla Unitedu, nekako su se skockali i isčupali to treće mesto. Tim je i dalje nekompletan, mora da se reši problem sa gomanom, Pogbom i štoperima. Videćemo kako će se pojačati. Ne bi bilo loše ako bi krunisali trofejom sezonu u LE. Chelsea zasluženo sa Lampardom završio u LŠ. Veoma dobar tim, sa ovim pojačanjima biće sigurno jači sledeće godine. Liecester najveći tragičari, ali previše su kiksirali i ispustili LŠ ,velika šteta za njih , ali LE će isto biti ok . Sheffield , Wolvsi i Spursi su kvalitetno odigrali celu sezonu sa manjim oscilacijama , ali relativno limitirani timovi (naročito Spursi) tako da je očekivan ovaj plasman. Najveći kanal sezone je ubedljivo Arsenal , ali tim je u velikom problemu godinama unazat i tavoriće sigurno još dve sezone minimum ako se nešto ne promeni u klubu. Što se tiče opstanka, koliko mi je drago što je Villa uspela da se izvuče,toliko mi je krivo što Watford nije , bili su prava smekerska ekipa par sezona koja je znala da namuči dosta jake ekipe i da igra lep fudbal, loš izbor trenera , i silne promene su ih gurnule u Championship. Bournemouth je previše kiksirao, a Norwich je ipak bio najslabiji tim ove sezone. I TO BI BILO TO. Videćemo šta sledeća sezona nosi.

avatar
Savoa
Sunday, 26.07.2020
22:40

Poklonite se Liverpulu!

avatar
lpool
Sunday, 26.07.2020
21:39

Ne secam se da je u skorije vreme bilo kvalitetnijih igraca u ekipama koje su ispale.. ima dosta dobrih igraca makar za popunjavanje rostera u iole hacim ekipama.. ocekujem da Klop iskopa par opasnih igraca

avatar
Barca4ever
Sunday, 26.07.2020
21:34

Celzi ce biti fenomenalan tim, samo da rekonstruisu odbranu.

avatar
deki trbic
Sunday, 26.07.2020
21:02

Nzm ocekivao sam da AV ispadne iz lige, jeste da su veliki klub, ali imaju los tim za PL

avatar
Z
Sunday, 26.07.2020
20:22

U Bormutu ce biti ozbiljna rasprodaja. Ima tu par stvarno kvalitetnih igraca....i dalje mi nije jasno kako su ispali (figurativno govorim)

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 26.07.2020
21:00

Povrede su ih osakatile ove sezone, a Fraser kao jedan od najvažnijih igrača nije ni igrao kako treba no je čekao da mu istekne ugovor i samo da ode

avatar
riquelme
Monday, 27.07.2020
03:44

Frejzer napravio pometnju. Nije hteo novi ugovor, poceo da busi pricu, pala atmosfera, H. Vilson pao u formi i cao zdravo. Bolji su od Vile, atraktivniji tako da steta...

avatar
Provokator
Sunday, 26.07.2020
19:49

Niko lesteru nije kriv, pogledajte im formu nakon pauze. Imali su mnogo vise bodova i od Uniteda i od Celsija i uspeli da sve prokockaju i na kraju da budu 4 boda iza njih.

avatar
Koi si ti mene kralj
Sunday, 26.07.2020
22:01

Možda je bitan podatak da im je nedostajalo pola tima. Onaj kvalitetniji deo...

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.07.2020
18:20

Pali su oni i pre pauze, ja sam najavio da im se ne pise dobro ako ovako nastave

avatar
damjan89
Sunday, 26.07.2020
19:47

Potvrdili smo da smo ozbiljna ekipa, sa Wernerom, Haverzom i Zijahom sve ce biti na daleko vecem nivou, samo je prekppotreban levi bek i golman, jos to da se zavrsi a da se prodaju Kepa i Emerson i savrsen prelazni rok. Cestitke Junajtedu, posle duze vremena da dobiju reguralan penal.

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 26.07.2020
20:36

Ozbiljna ekipa sa 54 primljena gola?!!

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 26.07.2020
22:37

Cestitke na mestu ispod Junajteda.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 26.07.2020
19:40

Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje

avatar
BlueBoy84
Sunday, 26.07.2020
19:27

To breee. Kao što sam i rekao 4 najbolja tima u LŠ. SLEDEĆA 2 u LE. I Vila opstala extra

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 26.07.2020
19:25

Ajde Lamparde sada po Pojacanja i sledece sezone idemo po PL i LS, nije Chelzi klub ko propala dinastija 12 godina bez ikakvog Trofeja!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.07.2020
20:26

Brate vidi nemam nista sto nekog prozivas. Ovaj Red Devil i slicni mu su losi trolasi ali i nas ostale „ne provokatore“ stavljaju u neki isti kos sa vama pa se bezveze vredjamo. Najbolje otidjite napravite sebi npr stranicu na FB „Trolasi sa Sportski“ i onda se podbadajte. Ne misli da te vredjam jer volimo isti klub ali da me neko stavlja u isti kos samo jer navijamo za isti klub ne zelim. Sportski pozz drug moj plavac i nadam se boljoj sledecoj sezoni za nas 🙂

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 03.08.2020
15:19

Sinovac ti ako imas 3 banke ja sam Albert Anstajn. Kazes da imas i da si mnogo pre mene poceo da pratis. Pa sa koliko si ti onda kreno sa 5 godina? Haha, ne znam ko se ovde blamira. Izgubio si se u lazi.

avatar
The Red Army
Sunday, 02.08.2020
13:20

Ne prosipaj se, blamiras se... Sigurno 10 godina Fergijeve vladavine sam zakacio, uzeo je celzi tu par titula, ali nisam ko ti poceo da pratim fudbal u 20 godina, mnogo pre toga

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 30.07.2020
12:11

Sta pricas ti bre? Pa koliko si imao godina kada je dosao Roman ako sada imas 3 banke? Imao si 10-ak godina. Kada si onda krenuo gledat fudbal sa godinu 😂😂😂. Ne prosipaj se... Celsi je zadnji 20 godina najuspesniji Engleski klub. Ja ne krijem da sam kreno u tom vremenu da gledam Celsi i zavoleo tacnije u vreme Haselbenka i Zole. Tako da me nije briga istorija ko ni dete koje sada ima 10 god i krece da prati fudbal jel Siti npr ima istoriju i ko je bio recimo Aleks Ferguson 😂. Tesko je to tebi skontat verovatno al sta da ti radim 😂

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.07.2020
18:27

Hahaha e nasmeja me dobro 😂 ti koji imas skoro 3 banke izgleda da gledas fudbal zadnjih 5 godina, jer i ja imam 3 banke pa sam odrastao na uspesima junajteda a ne celzija koji je bio vecinu vremena peti na tabeli dok Roman nije ulozio naftu u njega.. Tako da ne lupetaj plavac, lazes sebe a ne druge

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 28.07.2020
21:40

Red Devil. Ja sam ovde jednog govorio ja koji imam skoro 3 banke sam odrastao uz uspehe Celsija a ne Mancestera da se ne lazemo. Tako da sam i zavoleo Celsi. Ti verovatno imas 70 godina pa si gledao kako Dz. Best igra fudbal, hahah. Zato da te price o istoriji pricaj nekom drugom. Pametni ljudi kazu da pametni zive u buducnosti a budale u proslosti. Makedonac ako je tako neka bude vasa stvar.

avatar
LFC*19
Monday, 27.07.2020
11:02

Pojacajte se momci, bolje to treba. Kupili ste tri komada, mislim da vam treba jos 4 5 brat bratu :)

avatar
GagiGGMU
Monday, 27.07.2020
05:28

Bukvalno mi je dosta tih bolesnih umova, koji verovatno nemaju preko 15 godina, neka naprave grupu pa nek se svadjaju i troluju koliko hoce

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 27.07.2020
01:07

Zadravo,
Oni su poceli prvi , hteli si rat dobili su ga, ti se druze plavi ne mesaj se uopce u ovaj rat, uzivaj.
Jesi se ikad pitao sto ne trolujem Liverpool, Arsenal ili navijace ostale klubove? Zato sto oni nikad ne troluju moju voljenu Ekipu Chelzi. Tako da...kako oni nama tako i mi njima, istom merom.
Pozzdrav i tebi druze i nadamo sa za bolju sezonu sledece godine i bice. :)

avatar
Kobac_0!0
Sunday, 26.07.2020
22:42
avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 26.07.2020
22:18

Odakle tebi da ja trolujem? Samo govorim istinu, najjači su mi vaši navijači što se porede čelzi i Junajted, to je kao da porediš Zvezdu i Spartak Suboticu, ovi vaši više mrze Junajted nego što vole čelzi. Pogledaj im istoriju oni više su.na našim vestima nego na vašim hahah

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 26.07.2020
20:42

Al je zato klub koji prima preko 50 golava u sezoni,bravo

avatar
stefan__stankoviic
Sunday, 26.07.2020
19:21

kdb je pokazao da je zasluzeno proglasen za najboljeg igraca ove seozne , a ne , cekaj , pa nije proglasen , steta sto nije uspeo da upise jos jednu asistenciju i da obori rekord , ali dobro , junajted tim sa najvise penala u jednoj sezoni , do tog penala nisu nista mogli veoma oslabljenom lesteru i za kraj lingardinho , cisto da se ispise

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 26.07.2020
22:39

I dalje su ispred tvoga kluba.

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.07.2020
18:28

Nismo ni morali nista vise da uradimo do tog penala, mogli smo onakvu utakmicu da igramo 1000 minuta ne bi primili gol od slepackog lestera

avatar
Bratuska_Blueboy
Sunday, 26.07.2020
19:20

Jedva cekam da gledam plave sl sezone jos odbrana da se sredi vrv dolazi novi golman napad smo resili brutalnim triom bice zanimljivo u LS

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.07.2020
20:26

Brate i ja jedva cekam nekog u obrani pre nego Havertza veruj mi 😃

avatar
riquelme
Monday, 27.07.2020
03:44

Ma Civel, ozbiljan stoper je i Kepa za 30% bolji golman. Ili ga dati i doplatiti. Ali tu je i Ceh na mestu sa izjavom da u obzir dolazi par golmana pre svih Oblak. Mada moze i da rizikuje Lampard posto ovaj bas ubija mali kako igra. E sad gde ga vidi ako i Vilijan ostane ne znam. Mada moze da pobegne ako ga sada ne uzmu i onda nema nazad. Ali da ce biti brzi kao munje sa Zijehom i Pulisicem plus kvalitetni Verner nema sta.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 26.07.2020
19:12

Svaka cast Lampardu ispunio je cilj top 4 bez kupovine koje su mnogi imali a mi zabranu 2 roka i opet je usao u top 4 uz to i otkrio neke odlicne igrace koje smo imali u Akademiji kao i uvjek samo niko nije htio da im da prostor kao Lampard.Usao je i u finale Fa kupa sasvim dobra prva sezona Lamparda.Naravno bit ce lakse sada imamo slobodu da kupujemo nadam se da ce doci jos Havertz uz Wernera i Ziyecha to su sjajna pojacanja Chilwella bi isto volio mozda jos jednog stopera jer odbrana je stvarno losa bila ove sezone .Desna strana nam dobro stoji Azpilicueta i James su dobri lijevo jednog prodati Alonsa ili Emersona,Pedro odlazi ,mozda i Barkley mada njega ne bi volio da prodaju,Batshuayi isto ide vjerovatno mozda i Zouma .Imat ce Celzi dobar tim za sljedecu sezonu i nadam se boljem uspjehu u ligi i ligi prvaka jer cemo sigurno biti ojacani pojacanjima i igracima iz akademije kao i sa nekim igracima koji su stariji i duze u Celziju.#CFC#

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 26.07.2020
19:12

Uz neprikosloveni LPool i City sledeca najbolja ekipa smo mi realno, videcemo koliko cemo imati vremena da spakujem ekipu, ali velike pare uloziti u odbranu iako smo po broju primljenih golova jedna od najboljih ekipa u ligi, definitivno odmoriti Fernandesa, Marsijala i Rasa jer su poceli da padaju, pogotovo Fernandes.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 26.07.2020
21:54

Bahahahahahahahha

avatar
riquelme
Monday, 27.07.2020
03:54

Kulibali, opak zadnji vezni i Sanco je minimum za neku nadu napasti Liverpul i Siti. Ako dodje Alkantara plus neki H. Vilson i bolji spic od Origija kao zamena. Pep je najavio rekonstrukciju odbrane, to se zna sta znaci. Skrinjar ili pomenuti Kulibali, novi bek ili mozda bekovi, popunjavanje mesta za majstora D.Silvu mislim da je raspored isti bez obzira na sjajni i mnogo jaci Celzi i dodatno ojacan MU. Bice samo manja razlika... MU mnogo zavisi od Pogbe posto ocigledno nece niko da ga kupi i od tog veznog. Mozda neki Tilemans, Ndidi ili defanzivniji Medison.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 26.07.2020
19:11

Lingardinjoooo nas vodi u LŠ!! Bravo bre! Video se ogroman umor, ali ipak smo pobedili. 3 mesto odmah posle fantastičnog Liverpula i Sitija je ogroman uspeh za ovu sezonu, gde su nam bili povređeni najbolji igrači. GGMU!

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 27.07.2020
01:09

A tko su tih najbolji igraci leba ti? a kakav umor, vi ne igrate u LS ove sezone?

avatar
riquelme
Monday, 27.07.2020
03:59

Pogba je jos uvek kamen na koji se saplicu. Nije to resio, veze li dva X-a ili poraz i X na pocetku ide problem. To je prvo trebao da resi. Ole u problemu, bice kuknjave za Poketinjom. Niko ne racuna koliko bi on doneo. Kao trener se podrazumeva ali gde je tu Kejn, mozda Son. MU je nekada imao Berbatova i Teveza na klupi, tome treva teziti.

avatar
Nudzeim1983
Sunday, 26.07.2020
19:09

Zasto nije crveni karton kod penala za Man utd

avatar
Carina_11303
Sunday, 26.07.2020
19:08

Nema Kepe - nema primljenog gola Celsija. Junajted standardno, penaldzijski. Sledece sezone Bruno Fernandez glavni favorit za zlatnu kopacku. Batica je tu 20 utakmica, izveo 15 penala.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 26.07.2020
22:20

Proslavi lepo to vaše 4. mesto. Zašto pominješ Junajted? Vi ste najgori navijači na svetu ubedljivo, koje komplekse vam je svima Fergi uterao ovo je szrašno 😂😂 Baš zbog ovoga smo najveći!

avatar
Carina_11303
Tuesday, 28.07.2020
19:26

Zbog Fergija, naravno. Posle njega ste mrtvo more.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 26.07.2020
22:42

Batica vam pokazao gde vam je mesto, ispod junajteda.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 26.07.2020
19:07

Lester je ostecen!

avatar
Jack Rackham
Sunday, 26.07.2020
19:07

Gledajuci celu sezonu tabela je realna, sem celzija koji je trebao da bude 5 a lester cetvrti... Junajted treba da unapredi igru jos, ali gledajuci na kraju, moze se reci uspesna sezona za OGS, naravno Junajtedovi apetiti su mnogo veci

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.07.2020
20:40

Ajde ne mlati praznu slamu kroz 70% sezone smo bili mi i Lester 3 i 4 a ti sad govoris nesto. Cuti bre i gledaj svoja posla.

avatar
IZIO
Sunday, 26.07.2020
22:40

20 pobeda u 38, Lamps nije nista kupio, pa kako sad je realno da man utd bude 3 a celsi 5, kad celsi ima vise pobeda, isto bodova, a ipak nista nisu doveli 2 roka a prodali hazard, a man utd je doveo bruno, megvajer, wan-bisaka. Uporedi man utd ako nije kupio ovi 3 igraca koji bi bili tad na tabeli realno

avatar
_mladen_
Sunday, 26.07.2020
19:04

Sve u svemu nije loše 99 bodova, nadam se da će biti nekih osveženja, pošto očigledno neki igrači će otići iz kluba. Lester, tj Rodžers se opet raspao kao sa Liverpulom, imali su svoje šanse loje nisu umeli da iskoriste, ne ume on da motiviše ekipe kako treba i u ključnom trenutku uvek padne. Malo odmora od Premier lige, pa eto nam je opet. :)

avatar
NIKE
Sunday, 26.07.2020
19:01

Tacno sam sve pogodio pred ovo kolo.. na prethodnoj vijesti sam.napisao sta ce biti na kraju i evo... djeluje kao da cemo imati novu veliku četvorku Eng fudbala.. Liv, City, Chel i United.. samo braco je li moguce da je United dobio 20 penala u sezoni.. pa to je rekord u ligama petice.. po ovome bi se reklo da su sudije i VAR odradili posao za Solsera..

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.07.2020
20:41

Ne brate sve posteno... 😂😂😂

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 26.07.2020
22:20

A jel neki bio neregularan?

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 26.07.2020
19:00

LP je tu sto je vaoma bitno.Kukavicki smo pristupili utakmici.Zavrsismo ispred plastike,stvarno je zalosno da ekipa s 54 primljena gola ide u LP.Idemo sad po trofej LE.GGMU!!!

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 26.07.2020
21:54

Jedina sramota je da tim sa najvise dosudjenih penala I najvise donesenih odluka u korist tima ,uz VAR tehnologiju, ide u LS,ali nema veze posteno ce da se obrukate u Evropi.

avatar
IZIO
Sunday, 26.07.2020
22:46

54 primjena je loso, ali dali su vise od vas bez Hazard i bez pojacanja, sa igraci iz akademije (mount i abraham dali su 22 gola). Kolko gola ce dati celsi narednoj sezoni evo kazi kad imamo do sad 3 pojacanja

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 26.07.2020
19:00

Op op eto junajteda u ligi sampiona i ispred celsija, jedino smo ja i the red army verovali u ovaj tim tokom citave sezone, sto je sramota za ostale navijace junajteda od kojih su i neki pisali da ce tim zavrsiti na 10om mestu i prizeljkivali otkaz oleu. Bridzo i tridzo izgubio si opkladu kao i fan celsija, e pa momci sad da vas vidim

avatar
_mladen_
Sunday, 26.07.2020
21:09

Došlo vreme da navijači Junajteda slave jedva dobijeno mesto za LŠ i još su zadovoljni time. :)

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.07.2020
18:42

Naravno da smo zadovoljni, da nismo mozda trebali da se nadamo tituli, tim koji je bio krs sa igračima i ubijen u pojam mentalno

avatar
NikkiCFC
Sunday, 26.07.2020
21:49

Ma svaka cast. 66 poena imate kao i prosle sezone a potrosili preko 200m na Megvajera, Bisaku, Bruna, Dzejmsa i Igala. Isti broj poena kao mi a zvali ste nas one man team a taj covek otisao plus imali smo transfer ban, pa izgubili prvog napadaca Morata/Iguain pa Lotus Cik u autu celu sezonu pa i Luiz otisao. Sramota za Junajted je sve ovo. A sad vi kao i vecina ne moze da kupuje a mi vec doveli Vernera, Zijaha i evo ga Haverc pred vratima. A bice posle njega jos 3 igraca. Stvarno imate razloga za optimizam. Da nije tih penala ne bi vas ugurali ni u LS.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.07.2020
18:59

Tako je bre. Sada se lakse dise. Sada se okrenuti FA kupu i onda sledeca sezona. Idemo Celsi!!!